Петък,

23 април

  • 06:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В епизода ще видим как уловът на деня – планинска австралийска пъстърва се превръща във впечатляващо вкусно ястие за романтична вечеря за двама. Мигел ще представи лесни идеи за най-важното ядене през деня, както и за супер прост домашен сладолед.

    Към предаването
  • 06:25

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Полуфинал, II част, Сезон 4 | Епизод 9

    Това е вторият полуфинал “Внезапна смърт”, в който стоматолозите от Оукланд Джаки и Ник ще се борят с Джес и Синди. Тяхната нелека задача е да приготвят тристепенен обяд за австралийски знаменитости в помощ на фондация “Децата могат”.

    Към предаването
  • 07:15

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Испанското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 7

    Шерито си е спечелило лоша слава на евтина напитка за по-възрастни дами, но в испанския"триъгълник на шерито" Шейн открива сложните и нюансирани вкусове на този аперитив, който е прекрасно допълнение към андалуската кухня и култура. #spicejourney

    Към предаването
  • 07:40

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Домът на тапас, Сезон 3 | Епизод 8

    Най-висококачественият хамон иберико е смятан за най-вкусната шунка на света. Шейн Делия пътува до планинска свинеферма, за да види уникалната среда, необходима за производството на шунка с такова качество. #spicejourney

    Към предаването
  • 08:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 08:35

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 09:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    1. Хапки „чили кон карне“ 2. Лесен сладкиш с карамел и пекан

    Към предаването
  • 09:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 10:05

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 11:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Часът на аперитивите, Сезон 1 | Епизод 9

    Микела Киапа, която е с уелско-италиански корени, се завръща в Тоскана, за да се наслади на местните деликатеси и ни въвежда в удоволствието на аперитиваите, а след това приготвя превъзходна лазаня с манатарки и вкусен пудинг с рикота.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 12:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Здравословни основни съставки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Донал ще ни предложи още пълноценни рецепти за ежедневието – хрупкави свински котлети с пържен фенел, къри с патладжан и ориз от карфиол с куркума, популярно тайландско улично ястие с нудли, спагети със зелено мисо. А само за пет минути той ще приготви кебап.

    Към предаването
  • 12:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Леко и вкусно, Сезон 1 | Епизод 10

    И в този епизод Донал Скиан ще ни покаже приготвянето на пет здравословни и бързи рецепти – печено пиле в един съд, миди „Сен-Жак“ с грах и аспержи, дан дан нудъли и салата от хрупкаво телешко и манго по тайландски. А 5-минутното предизвикателство на Донал е пиле със сос хойсин, бок чой и целина.

    Към предаването
  • 13:00

    Изкуството да живееш

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 5

    В едно селце на италианския остров Сардиния още от римско време хората живеят по-дълго от тези в целия останал свят, а Никлас се опитва да открие кое прави това митично място толкова специално.

    Към предаването
  • 14:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9

    С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.

    Към предаването
  • 14:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Произведено в Испания, Сезон 3 | Епизод 10

    "Пикантното пътуване на Шейн Делия" е към края си. Той изминава пътя от Гранада до Малага на испанското Средиземноморско крайбрежие и в последния епизод Шейн научава нови рецепти от най-опитните, но скромни готвачи в Андалусия. #spicejourney

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Сладкиши, Сезон 2 | Епизод 6

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пернат дивеч, Сезон 2 | Епизод 7

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 16:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Три сестри в Тоскана, Сезон 1 | Епизод 10

    След пътешествие из Тоскана Микела Киапа ни поднася нови вдъхновяващи италиански гозби и с помощта на сестрите си Еми и Ромина приготвя пъстри ньоки с рикота, лаврак със зеленчуци в кесия и класическа италианска торта.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    1. Бананови полонези 2. Ескимоски целувки

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Тортата на Валерио

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора Касай е в кухнята на Джъстин с идея за паста – спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне. Джъстин ще направи тайландска салата с патешко, както и мюсли.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Джъстин залага на творчеството в кухнята като приготвя тостада от точени кори със севиче и тирамису с круши. Лора Касай пък ще направи канелони със задушено месо.

    Към предаването
  • 19:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Здравословни основни съставки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Донал ще ни предложи още пълноценни рецепти за ежедневието – хрупкави свински котлети с пържен фенел, къри с патладжан и ориз от карфиол с куркума, популярно тайландско улично ястие с нудли, спагети със зелено мисо. А само за пет минути той ще приготви кебап.

    Към предаването
  • 19:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Леко и вкусно, Сезон 1 | Епизод 10

    И в този епизод Донал Скиан ще ни покаже приготвянето на пет здравословни и бързи рецепти – печено пиле в един съд, миди „Сен-Жак“ с грах и аспержи, дан дан нудъли и салата от хрупкаво телешко и манго по тайландски. А 5-минутното предизвикателство на Донал е пиле със сос хойсин, бок чой и целина.

    Към предаването
  • 20:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Сладкиши, Сезон 2 | Епизод 6

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 21:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пернат дивеч, Сезон 2 | Епизод 7

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 22:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Грдът, който промени света, Сезон 3 | Епизод 9

    С идването на маврите испанската кухня завинаги се променя, навлизат нови техники на готвене и нови вкусове. Това се вижда най-добре в Кордоба, където Шейн се потапя в сътворяването на една от най-вкусните испански студени супи - салморехо.

    Към предаването
  • 22:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Произведено в Испания, Сезон 3 | Епизод 10

    "Пикантното пътуване на Шейн Делия" е към края си. Той изминава пътя от Гранада до Малага на испанското Средиземноморско крайбрежие и в последния епизод Шейн научава нови рецепти от най-опитните, но скромни готвачи в Андалусия. #spicejourney

    Към предаването
  • 23:00

    Изкуството да живееш

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 5

    В едно селце на италианския остров Сардиния още от римско време хората живеят по-дълго от тези в целия останал свят, а Никлас се опитва да открие кое прави това митично място толкова специално.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 00:30

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Три сестри в Тоскана, Сезон 1 | Епизод 10

    След пътешествие из Тоскана Микела Киапа ни поднася нови вдъхновяващи италиански гозби и с помощта на сестрите си Еми и Ромина приготвя пъстри ньоки с рикота, лаврак със зеленчуци в кесия и класическа италианска торта.

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Големият финал, Сезон 4 | Епизод 10

    Това е големият финал на “Моята кухня е най-добрата - Австралия”, в който отборът баща и дъщеря Лиъм и Еден ще се бори с отбора на Джес и Синди. Двата отбора имат за задача да подготвят дегустационно меню от 4 части, в престижното French Café за специалните VIP гости - съдиите.

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лора Касай е в кухнята на Джъстин с идея за паста – спирали от спелта с пушена пъстърва, копър и маскарпоне. Джъстин ще направи тайландска салата с патешко, както и мюсли.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    Джъстин залага на творчеството в кухнята като приготвя тостада от точени кори със севиче и тирамису с круши. Лора Касай пък ще направи канелони със задушено месо.

    Към предаването
  • 02:40

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    1. Бананови полонези 2. Ескимоски целувки

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Тортата на Валерио

    Към предаването
  • 04:20

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Здравословни основни съставки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Донал ще ни предложи още пълноценни рецепти за ежедневието – хрупкави свински котлети с пържен фенел, къри с патладжан и ориз от карфиол с куркума, популярно тайландско улично ястие с нудли, спагети със зелено мисо. А само за пет минути той ще приготви кебап.

    Към предаването
  • 04:50

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Леко и вкусно, Сезон 1 | Епизод 10

    И в този епизод Донал Скиан ще ни покаже приготвянето на пет здравословни и бързи рецепти – печено пиле в един съд, миди „Сен-Жак“ с грах и аспержи, дан дан нудъли и салата от хрупкаво телешко и манго по тайландски. А 5-минутното предизвикателство на Донал е пиле със сос хойсин, бок чой и целина.

    Към предаването
  • 05:35

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пернат дивеч, Сезон 2 | Епизод 7

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването