Вторник

21 септември

  • 06:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Вики и Селин, Сезон 6 | Епизод 12

    В Южна Австралия сме, за да влезем във временния ресторант на Вики и Селин. Ще се справят ли майката и дъщерята с напрежението и ще успеят ли да впечатлят журито?

    Към предаването
  • 06:55

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 07:15

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

    Към предаването
  • 07:40

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

    Към предаването
  • 08:05

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Леко и свежо, Сезон 1 | Епизод 5

    Франсишко представя мандаринов желатин с плодова салата и ментови ледени топчета . Сладко гаспачо от домати и малини, придружено с крутони от кисело мляко. Лимонена торта с боровинки, гарнирана с мус от контрастни вкусове.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Семейна закуска, Сезон 1 | Епизод 6

    Опитайте закуската на Франсишко за мързеливи дни. Златиста пържена филийка с карамелизиран банан в кленов сироп и портокалов сок. Палачинки с лимонова кора, сладък шоколадов сос и пресни къпини.

    Към предаването
  • 10:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11

    Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.

    Към предаването
  • 11:00

    Палитра от вкусове

    +

    Мляко, Сезон 1 | Епизод 21

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 12:00

    Ала Шерифе

    +

    Маслини, Сезон 2 | Епизод 8

    Епизодът е посветен на един от най-красивите символи на живота, мира и вечността – маслините. Шерифе продължава да строи мечтаното стопанство. Тя ще се сдобие със семена от фермата на свой приятел, за да засади своя собствена маслинова градина.

    Към предаването
  • 12:30

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 13:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29

    Днес Рудолф ще направи традиционен хлебен пудинг с ябълки и вкусна торта „Фиеста“.

    Към предаването
  • 13:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30

    Рудолф ще направи ябълков пай във формата на къпкейкчета, както и вегански шоколадови бисквити с парченца шоколад.

    Към предаването
  • 14:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В епизода ще научим как да си направим сами сирене. Ще станем свидетели на битка за печене на месо на барбекю и ще се запознаем със семейството на Мигел. След това ще се отправим към скрития Мелбърн, за да открием свещено място за кафето.

    Към предаването
  • 14:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 16:00

    Палитра от вкусове

    +

    Маслини, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Франсишко се е посветил на цветовете и ще приготви три вида майсторски десерта. Бананова торта с ананас в сироп и мус от манго, сервирана в чаша. Неговата версия на торта "Червено кадифе" с крем от крема сирене. И зелена торта с шамфъстък със сладък крем от гуакамоле.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Отрежи си парче, Сезон 1 | Епизод 8

    Шарлота с компот от ягоди, лимонова върбинка и крем бавароа с ванилия. Клафути от боровинки и ърл грей - простичък и красив. И накрая торта от прясно сирене с пласт желе от кайсии и бял шоколадов мус.

    Към предаването
  • 18:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор със звезда „Мишлен“.

    Към предаването
  • 19:00

    Ала Шерифе

    +

    Маслини, Сезон 2 | Епизод 8

    Епизодът е посветен на един от най-красивите символи на живота, мира и вечността – маслините. Шерифе продължава да строи мечтаното стопанство. Тя ще се сдобие със семена от фермата на свой приятел, за да засади своя собствена маслинова градина.

    Към предаването
  • 19:30

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 20:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 20:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 22:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В епизода ще научим как да си направим сами сирене. Ще станем свидетели на битка за печене на месо на барбекю и ще се запознаем със семейството на Мигел. След това ще се отправим към скрития Мелбърн, за да открием свещено място за кафето.

    Към предаването
  • 22:25

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.

    Към предаването
  • 22:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29

    Днес Рудолф ще направи традиционен хлебен пудинг с ябълки и вкусна торта „Фиеста“.

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30

    Рудолф ще направи ябълков пай във формата на къпкейкчета, както и вегански шоколадови бисквити с парченца шоколад.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 00:30

    Палитра от вкусове

    +

    Маслини, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Драско и Бианка, Сезон 6 | Епизод 13

    Съпрузите от Западна Австралия Драско и Бианка са първите, които ще влязат в кухнята на „Моята кухня е най-добрата“.

    Към предаването
  • 02:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор със звезда „Мишлен“.

    Към предаването
  • 02:45

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3

    Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney

    Към предаването
  • 03:10

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4

    Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Франсишко се е посветил на цветовете и ще приготви три вида майсторски десерта. Бананова торта с ананас в сироп и мус от манго, сервирана в чаша. Неговата версия на торта "Червено кадифе" с крем от крема сирене. И зелена торта с шамфъстък със сладък крем от гуакамоле.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Отрежи си парче, Сезон 1 | Епизод 8

    Шарлота с компот от ягоди, лимонова върбинка и крем бавароа с ванилия. Клафути от боровинки и ърл грей - простичък и красив. И накрая торта от прясно сирене с пласт желе от кайсии и бял шоколадов мус.

    Към предаването
  • 04:20

    Ала Шерифе

    +

    Маслини, Сезон 2 | Епизод 8

    Епизодът е посветен на един от най-красивите символи на живота, мира и вечността – маслините. Шерифе продължава да строи мечтаното стопанство. Тя ще се сдобие със семена от фермата на свой приятел, за да засади своя собствена маслинова градина.

    Към предаването
  • 04:45

    Ала Шерифе

    +

    Целина, Сезон 2 | Епизод 9

    Основният продукт в епизода е един от най-лечебните в природата - целината. Шерифе ще използва целината от градината си, за да ни разкаже за различните техники за нейното приготвяне и ще представи рецептата за целина с круши и зехтин.

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването