Събота,

1 май

  • 06:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Килер по шведски, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл Ку проучва кулинарните специалитети на Швеция. Тя изследва как шведите съхраняват различните продукти, от ферментация до мариноване. А накрая ще покаже шведски вариант на бурито.

    Към предаването
  • 06:25

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Как се прави наденица, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.

    Към предаването
  • 06:50

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 07:20

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 07:45

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 08:45

    Великден с Мери Бери

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Мери ще открие различните традиции, които спазват британските семейства и общности по време на Великденските пости и на Разпети Петък.

    Към предаването
  • 09:50

    Тайните на леля Кати

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 29

    Към предаването
  • 10:20

    Тайните на леля Кати

    +

    Винаги има храна, която ни прави щастливи, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 10:55

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Oт двора на баба, Сезон 4 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении.

    Към предаването
  • 12:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Бургер с боб, хрупкава салата, пикантно къри, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми дава старт на зеленчуковото парти с дързък бургер с черен боб и прясна салца. Има още и хрупкава салата с крутони, както и къри с подправки.

    Към предаването
  • 13:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 13:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Храната на шведските работници, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Санкт Петербург, Сезон 1 | Епизод 4

    Санкт Петербург е красивият царски град на Русия и в този епизод Пол смело понася минусовите температури, за да открие неговите печива съкровища.

    Към предаването
  • 14:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 16:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Шикозна храна, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейн се съсредоточава върху приготвянето на ястия, които ще впечатлят всеки.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Пъстро, Сезон 4 | Епизод 1

    Любопитни, изкушаващи и цветни са ястията на Лора и Стоян в този епизод. Първата рецепта е за пъстра пилешка супа със застройка. Освен самия процес на приготвяне, ще покажат и как се разфасова цяло пиле. Следват рецептите за кюфтета от тиквички с извара и кокосов крем с ананас.

    Към предаването
  • 17:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Време е да започнем, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 17:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да се придържаме към простотата, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта "Лорейн" 2. Тарт с швейцарско сирене и домати, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Яълков пай с портвайн 2. Дрент кейк, Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 19:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Олдърли Едж, Чешир, Сезон 1 | Епизод 16

    Днес е в Олдърли Едж, Чешър, за сочен пай със свинско, домашна пилешка яхния и равиоли с глиганско месо.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Рочдейл, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес е в Рочдейл, Ланкашър за пай с пача, вариант на фиш енд чипс и френски киш.

    Към предаването
  • 21:00

    Великден с Мери Бери

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Мери ще открие различните традиции, които спазват британските семейства и общности по време на Великденските пости и на Разпети Петък.

    Към предаването
  • 22:10

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 22:40

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 23:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Санкт Петербург, Сезон 1 | Епизод 4

    Санкт Петербург е красивият царски град на Русия и в този епизод Пол смело понася минусовите температури, за да открие неговите печива съкровища.

    Към предаването
  • 23:40

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 00:10

    Бон Апети

    +

    Oт двора на баба, Сезон 4 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на домашната храна, такава, каквато бихте яли на село, приготвена с любов от баба. Разядката е от сирене и пресни моркови. Домашната баница е със спанак и козе сирене, а корите са точени от Лора и Стоян. Празничната рецепта е за пълнена агнешка плешка с много зелении.

    Към предаването
  • 00:40

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 01:10

    Джейми готви в Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се отправя към столицата на пицата в Италия, за да открие нещата, които местните обичат да ядат и е супер впечатлен от ястието аквапаца – риба, поширана в „луда вода“.

    Към предаването
  • 02:05

    Индия с Рик Стайн

    +

    Колката и Ченай, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн започва пътуването си из Индия, посещавайки регионите, в които се е зародила любовта на англичаните към кърито – Бенгал и Тамил Наду. Британското влияние в Колката и Ченай все още е много силно и Рик се наслаждава на ястия с риба и морски дарове, овкусени с горчица и тамаринд.

    Към предаването
  • 03:05

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мумбай и Пондичери, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик е в кипящия от различни култури Момбай, за да открие бомбил, рибата, с която се приготвя известното ястие „Бомбайска патица“. Той също така се наслаждава на гостоприемството на представители на етноса парси и научава повече за техния принос към индийската кухня.

    Към предаването
  • 04:05

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Керала, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн пристига в южния град Мадурай в Тамил Наду – земята на храмовете. Тук той научава повече за кулинарното изкуство в храмовете и усъвършенства умението си да се храни с ръце. Той опитва известния южноиндийски самбар преди да се отправи към Керала, земята на кокосовите орехи.

    Към предаването
  • 05:10

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Рочдейл, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес е в Рочдейл, Ланкашър за пай с пача, вариант на фиш енд чипс и френски киш.

    Към предаването