Програма
Неделя,
18 април
06:10
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 5
Рейчъл изследва столицата на Швеция, за да открие защо скандинавската храна е толкова модерна. Вдъхновява се и от някои традиционни шведски печива.
Към предаването06:35
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Принцовите острови, Сезон 1 | Епизод 6
Кулинарният маршрут на Рейчъл я отвежда до Принцовите острови край Истанбул, където открива сладко бохемско кафене с малка кухня.
Към предаването07:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 39, Сезон 6 | Епизод 39
В днешния епизод Рудолф ще направи ябълков пай и вкусни топки, пълни с крем.
Към предаването07:30
Пекарната на Рудолф
+08:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 21, Сезон 1 | Епизод 21
В този епизод Джейми ще приготви супер вкусен пай с карфиол и ще сподели идеята си за още по-изтънчен начин на приготвяне на филе от сьомга.
Към предаването08:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 22, Сезон 1 | Епизод 22
Джейми ще направи пълнени чушки, сервирани върху яхния от черен боб с авокадо и сирене фета. След това ще приготви пилешка супа с нудли и много зеленчуци.
Към предаването09:00
Двама лакоми италианци
+Лигурия, Сезон 2 | Епизод 2
Антонио Карлучо и Дженаро Конталдо търсят значението на италианската фраза „la bella figura“ - да се представиш възможно най-добре. Откриват култура на възхищение към повърхностното в Портофино и търсят нещо по-смислено в Лигурия.
Към предаването10:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Полента и мед, Сезон 1 | Епизод 4
Микела Киапа изследва тайните на тосканската кухня, като в Ливорно открива превъзходна пържена полента, в Сан Джиминяно - продукти от глиган, а в Монталчино - възхитителен мед, продукти, които после включва в домашната си кухня.
Към предаването10:30
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Домашни тоскански ястия, Сезон 1 | Епизод 5
Микела Киапа отново готви класически италиански ястия и със сестра си Еми поднася свинско с манго и пеперончино, ризото с манатарки и лесен за приготвяне десерт от печени праскови с портокалов сироп.
Към предаването11:00
Гурме за всеки ден
+Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19
Разтворено печено пиле с люти чушки от Пулия, чурос с шоколадов сос с еспресо и паста с карфиол на фурна, приготвена от Лора Касай – това е менюто за днес.
Към предаването11:30
Гурме за всеки ден
+Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20
Джъстин приготвя яхния от агнешко и патладжан в персийски стил, а Лора Касай е в кухнята, за да направи фусили от червена леща със сос „Аматричана“.
Към предаването12:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Лас Вегас, Сезон 2 | Епизод 3
Най-накрая момчетата са в Америка и Гордън иска да покаже на Фред и Джино, че храната и пресните продукти са много популярни тук. Първо, обаче, те се отправят към Гранд каньон, но с хеликоптер - чудесна идея, защото Джино изпуска газове.
Към предаването13:00
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Неапол, Сезон 1 | Епизод 7
Още кулинарни пътешествия с Рейчъл Ку. Изследва забързаните улици на Неапол и усеща топлината в кухнята на много особен майстор на пица.
Към предаването13:30
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Шведският архипелаг, Сезон 1 | Епизод 8
Рейчъл се отдава на страстта си към природата, черпи вдъхновение от гората и водата, преди да покаже своите риболовни умения.
Към предаването14:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.
Към предаването14:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
В епизода ще разберем каква е тайната на перфектния квас и ще се научим да правим паста като истински италианци.
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 23, Сезон 1 | Епизод 23
В този епизод Джейми ще започне с неустоимо вкусно пилешко, сервирано с печен боб. Бъди ще се включи, за да ни покаже различни начини за овкусяване на пуканки.
Към предаването15:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 24, Сезон 1 | Епизод 24
Днес Джейми ще ни покаже супер лесно и пълно с вкусове ориз с чоризо и скариди. Бъди ще направи сладки хапки за споделяне – ягоди и череши, потопени в шоколад. Накрая Джейми ще направи впечатляваща фритата в индийски стил.
Към предаването16:00
Сладката Лорейн
+Впечатляващи печива, Сезон 1 | Епизод 5
Лорейнът показва как да впечатли с печива, докато приготвя тарт татен с домати и босилек.
Към предаването16:30
Сладката Лорейн
+Време за печене, Сезон 1 | Епизод 6
Лорейн Паскале показва рецепти за отпускане, включително мъфини с тиква и розмарин.
Към предаването17:00
Кухня без граници
+Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19
Към предаването17:30
Кухня без граници
+Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20
Към предаването18:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 35, Сезон 6 | Епизод 35
Рудолф ще направи брауни с тиква и подправки и класически пълнозърнести бисквити „Мария“.
Към предаването18:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 36, Сезон 6 | Епизод 36
В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как да си направим вегетариански наденички. Ще направи и топъл чийзкейк със сметана и мариновани череши.
Към предаването19:00
Несравнимият вкус на дома
+Есекс, Сезон 1 | Епизод 11
Днес пътува до Есекс за пай със задушено говеждо и лук, полско пържено филе от херинга и яхния от волска опашка.
Към предаването20:00
Несравнимият вкус на дома
+Лондон (Мерилебон), Сезон 1 | Епизод 12
Днес е в Лондон за любимите на британците наденички с пюре, сицилианска лазаня и еврейски рибни кюфтета.
Към предаването21:00
Изкуството да живееш
+САЩ, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването22:00
Зеленчуковите специалитети на Джейми
+Селски пай и сандвич с пържени картофени топки, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми готви изумителен селски пай, знаменити макарони със зеленчуци и фантастичен сандвич с пържени картофeни топки.
Към предаването23:00
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Неапол, Сезон 1 | Епизод 7
Още кулинарни пътешествия с Рейчъл Ку. Изследва забързаните улици на Неапол и усеща топлината в кухнята на много особен майстор на пица.
Към предаването23:30
Вкусове от света с Рейчъл Ку
+Шведският архипелаг, Сезон 1 | Епизод 8
Рейчъл се отдава на страстта си към природата, черпи вдъхновение от гората и водата, преди да покаже своите риболовни умения.
Към предаването00:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод тайната на австралийските наденици от глиган ще бъде разкрита, а кулинарно състезание за улична храна ще се превърне в битка на половете. Ще се срещнем и с италианско семейство, усъвършенстващо рецептата си за паста поколения наред.
Към предаването00:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
В епизода ще разберем каква е тайната на перфектния квас и ще се научим да правим паста като истински италианци.
Към предаването01:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 23, Сезон 1 | Епизод 23
В този епизод Джейми ще започне с неустоимо вкусно пилешко, сервирано с печен боб. Бъди ще се включи, за да ни покаже различни начини за овкусяване на пуканки.
Към предаването01:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 24, Сезон 1 | Епизод 24
Днес Джейми ще ни покаже супер лесно и пълно с вкусове ориз с чоризо и скариди. Бъди ще направи сладки хапки за споделяне – ягоди и череши, потопени в шоколад. Накрая Джейми ще направи впечатляваща фритата в индийски стил.
Към предаването01:55
Средиземноморски приключения с Рик Стайн
+Мароко и Турция, Сезон 1 | Епизод 6
В Мароко Рик се наслаждава на кускуса, тажините и ментовия чай, които открива по пазарите. Рик приготвя мароканско печено ястие от кюфтета, зеленчуци и яйца. А средиземноморското му пътешествие приключва в Югоизточна Турция, където се отдава на кебапите.
Към предаването02:40
Средиземноморски приключения с Рик Стайн
+Корсика и Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1
Средиземноморското пътешествие на Рик започва в Марсилия, откъдето той взима ферибот за Бастия, древната столица на Корсика. Тук местните се гордеят с пулендата, която е вид полента, направена с брашно от кестени и фигателу – местна наденица от черни прасета.
Към предаването03:55
Снекбарът на Ричо
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
Средиземноморски тартове, рибни перки на барбекю и пайове с бекон и сирене - Ричо демонстрира колко лесни за приготвяне и разнообразни могат да бъдат закуските в снекбара.
Към предаването04:15
Несравнимият вкус на дома
+Есекс, Сезон 1 | Епизод 11
Днес пътува до Есекс за пай със задушено говеждо и лук, полско пържено филе от херинга и яхния от волска опашка.
Към предаването05:15
Несравнимият вкус на дома
+Лондон (Мерилебон), Сезон 1 | Епизод 12
Днес е в Лондон за любимите на британците наденички с пюре, сицилианска лазаня и еврейски рибни кюфтета.
Към предаването