Събота,

10 април

  • 06:10

    Вкусът на Истанбул с Том

    +

    Наследство, Сезон 1 | Епизод 5

    Том се запознава с млад готвач и неговата съпруга и научава, че закуската е изключително важна за турските семейства и особено в събота и неделя тя представлява истински пир. Той научава нова рецепта и решава да я разнообрази с изненадващи съставки.

    Към предаването
  • 06:35

    Вкусът на Истанбул с Том

    +

    Бъдеще, Сезон 1 | Епизод 6

    Том се запознава с Мехмед Гюрс, създал манифест за Нова анадолска кухня, според който към местните продукти трябва да се подхожда с огромно уважение, но и с новаторски подход, съчетавайки интересни влияния и техники.

    Към предаването
  • 07:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.

    Към предаването
  • 07:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще представи супер бързо и екстра вкусно хрупкаво панирано пиле с хлебни трохи. След това, заедно с Бъди, ще споделят тайната на изкушаващ десерт, а накрая Джейми ще трансформира бургер по два начина с помощта на сладки картофи.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще сготви голяма тенджера с яхния с наденица, любима на семейство Оливър. След това ще ни покаже страхотен дресинг за салата с патладжани, поднесена с най-бързите домашни плоски хлебчета.

    Към предаването
  • 09:00

    Двама лакоми италианци

    +

    Регионална гордост (Пиемонте), Сезон 1 | Епизод 3

    Те откриват, че в Италия има промени, но последните вълни на имиграцията са донесли непознати, нови съставки на пазара за зеленчуци в Торино, а чуждестранните производители на храни са ограничени от строгите правила от политици националисти.

    Към предаването
  • 10:00

    Класическа италианска кухня с Микела Киапа

    +

    Гости - Джейми Оливър и Флорънс Найт, Сезон 1 | Епизод 1

    Уелско-италианската готвачка Микела Чапа споделя любимите си рецепти за класически италиански ястия и се среща с известни готвачи за тяхното мнение защо италианската храна е толкова популярна и влиятелна.

    Към предаването
  • 10:30

    Класическа италианска кухня с Микела Киапа

    +

    Гости - Тео Рандъл и сестрата на Микела, Сезон 1 | Епизод 2

    Брускетите, лингуине и пестото са обичани по целия свят, а италианската кухня е международен избор за лесна за приготвяне и гарантирано вкусна храна. Микела Чапа ни показва как да приготвяме най-добрата италианска храна по най-добрия начин.

    Към предаването
  • 11:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 11:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектни картофени кюфтета с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 12:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Уайоминг, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми опитва родео и готвене на огън, и преживява нощ под звездите на Уайоминг, за да разбере дали каубоите, които е обожавал като дете, все още съществуват.

    Към предаването
  • 13:00

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл Ку тръгва на европейска кулинарна обиколка, започвайки от оживения Истанбул, където открива какво правят съвременните готвачи с традиционните турски рецепти.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Крайбрежието на Амалфи, Сезон 1 | Епизод 2

    Изследвайки красивото крайбрежие на Амалфи, Рейчъл готви семейни рецепти и научава тайните на някои вкусни ястия.

    Към предаването
  • 14:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

    Към предаването
  • 14:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 16:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Забавно, Сезон 1 | Епизод 3

    Да си останеш у дома е по-модерно от излизането на ресторант, а Лорейн е осигурила забавлението.

    Към предаването
  • 16:30

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Просто, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале показва как се правят меденки, торта графити и три солени ястия.

    Към предаването
  • 17:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    Към предаването
  • 17:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 14, Сезон 6 | Епизод 14

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 19:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Манчестър (Част 1), Сезон 1 | Епизод 5

    Днес пътува до Манчестър за печена волска опашка и пелмени, ямайско рибно къри и мариновано говеждо.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Харогейт, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес пътува до Харогейт за питателно свинско, арабско пикантно агнешко и сардинско рибно ястие.

    Към предаването
  • 21:00

    Класики с Мери Бери

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери приготвя много любима храна, която включва яйца по флорентински, бавно приготвен агнешки джолан, шоколадов мус с трюфели, а също опитва малко първобитно готвене.

    Към предаването
  • 21:30

    Класики с Мери Бери

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери се вдъхновява от посещение в новаторско начално училище в Южен Лондон. Тя приготвя кеджъри, шотландски палачинки, телешки бургери, лимонов крем (силабъб) и салата от пиле, бекон и авокадо.

    Към предаването
  • 22:00

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 22:30

    Пекарната на Рудолф: Малките пекари

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 23:00

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл Ку тръгва на европейска кулинарна обиколка, започвайки от оживения Истанбул, където открива какво правят съвременните готвачи с традиционните турски рецепти.

    Към предаването
  • 23:30

    Вкусове от света с Рейчъл Ку

    +

    Крайбрежието на Амалфи, Сезон 1 | Епизод 2

    Изследвайки красивото крайбрежие на Амалфи, Рейчъл готви семейни рецепти и научава тайните на някои вкусни ястия.

    Към предаването
  • 00:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода ще разберем къде да открием качествен зехтин и какво да готвим с него. Мигел ще напътства Стюарт по време на кулинарното му предизвикателство за приготвяне на романтична вечеря за двама. След това Мигел ще ни покани в дома си, за да приготви свое емблематично ястие.

    Към предаването
  • 00:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода ще видим как се приготвя супа с грах и шунка – любима класика. След това Мигел ще готви заедно с известния готвач и ресторантьор Рик Стайн в дома му в Австралия.

    Към предаването
  • 01:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 01:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 01:55

    Испания с Рик Стайн

    +

    Баския, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик продължава пътешествието си със стария кемпер, като от Баския се отправя на изток, към Средиземно море, като по пътя опитва страхотни ястия в Риоха, Навара, Памплона и Каталуния.

    Към предаването
  • 02:40

    Испания с Рик Стайн

    +

    Кастилия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик се отправя към земята на Ел Сид и оризовите полета на Валенсия, с характерните пейзажи със замъци и необятни равнини. След това към Ла Манча – сухото и горещо сърце на Испания, известно със селските си ястия и виното.

    Към предаването
  • 03:30

    Испания с Рик Стайн

    +

    Естремадура и Севиля, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик се отправя към региона на Естремадура, известен с червения си пипер "Пиментон" и със знаменитата испанска шунка "Хамон Иберико".Със стария си кемпер отива на юг към най-романтичния испански град Севиля - домът на тапаса и фламенкото.

    Към предаването
  • 05:15

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Харогейт, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес пътува до Харогейт за питателно свинско, арабско пикантно агнешко и сардинско рибно ястие.

    Към предаването