Неделя,

25 април

  • 06:10

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Ница, Сезон 1 | Епизод 9

    Рейчъл се завръща във Франция в търсене на кулинарни съкровица - скрити места за хранене в очарователните улички на Ница, където научава за огромната нахутена палачинка, регионален специалитет.

    Към предаването
  • 06:35

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Барселона, Сезон 1 | Епизод 10

    Рейчъл изследва оживената Барселона, като хапва традиционна шоколадова закуска и намира кухня, в която приготвят модерна версия на тапас.

    Към предаването
  • 07:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    1. Японска торта на изгряващото слънце 2. Смокинов кекс

    Към предаването
  • 07:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    1. Ябълкови сладкиш в тиган 2. Кекс със смокини и маскарпоне

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Еолийски острови, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми се учи от местните как да направи пълнени калмари и приготвя неделен обяд за едно от най-големите семейства на острова.

    Към предаването
  • 09:00

    Двама лакоми италианци

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 4

    Дженаро и Антонио наблюдават съвременния италианец и се опитват да разберат дали в Италия все още има място за мачовци. В планинските села на Лацио мъжете имат стада и се грижат за семейството. В Рим обаче жените все повече поемат контрола.

    Към предаването
  • 10:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Маслинова реколта, Сезон 1 | Епизод 8

    Микела Киапа отново е в Тоскана и посещава маслинени насаждения по време на събиране на реколтата, където опитва най-прочутото ястие на Ливорно и посещава магазинче за деликатеси в Сиена, за да завърши с торта с полента, бадеми и портокали.

    Към предаването
  • 10:30

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Часът на аперитивите, Сезон 1 | Епизод 9

    Микела Киапа, която е с уелско-италиански корени, се завръща в Тоскана, за да се наслади на местните деликатеси и ни въвежда в удоволствието на аперитиваите, а след това приготвя превъзходна лазаня с манатарки и вкусен пудинг с рикота.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 29, Сезон 1 | Епизод 29

    Днес Джъстин ще приеме две специални гостенки в кухнята си – Лора и Кирстен. Момичетата ще споделят своите сладки, пикантни и солени рецепти.

    Към предаването
  • 11:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 30, Сезон 1 | Епизод 30

    Лора Касай се присъединява към Джъстин, за да приготви спирали от кафяв ориз с рагу от патладжан. Джъстин ще покаже как се приготвя просто и вкусно телешко карпачо и ще завърши с мъфини с ябълки и ревен.

    Към предаването
  • 12:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 4

    Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.

    Към предаването
  • 13:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Килер по шведски, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл Ку проучва кулинарните специалитети на Швеция. Тя изследва как шведите съхраняват различните продукти, от ферментация до мариноване. А накрая ще покаже шведски вариант на бурито.

    Към предаването
  • 13:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Как се прави наденица, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 14:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лондон, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Пол ни запознава с печивата, които познава и обича – тези на втория му роден град Лондон. Понякога всички се нуждаем да се поглезим малко. Колкото и да е хубаво да пътуваш по света, винаги е приятно да се върнеш у дома.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 16:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Лорейн демонстрира приготвянето на класически ястия с минимални усилия.

    Към предаването
  • 16:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 17:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Към предаването
  • 17:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    1. Хапки „чили кон карне“ 2. Лесен сладкиш с карамел и пекан

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 19:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Портмейрон, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес пътува до Портмериън, Северен Уелс, за яйца по уелски, кенийска яхния от агнешко месо и супа от праз.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Олдърли Едж, Чешир, Сезон 1 | Епизод 16

    Днес е в Олдърли Едж, Чешър, за сочен пай със свинско, домашна пилешка яхния и равиоли с глиганско месо.

    Към предаването
  • 21:00

    Изкуството да живееш

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 5

    В едно селце на италианския остров Сардиния още от римско време хората живеят по-дълго от тези в целия останал свят, а Никлас се опитва да открие кое прави това митично място толкова специално.

    Към предаването
  • 22:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Хаотична лазаня и кнедли с броколи, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 23:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Килер по шведски, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл Ку проучва кулинарните специалитети на Швеция. Тя изследва как шведите съхраняват различните продукти, от ферментация до мариноване. А накрая ще покаже шведски вариант на бурито.

    Към предаването
  • 23:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Как се прави наденица, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл Ку изучава уличната храна на Стокхолм, преди да приготви пай с пушена наденица и картофи в шведски стил.

    Към предаването
  • 00:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 00:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лондон, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Пол ни запознава с печивата, които познава и обича – тези на втория му роден град Лондон. Понякога всички се нуждаем да се поглезим малко. Колкото и да е хубаво да пътуваш по света, винаги е приятно да се върнеш у дома.

    Към предаването
  • 01:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пулия, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се отправя към една от най-горещите кулинарни дестинации в Италия, за да направи домашна паста, специална яхния с морски дарове и местен вариант на паелята.

    Към предаването
  • 01:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 02:40

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 03:55

    Снекбарът на Ричо

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Ричо поднася някои от любимите си закуски, които ще ви накарат да се усмихнете - бързи и лесни миди с виетнамски дресинг, ароматен стек тартар и лепкава торта за рожден ден.

    Към предаването
  • 04:15

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Портмейрон, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес пътува до Портмериън, Северен Уелс, за яйца по уелски, кенийска яхния от агнешко месо и супа от праз.

    Към предаването
  • 05:15

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Олдърли Едж, Чешир, Сезон 1 | Епизод 16

    Днес е в Олдърли Едж, Чешър, за сочен пай със свинско, домашна пилешка яхния и равиоли с глиганско месо.

    Към предаването