Програма
Вторник,
20 април
06:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.
Към предаването06:25
Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия
+Джес и Синдиар, Сезон 4 | Епизод 6
На финала Джес и Синди ще се опитат да свалят Мей и Една от челното място в класацията, но дали тяхното меню ще ги издигне на върха, или ще се превърне в падение за тях? Единият отбор ще бъде елиминиран.
Към предаването07:15
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Изгубен във Фес, Сезон 3 | Епизод 1
Чудили ли сте се как шеф-готвачите създават нови ястия? Последвайте шеф-готвача Шейн Делия в съвсем новото му "пикантно пътуване" в древния град Фес, където той търси нови идеи, които да приложи в експерименталната си кухня. #spicejourney
Към предаването07:40
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Пустинен оазис, Сезон 3 | Епизод 2
Векове наред кервани са прекосявали пустинята Сахара на път за Мароко, пренасяли са екзотични подправки и стоки. Шейн Делия прекарва една вечер под звездите в пустинята, за да научи за техниките на готварството на берберите. #spicejourney
Към предаването08:10
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Туршия и консерви, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод Джейми разказва историята на мариноването и консервирането. Ако сте отгледали своя собствена продукция, ще искате да я запазите толкова дълго, колкото можете, особено, когато се налага да оползотворите изобилната реколта.
Към предаването08:35
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Тиквички, Сезон 1 | Епизод 12
В градината на Джейми има богата реколта от тиквички и той ни показва как да ги използваме, докато са в сезон. Те не само че имат различни форми, размери и цветове, но и нежните им цветове също са годни за консумация.
Към предаването09:05
Пекарната на Рудолф
+Епизод 91, Сезон 2 | Епизод 91
1. Бретонски шоколадово-бадемови тарталети 2. Трайфъл с хумус и хляб
Към предаването09:35
Пекарната на Рудолф
+10:05
Гурме за всеки ден
+Епизод 27, Сезон 1 | Епизод 27
В Дарвин сладкарката и шоколатиерка Кирстен Тиболс се присъединява към Джъстин, за да приготви маслен сладкиш с ягоди.
Към предаването10:30
Гурме за всеки ден
+Епизод 28, Сезон 1 | Епизод 28
Шеф Ейдриън Ричардсън се отбива, за да приготви корейски пелмени, а Джъстин ще сподели трик за перфектните сочни бъркани яйца.
Към предаването11:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Червен лук, Сезон 1 | Епизод 6
Микела Киапа ни кани в своята кухня, за да ни поднесе любими италиански ястия, вдъхновени от пътуване до ферма за червен лук в Тоскана - салата панцанела с лук, домати и стар хляб, а също и сгряващо ястие от свински медальони с лук, ябълка и сайдер.
Към предаването11:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването12:00
Супер храна за минути с Донал
+Към рецептите, Сезон 1 | Епизод 3
Донал ще ни предложи още бързи и лесни рецепти – салата от леща и агнешко с крем от сирене фета, риба с куркума и копър по виетнамски, зеленчукова лазаня, а за десерт - гранола с карамелизирани ябълки.
Към предаването12:30
Супер храна за минути с Донал
+Обновени класики, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Донал ще започне с освежен вариант на класическата паста с песто. Ще има още и пържола с летни зеленчуци и китайска пилешка салата. А десертът, приготвен за 5 минути, ще бъде брауни топки с еспресо.
Към предаването13:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването13:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването14:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3
Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney
Към предаването14:30
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4
Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пица, Сезон 1 | Епизод 13
Джейми обича пицата и научава интересни вариации за приготвянето ѝ от пътуванията си в Италия, където много рецепти се предават от поколения. В градината си Джейми търси интересни зеленчуци, с които да гарнира пицата си.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Тиква, Сезон 2 | Епизод 1
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването16:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Трюфели, Сезон 1 | Епизод 7
Микела Киапа продължава да изследва тосканската кухня и този път ни е подготвила оригинални ястия с трюфели и нахут, както и десерт с кайсии и ром.
Към предаването16:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+17:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 94, Сезон 2 | Епизод 94
1. Китайска торта с нектарини 2. Рагу от рачешко месо в хляб
Към предаването18:00
Гурме за всеки ден
+Епизод 29, Сезон 1 | Епизод 29
Днес Джъстин ще приеме две специални гостенки в кухнята си – Лора и Кирстен. Момичетата ще споделят своите сладки, пикантни и солени рецепти.
Към предаването18:30
Гурме за всеки ден
+Епизод 30, Сезон 1 | Епизод 30
Лора Касай се присъединява към Джъстин, за да приготви спирали от кафяв ориз с рагу от патладжан. Джъстин ще покаже как се приготвя просто и вкусно телешко карпачо и ще завърши с мъфини с ябълки и ревен.
Към предаването19:00
Супер храна за минути с Донал
+Към рецептите, Сезон 1 | Епизод 3
Донал ще ни предложи още бързи и лесни рецепти – салата от леща и агнешко с крем от сирене фета, риба с куркума и копър по виетнамски, зеленчукова лазаня, а за десерт - гранола с карамелизирани ябълки.
Към предаването19:30
Супер храна за минути с Донал
+Обновени класики, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Донал ще започне с освежен вариант на класическата паста с песто. Ще има още и пържола с летни зеленчуци и китайска пилешка салата. А десертът, приготвен за 5 минути, ще бъде брауни топки с еспресо.
Към предаването20:00
Средиземноморски приключения с Рик Стайн
+Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3
Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.
Към предаването21:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пица, Сезон 1 | Епизод 13
Джейми обича пицата и научава интересни вариации за приготвянето ѝ от пътуванията си в Италия, където много рецепти се предават от поколения. В градината си Джейми търси интересни зеленчуци, с които да гарнира пицата си.
Към предаването21:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Тиква, Сезон 2 | Епизод 1
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването22:00
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Планини с храна, Сезон 3 | Епизод 3
Върховете и долините на Високите Атласки планини предоставят богати възможности на Шейн Делия, който продължава пътешествието си през Мароко. В планинско село го научават на традиционен начин за приготвяне и готвене на кускус. #spicejourney
Към предаването22:30
Пикантното пътуване на Шейн Делия - Мавритания
+Маракеш, Сезон 3 | Епизод 4
Шейн Делия пристига в прашния, но екзотичен град Маракеш с цел да разкрие вкусовете и техниките, скрити в лабиринта от улички на оживено тържище. С новите знания той отива в експерименталната си кухня в Мелбърн, където създава нови ястия.
Към предаването23:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването23:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването00:00
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването00:30
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Трюфели, Сезон 1 | Епизод 7
Микела Киапа продължава да изследва тосканската кухня и този път ни е подготвила оригинални ястия с трюфели и нахут, както и десерт с кайсии и ром.
Към предаването01:00
Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия
+Публиката избира, Сезон 4 | Епизод 7
Днес хората ще кажат своята дума, защото отборите ще приготвят барбекю за моряците и посетителите във виадукта на Оукланд, когато един отбор ще се окаже с предимство, а друг отбор ще бъде елиминиран.
Към предаването01:55
Гурме за всеки ден
+Епизод 29, Сезон 1 | Епизод 29
Днес Джъстин ще приеме две специални гостенки в кухнята си – Лора и Кирстен. Момичетата ще споделят своите сладки, пикантни и солени рецепти.
Към предаването02:20
Гурме за всеки ден
+Епизод 30, Сезон 1 | Епизод 30
Лора Касай се присъединява към Джъстин, за да приготви спирали от кафяв ориз с рагу от патладжан. Джъстин ще покаже как се приготвя просто и вкусно телешко карпачо и ще завърши с мъфини с ябълки и ревен.
Към предаването02:40
Средиземноморски приключения с Рик Стайн
+Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3
Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+03:55
Пекарната на Рудолф
+Епизод 94, Сезон 2 | Епизод 94
1. Китайска торта с нектарини 2. Рагу от рачешко месо в хляб
Към предаването04:20
Супер храна за минути с Донал
+Към рецептите, Сезон 1 | Епизод 3
Донал ще ни предложи още бързи и лесни рецепти – салата от леща и агнешко с крем от сирене фета, риба с куркума и копър по виетнамски, зеленчукова лазаня, а за десерт - гранола с карамелизирани ябълки.
Към предаването04:50
Супер храна за минути с Донал
+Обновени класики, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Донал ще започне с освежен вариант на класическата паста с песто. Ще има още и пържола с летни зеленчуци и китайска пилешка салата. А десертът, приготвен за 5 минути, ще бъде брауни топки с еспресо.
Към предаването05:10
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пица, Сезон 1 | Епизод 13
Джейми обича пицата и научава интересни вариации за приготвянето ѝ от пътуванията си в Италия, където много рецепти се предават от поколения. В градината си Джейми търси интересни зеленчуци, с които да гарнира пицата си.
Към предаването05:35
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Тиква, Сезон 2 | Епизод 1
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването