Петък,

30 април

  • 06:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джеси и Бисва, Сезон 4 | Епизод 4

    Тази вечер е вечерта на боливудския блясък, екипите на “Моята кухня е най-добрата - Австралия” заемат местата си около масата в ресторанта за една вечер на Джеси и Бисва. Ще вдигнат ли летвата момичетата от Нов Южен Уелс или останалите отбори ще определят храната им като безвкусна?

    Към предаването
  • 07:15

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Добре дошли в Иран, Сезон 1 | Епизод 7

    В седми епизод на „Пикантното пътуване на Шейн Делия“ Шейн ще посети Иран, дом на една от най-значимите кулинарни традиции в света - персийската кухня. По пътя посещава древния град Персеполис, където е най-старото оцеляло меню в света.

    Към предаването
  • 07:40

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Язд, Сезон 1 | Епизод 8

    Шейн тръгва към Пътя на коприната, за да се срещне с номади, съхранили древни методи на живото печене.Той посещава най-големите ферми за шафран в региона и прекосява пустиня към най-горещия град в Иран, за да опита пашмак - оригиналния захарен памук.

    Към предаването
  • 08:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Ревен, Сезон 2 | Епизод 12

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 09:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Ягодова лазаня 2. Райбекухен, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 09:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Южняшки прасковен пай 2. Сладкиш с ябълков сос, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 10:05

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 11:00

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    За специални гости, Сезон 4 | Епизод 5

    Лора и Стоян ще ни дадат идеи за моментите, когато трябва да приготвим нещо за гости. Солените мъфини се приготвят лесно, а предложенията за основно са по-изискани - риба с шафранов сос и кус-кус и вариация на руло „Стефани“.

    Към предаването
  • 12:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да се запасим с храна, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Донал ще ни предложи четири рецепти, подходящи за да се запасим, като напълним хладилника и фризера. Тези рецепти ще влязат в употреба, когато имаме натоварена работна седмица или пък когато очакваме да се появи бебе в семейството.

    Към предаването
  • 12:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Семейна Коледа, Сезон 1 | Епизод 10

    Донал ни предлага четири празнични рецепти за една много щастлива семейна Коледа.

    Към предаването
  • 13:00

    Изкуството да живееш

    +

    Швеция, Сезон 1 | Епизод 6

    Много столетници идват от южното шведско селце Витшьо и Никлас се отправя натам, за да се срещне с две сестри – Гунвор на 104 и Брита на 94 години.

    Към предаването
  • 14:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Техеран, Сезон 1 | Епизод 9

    В деветия епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия" Шейн отива от Исфахан - древната столица на Персия, до Техеран - столицата на днешен Иран, където открива много различна кулинарна култура.

    Към предаването
  • 14:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Каспийско море, Сезон 1 | Епизод 10

    В десети епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия", Шейн посещава най-стария покрит базар в света. Шейн пристига в северната част на Иран, която граничи с Турция и Каспийско море, където хранителните влияния са силно османски.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Аспержи, Сезон 2 | Епизод 13

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 16:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    За специални гости, Сезон 4 | Епизод 5

    Лора и Стоян ще ни дадат идеи за моментите, когато трябва да приготвим нещо за гости. Солените мъфини се приготвят лесно, а предложенията за основно са по-изискани - риба с шафранов сос и кус-кус и вариация на руло „Стефани“.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта с карамел и макадамия 2. Хрупкав италиански пай с много, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Пай с джинджифилов ейл, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 19:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да се запасим с храна, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Донал ще ни предложи четири рецепти, подходящи за да се запасим, като напълним хладилника и фризера. Тези рецепти ще влязат в употреба, когато имаме натоварена работна седмица или пък когато очакваме да се появи бебе в семейството.

    Към предаването
  • 19:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Семейна Коледа, Сезон 1 | Епизод 10

    Донал ни предлага четири празнични рецепти за една много щастлива семейна Коледа.

    Към предаването
  • 20:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Раджастан и Химачал-Прадеш, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн е в кралския щат Раджастан, земята на кралете. Повечето от обитателите на региона са месоядни и консумират ястия като Junglee Maas, което представлява перфектна комбинация от месо, люти чушки и подправки.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Аспержи, Сезон 2 | Епизод 13

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 22:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Техеран, Сезон 1 | Епизод 9

    В деветия епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия" Шейн отива от Исфахан - древната столица на Персия, до Техеран - столицата на днешен Иран, където открива много различна кулинарна култура.

    Към предаването
  • 22:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Каспийско море, Сезон 1 | Епизод 10

    В десети епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия", Шейн посещава най-стария покрит базар в света. Шейн пристига в северната част на Иран, която граничи с Турция и Каспийско море, където хранителните влияния са силно османски.

    Към предаването
  • 23:00

    Изкуството да живееш

    +

    Швеция, Сезон 1 | Епизод 6

    Много столетници идват от южното шведско селце Витшьо и Никлас се отправя натам, за да се срещне с две сестри – Гунвор на 104 и Брита на 94 години.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    За специални гости, Сезон 4 | Епизод 5

    Лора и Стоян ще ни дадат идеи за моментите, когато трябва да приготвим нещо за гости. Солените мъфини се приготвят лесно, а предложенията за основно са по-изискани - риба с шафранов сос и кус-кус и вариация на руло „Стефани“.

    Към предаването
  • 00:30

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джейк и Ел, Сезон 4 | Епизод 5

    Най-младият отбор в състезанието е под светлината на прожекторите тази вечер, Джейк и Ел от Куинсланд слагат престилките си. Дали дуото на брата и сестрата ще докаже, че техните изказвания имат реална стойност, или ще се окажат надути самохвалци.

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 02:40

    Индия с Рик Стайн

    +

    Раджастан и Химачал-Прадеш, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн е в кралския щат Раджастан, земята на кралете. Повечето от обитателите на региона са месоядни и консумират ястия като Junglee Maas, което представлява перфектна комбинация от месо, люти чушки и подправки.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта с карамел и макадамия 2. Хрупкав италиански пай с много, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Пай с джинджифилов ейл, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 04:20

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да се запасим с храна, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Донал ще ни предложи четири рецепти, подходящи за да се запасим, като напълним хладилника и фризера. Тези рецепти ще влязат в употреба, когато имаме натоварена работна седмица или пък когато очакваме да се появи бебе в семейството.

    Към предаването
  • 04:50

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Семейна Коледа, Сезон 1 | Епизод 10

    Донал ни предлага четири празнични рецепти за една много щастлива семейна Коледа.

    Към предаването
  • 05:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Аспержи, Сезон 2 | Епизод 13

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването