Четвъртък,

29 април

  • 06:25

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джош и Анди, Сезон 4 | Епизод 3

    Тази вечер състезанието се насочва към западния бряг и в кухнята са хипстърите Джош и Анди. Те обичат да следват модните тенденции, но дали храната им ще бъде на ниво за съдиите и техните гости?

    Към предаването
  • 07:15

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Югът, Сезон 1 | Епизод 5

    В пети епизод на „Пикантното пътуване на Шейн Делия“ Шейн посещава пристанищните градове близнаци Сидон, а след това изкачва хълмовете, за да посети опустошен от бомби район, който днес произвежда едни от най-добрите кози сирена в Ливан.

    Към предаването
  • 07:40

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Бейрут, Сезон 1 | Епизод 6

    След като видяхме традиционната страна на ливанската кухня, шестият епизод на "Пикантното пътуване на Шейн Делия"отвежда Шейн в Бейрут, където въпреки белезите от неотдавнашната гражданска война,забележителен кулинарен живот възражда арабската кухня.

    Към предаването
  • 08:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Зимна салата, Сезон 2 | Епизод 11

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 08:35

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 09:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Пай с пръчици, Сезон 3 | Епизод 5

    Към предаването
  • 09:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Шоколадова торта с авокадо 2. Буркани за пикник, Сезон 3 | Епизод 6

    Към предаването
  • 10:05

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви бяла риба, увита в кадаиф със сметанов сос. Ще ни покаже още и как да бъдем икономични в кухнята като приготви бульон от говежди кости. По-късно Кирстен Тиболс ще приготви къпкейкчета с лайм и мента.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Лора Касай е на гости в кухнята, за да сподели рецепта за перлен кускус с риба тон и авокадо – бързо, лесно и вкусно. А Джъстин ще сготви ирански агнешки джолани с ориз басмати.

    Към предаването
  • 11:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 12:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Рецепти в наследство, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Донал се отдава на носталгията и семейните рецепти. Като за начало ще направи любимата рецепта на дядо си - клефтико, следват лимоновият сладкиш на леля Ерика, петела в бяло вино на мама и собствената му зимна торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 12:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Вечеря за двама, Сезон 1 | Епизод 8

    Четирите рецепти, които ще ни покаже Донал в този епизод, са идеални за моментите, в които имаме нужда да избягаме от цялата лудница и да хапнем в компанията на приятел или партньор.

    Към предаването
  • 13:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Тексас, Сезон 2 | Епизод 5

    След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.

    Към предаването
  • 14:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Добре дошли в Иран, Сезон 1 | Епизод 7

    В седми епизод на „Пикантното пътуване на Шейн Делия“ Шейн ще посети Иран, дом на една от най-значимите кулинарни традиции в света - персийската кухня. По пътя посещава древния град Персеполис, където е най-старото оцеляло меню в света.

    Към предаването
  • 14:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Язд, Сезон 1 | Епизод 8

    Шейн тръгва към Пътя на коприната, за да се срещне с номади, съхранили древни методи на живото печене.Той посещава най-големите ферми за шафран в региона и прекосява пустиня към най-горещия град в Иран, за да опита пашмак - оригиналния захарен памук.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Ревен, Сезон 2 | Епизод 12

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 16:00

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Ягодова лазаня 2. Райбекухен, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Южняшки прасковен пай 2. Сладкиш с ябълков сос, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 19:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Рецепти в наследство, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Донал се отдава на носталгията и семейните рецепти. Като за начало ще направи любимата рецепта на дядо си - клефтико, следват лимоновият сладкиш на леля Ерика, петела в бяло вино на мама и собствената му зимна торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 19:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Вечеря за двама, Сезон 1 | Епизод 8

    Четирите рецепти, които ще ни покаже Донал в този епизод, са идеални за моментите, в които имаме нужда да избягаме от цялата лудница и да хапнем в компанията на приятел или партньор.

    Към предаването
  • 20:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Лукноу и Пенджаб, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик Стайн пристига в богатия на култура град Лукноу, известен като столицата на кърито в Индия, а може би и в целия свят. Той разглежда тази стара крепост на моголите в търсене на най-доброто пиле корма и научава колко трудно се прави идеалното пулао.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Ревен, Сезон 2 | Епизод 12

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 22:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Добре дошли в Иран, Сезон 1 | Епизод 7

    В седми епизод на „Пикантното пътуване на Шейн Делия“ Шейн ще посети Иран, дом на една от най-значимите кулинарни традиции в света - персийската кухня. По пътя посещава древния град Персеполис, където е най-старото оцеляло меню в света.

    Към предаването
  • 22:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Язд, Сезон 1 | Епизод 8

    Шейн тръгва към Пътя на коприната, за да се срещне с номади, съхранили древни методи на живото печене.Той посещава най-големите ферми за шафран в региона и прекосява пустиня към най-горещия град в Иран, за да опита пашмак - оригиналния захарен памук.

    Към предаването
  • 23:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Тексас, Сезон 2 | Епизод 5

    След четири седмици на път Джино най-накрая може да опъне краката си на задната седалка докато приятелите му го возят по тексаската магистрала. Тексас е раят на любителите на месото и Гордън е нетърпелив да покаже на европейците най-доброто барбекю, на което е способен човекът.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Петъчно угощение, Сезон 4 | Епизод 3

    Какво можем да приготвим за приятелската сбирка в петък вечер? Лора и Стоян дават три чудесни идеи. Салата с булгур и краставици, засищаща и лесна, пълнени люти чушки - перфектното мезе за студените напитки и... бавно готвени телешки ребра в бира - рецепта, която ще се помни дълго.

    Към предаването
  • 00:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джеси и Бисва, Сезон 4 | Епизод 4

    Тази вечер е вечерта на боливудския блясък, екипите на “Моята кухня е най-добрата - Австралия” заемат местата си около масата в ресторанта за една вечер на Джеси и Бисва. Ще вдигнат ли летвата момичетата от Нов Южен Уелс или останалите отбори ще определят храната им като безвкусна?

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 02:40

    Индия с Рик Стайн

    +

    Лукноу и Пенджаб, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик Стайн пристига в богатия на култура град Лукноу, известен като столицата на кърито в Индия, а може би и в целия свят. Той разглежда тази стара крепост на моголите в търсене на най-доброто пиле корма и научава колко трудно се прави идеалното пулао.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Южняшки прасковен пай 2. Сладкиш с ябълков сос, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 04:20

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Рецепти в наследство, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Донал се отдава на носталгията и семейните рецепти. Като за начало ще направи любимата рецепта на дядо си - клефтико, следват лимоновият сладкиш на леля Ерика, петела в бяло вино на мама и собствената му зимна торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 04:50

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Вечеря за двама, Сезон 1 | Епизод 8

    Четирите рецепти, които ще ни покаже Донал в този епизод, са идеални за моментите, в които имаме нужда да избягаме от цялата лудница и да хапнем в компанията на приятел или партньор.

    Към предаването
  • 05:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Ревен, Сезон 2 | Епизод 12

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването