Петък,

19 март

  • 06:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7

    "Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Мозамбик, Сезон 8 | Епизод 2

    Мистериозна, следколониална Африка. Тази страна е имала лошо минало, но преживява по-светло настояще. Зашеметяващо красива страна с удивителна, вкусна и разнообразна кухня.

    Към предаването
  • 07:10

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес - от Букурещ до Истанбул, Сезон 1 | Епизод 2

    Джон тръгва по стъпките на „Кралицата на криминалето“ Агата Кристи в едно пътуване, вдъхновено от най-известния ѝ роман – „Убийство в „Ориент експрес“. Той пътува от Букурещ към Истанбул, минавайки през Карпатите към бившата кралска резиденция в Синая.

    Към предаването
  • 08:05

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7

    В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 37, Сезон 6 | Епизод 37

    Днес Рудолф ще направи торта с ягоди и тесто за бисквитки, което може да се яде, както и сладолед с ягоди за закуска.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 38, Сезон 6 | Епизод 38

    Днес Рудолф ще направи вкусен лимоново-малинов пай, както и гранола бисквити.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Сладки, сладки дребни плодове, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Различни видове торти, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    British Pulllman & Northern Belle - Пътешествия из Англия, Сезон 1 | Епизод 3

    Джонатан се качва в луксозния английски влак „British Pullman“ в Кент и пътува към Уитстейбъл. Там той отива да събира стриди на плажа заедно с професионалистката Лучия Джаксън, а след това готви гурме вечеря със събраното.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Мароканска платика и британски бургери, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Джейми приготвя мароканска платика, салата от кускус, нар и хариса, плюс британски бургери, салата, кисели краставички и други неща.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско по ямайски и поширано пиле, Сезон 1 | Епизод 10

    В днешното меню има свинско със сухи подправки месо, грилована царевица и салата с хрупкава тортила, плюс минестроне, панирано пиле и салса верде.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 39, Сезон 6 | Епизод 39

    В днешния епизод Рудолф ще направи ябълков пай и вкусни топки, пълни с крем.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 40, Сезон 6 | Епизод 40

    Днес Рудолф ще направи хавайски киш и маймунски хляб.

    Към предаването
  • 18:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Към предаването
  • 18:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 20:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В американски стил, Сезон 1 | Епизод 9

    Гай посещава кафенето си "Бондай Харвест" в Лос Анджелис и ни показва как австралийските вкусове променят кулинарията в САЩ. Отправя се към фермерския пазар в Санта Моника за вдъхновение, преди да направи се отдаде на готвене направо върху пясъка в Санта Моника.

    Към предаването
  • 20:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Финалът, Сезон 1 | Епизод 10

    На финала на сезона е време за готварската книга "Бондай Харвест". След като пазарува, Гай се подготвя за обедно партито за представянето й ястия, сред които свински пържоли на скара с полента.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Мароканска платика и британски бургери, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Джейми приготвя мароканска платика, салата от кускус, нар и хариса, плюс британски бургери, салата, кисели краставички и други неща.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско по ямайски и поширано пиле, Сезон 1 | Епизод 10

    В днешното меню има свинско със сухи подправки месо, грилована царевица и салата с хрупкава тортила, плюс минестроне, панирано пиле и салса верде.

    Към предаването
  • 22:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    British Pulllman & Northern Belle - Пътешествия из Англия, Сезон 1 | Епизод 3

    Джонатан се качва в луксозния английски влак „British Pullman“ в Кент и пътува към Уитстейбъл. Там той отива да събира стриди на плажа заедно с професионалистката Лучия Джаксън, а след това готви гурме вечеря със събраното.

    Към предаването
  • 23:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Сладки, сладки дребни плодове, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 23:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Различни видове торти, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.

    Към предаването
  • 01:00

    Вкуси света с Маню Фелдел

    +

    Лондон и Югозападна Англия, Сезон 1 | Епизод 1

    Разполагащ с малко свободно време, Маню Фидел решава да последва мечтата си да обиколи света за 30 дни и с 20 000 австралийски долара. Ще успее ли да го направи?

    Към предаването
  • 01:55

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Към предаването
  • 02:20

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Към предаването
  • 02:40

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В американски стил, Сезон 1 | Епизод 9

    Гай посещава кафенето си "Бондай Харвест" в Лос Анджелис и ни показва как австралийските вкусове променят кулинарията в САЩ. Отправя се към фермерския пазар в Санта Моника за вдъхновение, преди да направи се отдаде на готвене направо върху пясъка в Санта Моника.

    Към предаването
  • 03:05

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Финалът, Сезон 1 | Епизод 10

    На финала на сезона е време за готварската книга "Бондай Харвест". След като пазарува, Гай се подготвя за обедно партито за представянето й ястия, сред които свински пържоли на скара с полента.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 39, Сезон 6 | Епизод 39

    В днешния епизод Рудолф ще направи ябълков пай и вкусни топки, пълни с крем.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 40, Сезон 6 | Епизод 40

    Днес Рудолф ще направи хавайски киш и маймунски хляб.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Мароканска платика и британски бургери, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Джейми приготвя мароканска платика, салата от кускус, нар и хариса, плюс британски бургери, салата, кисели краставички и други неща.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско по ямайски и поширано пиле, Сезон 1 | Епизод 10

    В днешното меню има свинско със сухи подправки месо, грилована царевица и салата с хрупкава тортила, плюс минестроне, панирано пиле и салса верде.

    Към предаването