Събота,

17 април

  • 00:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 00:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В епизода ще видим специалитет от дълбоките води на Нова Зеландия и димящ горещ пикник. Ще разберем и дали Мигел притежава това, което е небоходимо, за да бъде бананов фермер. След това готвачът ще ни покаже защо не трябва да се отнасяме с пренебрежение към карантията.

    Към предаването
  • 01:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 21, Сезон 1 | Епизод 21

    В този епизод Джейми ще приготви супер вкусен пай с карфиол и ще сподели идеята си за още по-изтънчен начин на приготвяне на филе от сьомга.

    Към предаването
  • 01:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 22, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми ще направи пълнени чушки, сервирани върху яхния от черен боб с авокадо и сирене фета. След това ще приготви пилешка супа с нудли и много зеленчуци.

    Към предаването
  • 01:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.

    Към предаването
  • 02:40

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Пулия и Корфу, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик напуска Италия и се отправя към гръцкия остров Корфу, където присъства на семейно празненство. Той посещава кухни и ресторанти из целия остров и научава как се приготвят автентични ястия като селска салата, пастицио и печен гръцки омлет с диви зеленолистни зеленчуци, праз и сирене фета.

    Към предаването
  • 03:30

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 05:15

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Норфолк, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес е в Норфолк за сочни раци Кромер, заешки пай и традиционно агнешко печено.

    Към предаването