Четвъртък,

22 април

  • 06:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    В епизода ще разберем каква е тайната на перфектния квас и ще се научим да правим паста като истински италианци.

    Към предаването
  • 06:25

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Полуфинал, I част, Сезон 4 | Епизод 8

    Това е първият полуфинал “Внезапна смърт”, в който баща и дъщеря Лиъм и Едън ще се борят с братовчедите Мей и Ена, приготвяйки тристепенен обяд за рожден ден.

    Към предаването
  • 07:15

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Африканското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 5

    Ветровитото Атлантическо крайбрежие на Мароко е най-големият район за риболов на сардина. Шейн Делия силно желае да опита местната риба кефта, заедно с типичната мароканска шармула.

    Към предаването
  • 07:40

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Мароканците надделяват, Сезон 3 | Епизод 6

    Арабите нахлуват в днешните Испания и Португалия през 711 г. Шейн пристига в Андалусия, където открива кухня с дълбоки корени в ислямското кулинарно изкуство.

    Към предаването
  • 08:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Гъби, Сезон 2 | Епизод 2

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 08:35

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 09:05

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    1. Японска торта на изгряващото слънце 2. Смокинов кекс

    Към предаването
  • 09:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    1. Ябълкови сладкиш в тиган 2. Кекс със смокини и маскарпоне

    Към предаването
  • 10:05

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес Джъстин ще приготви телешки гърди с многоцветна салата, а специалният ѝ гост Кирстен Тиболс ще направи френския десерт „Пан пердю“.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    В днешния епизод Джъстин ще приготви бавно задушен бейби октопод и рибни пръчици, увити в точени кори, а след това към нея ще се присъедини Кирстен Тиболс, за да сподели своите трикове при приготвянето на варен на пара малинов пудинг.

    Към предаването
  • 11:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Маслинова реколта, Сезон 1 | Епизод 8

    Микела Киапа отново е в Тоскана и посещава маслинени насаждения по време на събиране на реколтата, където опитва най-прочутото ястие на Ливорно и посещава магазинче за деликатеси в Сиена, за да завърши с торта с полента, бадеми и портокали.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Бързо и с минимално усилие, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 12:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Празници без суетене, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 13:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 4

    Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.

    Към предаването
  • 14:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Испанското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 7

    Шерито си е спечелило лоша слава на евтина напитка за по-възрастни дами, но в испанския"триъгълник на шерито" Шейн открива сложните и нюансирани вкусове на този аперитив, който е прекрасно допълнение към андалуската кухня и култура. #spicejourney

    Към предаването
  • 14:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Домът на тапас, Сезон 3 | Епизод 8

    Най-висококачественият хамон иберико е смятан за най-вкусната шунка на света. Шейн Делия пътува до планинска свинеферма, за да види уникалната среда, необходима за производството на шунка с такова качество. #spicejourney

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 16:00

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Часът на аперитивите, Сезон 1 | Епизод 9

    Микела Киапа, която е с уелско-италиански корени, се завръща в Тоскана, за да се наслади на местните деликатеси и ни въвежда в удоволствието на аперитиваите, а след това приготвя превъзходна лазаня с манатарки и вкусен пудинг с рикота.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    1. Хапки „чили кон карне“ 2. Лесен сладкиш с карамел и пекан

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 19:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Бързо и с минимално усилие, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 19:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Празници без суетене, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 20:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 21:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 22:00

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Испанското крайбрежие, Сезон 3 | Епизод 7

    Шерито си е спечелило лоша слава на евтина напитка за по-възрастни дами, но в испанския"триъгълник на шерито" Шейн открива сложните и нюансирани вкусове на този аперитив, който е прекрасно допълнение към андалуската кухня и култура. #spicejourney

    Към предаването
  • 22:30

    Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания

    +

    Домът на тапас, Сезон 3 | Епизод 8

    Най-висококачественият хамон иберико е смятан за най-вкусната шунка на света. Шейн Делия пътува до планинска свинеферма, за да види уникалната среда, необходима за производството на шунка с такова качество. #spicejourney

    Към предаването
  • 23:00

    Пътешествието на Гордън, Джино и Фред

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 4

    Джино и Фред се вълнуват, че отиват в Сан Франциско, за да прекарат свое собствено "Лято на любовта". Джино очаква с нетърпение да посети мястото, посветено на хипитата, секс, наркотици и рок енд рол, докато Фред си спомня за диско хит на "Вилидж пийпъл" от своята младост.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Рецепти от Тоскана с Микела Киапа

    +

    Часът на аперитивите, Сезон 1 | Епизод 9

    Микела Киапа, която е с уелско-италиански корени, се завръща в Тоскана, за да се наслади на местните деликатеси и ни въвежда в удоволствието на аперитиваите, а след това приготвя превъзходна лазаня с манатарки и вкусен пудинг с рикота.

    Към предаването
  • 01:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Полуфинал, II част, Сезон 4 | Епизод 9

    Това е вторият полуфинал “Внезапна смърт”, в който стоматолозите от Оукланд Джаки и Ник ще се борят с Джес и Синди. Тяхната нелека задача е да приготвят тристепенен обяд за австралийски знаменитости в помощ на фондация “Децата могат”.

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 02:40

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    1. Хапки „чили кон карне“ 2. Лесен сладкиш с карамел и пекан

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 04:20

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Бързо и с минимално усилие, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 04:50

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Празници без суетене, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 05:10

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването
  • 05:35

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.

    Към предаването