Програма
Четвъртък,
18 март
06:00
Бондай Харвест с Гай Търланд
+Лесно готвене за повече хора, Сезон 1 | Епизод 5
В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.
Към предаването06:25
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Празничен епизод, Сезон 8 | Епизод 1
Изхвърлен от дома си по време на коледните празници, Тони се приютява в хотел в Ню Йорк и събира екипа си, за да му помогне да открие истинския смисъл на Коледа. Гости на шеф-готвача са Кристофър Уокън, Нора Джоунс, Саманта Браун, Дейв Арнолд и др.
Към предаването07:10
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1
Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.
Към предаването08:05
Моето меню за 15 минути
+Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5
В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.
Към предаването08:35
Моето меню за 15 минути
+Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6
Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 35, Сезон 6 | Епизод 35
Рудолф ще направи брауни с тиква и подправки и класически пълнозърнести бисквити „Мария“.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 36, Сезон 6 | Епизод 36
В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как да си направим вегетариански наденички. Ще направи и топъл чийзкейк със сметана и мариновани череши.
Към предаването10:00
Гурме в Макао
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Джъстин се среща с шеф-готвач Ханс Лий Расмусен, който я кани да посетят Института по туризъм на Макао, в който той учи готвачи как да готвят без да изхвърлят храна и как да направят дейността си по-устойчива.
Към предаването10:30
Гурме в Макао
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Джъстин посещава „Belos Tempos“, португалски ресторант, предлагащ традиционни домашни ястия от Макао и с удоволствие научава от шеф-готвачката Ана как се приготвя един популярен десерт.
Към предаването11:00
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Понякога най-простите неща са най-добрите. Днес Найджела ще се наслади на удоволствието от скромния мек бял хляб и ще сподели своя рецепта за приготвянето му. Ще направи и невероятни, но лесни за приготвяне неща, които ще удовлетворят всяка компания.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10
Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 9
Към предаването13:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Френска връзка, Сезон 1 | Епизод 2
Европейското пътешествие на Гордън Рамзи, Джино Д’Акампо и Фред Сирийо ги отвежда до родината на Фред – Франция. Негов стар приятел го е помолил да е водещ на фестивал за стриди в Аркашон на Атлантическото крайбрежие.
Към предаването14:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес - от Букурещ до Истанбул, Сезон 1 | Епизод 2
Джон тръгва по стъпките на „Кралицата на криминалето“ Агата Кристи в едно пътуване, вдъхновено от най-известния ѝ роман – „Убийство в „Ориент експрес“. Той пътува от Букурещ към Истанбул, минавайки през Карпатите към бившата кралска резиденция в Синая.
Към предаването15:00
Моето меню за 15 минути
+Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7
В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.
Към предаването15:30
Моето меню за 15 минути
+Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8
Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.
Към предаването16:00
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10
Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 37, Сезон 6 | Епизод 37
Днес Рудолф ще направи торта с ягоди и тесто за бисквитки, което може да се яде, както и сладолед с ягоди за закуска.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 38, Сезон 6 | Епизод 38
Днес Рудолф ще направи вкусен лимоново-малинов пай, както и гранола бисквити.
Към предаването18:00
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1
Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.
Към предаването18:30
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2
Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 9
Към предаването20:00
Бондай Харвест с Гай Търланд
+Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7
"Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.
Към предаването20:30
Бондай Харвест с Гай Търланд
+Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".
Към предаването21:00
Моето меню за 15 минути
+Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7
В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.
Към предаването21:30
Моето меню за 15 минути
+Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8
Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.
Към предаването22:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Венеция Симплон - Ориент Експрес - от Букурещ до Истанбул, Сезон 1 | Епизод 2
Джон тръгва по стъпките на „Кралицата на криминалето“ Агата Кристи в едно пътуване, вдъхновено от най-известния ѝ роман – „Убийство в „Ориент експрес“. Той пътува от Букурещ към Истанбул, минавайки през Карпатите към бившата кралска резиденция в Синая.
Към предаването23:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Френска връзка, Сезон 1 | Епизод 2
Европейското пътешествие на Гордън Рамзи, Джино Д’Акампо и Фред Сирийо ги отвежда до родината на Фред – Франция. Негов стар приятел го е помолил да е водещ на фестивал за стриди в Аркашон на Атлантическото крайбрежие.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10
Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.
Към предаването00:30
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.
Към предаването01:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Мозамбик, Сезон 8 | Епизод 2
Мистериозна, следколониална Африка. Тази страна е имала лошо минало, но преживява по-светло настояще. Зашеметяващо красива страна с удивителна, вкусна и разнообразна кухня.
Към предаването01:55
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1
Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.
Към предаването02:20
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2
Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.
Към предаването02:40
Бондай Харвест с Гай Търланд
+Здравословен баланс, Сезон 1 | Епизод 7
"Бондай Харвест", това е здравословният баланс, в този епизод говорим за здравословната храна. Гай се среща с диетоложката и писателка Лола Бери, за да поговорят за здравето, след което приготвя салата с нахут.
Към предаването03:05
Бондай Харвест с Гай Търланд
+Моите любими ястия, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод Гай готви рецептите си, които винаги се харесват от публиката - печени понички, салата с октопод и пилешки бутчета. Време е да посетим и Юджийн Тан, основател на галерия и блог "Акуабъмпс".
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 37, Сезон 6 | Епизод 37
Днес Рудолф ще направи торта с ягоди и тесто за бисквитки, което може да се яде, както и сладолед с ягоди за закуска.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+Епизод 38, Сезон 6 | Епизод 38
Днес Рудолф ще направи вкусен лимоново-малинов пай, както и гранола бисквити.
Към предаването04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 9
Към предаването05:10
Моето меню за 15 минути
+Пилешко с дим сум и банички с раци, Сезон 1 | Епизод 7
В днешното меню има пилешки дим сум, кокосови кифлички, мариновани краставички и сос хой син, плюс раци, салата от кускус и салса.
Към предаването05:35
Моето меню за 15 минути
+Хрупкава патица и пиле качаторе, Сезон 1 | Епизод 8
Днешните рецепти са хрупкава патица, марулени пликчета с хой син, пиле качаторе, спагети и опушен доматен сос.
Към предаването