Сряда,

17 март

  • 06:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бруклин, Сезон 8 | Епизод 16

    Сезонът свършва с обиколка на Бруклин. Към Тони се присъединяват актьорите от сериала „Наркомрежа“ и рапъра Талиб Куели. И още – споделено хапване с известния готвач Ерик Рипер в „Brooklyn Fare“.

    Към предаването
  • 07:10

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Перу - От Куско до Мачу Пикчу, Сезон 2 | Епизод 6

    Джонатан изпълнява своя дългогодишна мечта, като посещава Мачу Пикчу в Перу. Но преди това той спира в Лима, гастрономическата столица на Южна Америка и опитва различни традиционни ястия, както и местна храна в по-модерен стил.

    Към предаването
  • 08:05

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 33, Сезон 6 | Епизод 33

    Днес Рудолф ше направи японски чийзкейк и бисквити за закуска в движение, за дните, в които времето не ни достига.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 34, Сезон 6 | Епизод 34

    Днес Рудолф ще направи южноамериканските сладки „Алфахорес“ и плодов сладкиш без захар.

    Към предаването
  • 10:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин опитва местна улична храна преди да приготви ястие, вдъхновено от посещението на разкошен хотел във френски стил.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Найджела ще ни представи рецепта, която е открила в Туитър. Ще ни покаже и как някои продукти и подправки могат да вдъхнат нов живот на любими класики.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 13:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да се запасим с храна, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Донал ще ни предложи четири рецепти, подходящи за да се запасим, като напълним хладилника и фризера. Тези рецепти ще влязат в употреба, когато имаме натоварена работна седмица или пък когато очакваме да се появи бебе в семейството.

    Към предаването
  • 13:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Семейна Коледа, Сезон 1 | Епизод 10

    Донал ни предлага четири празнични рецепти за една много щастлива семейна Коледа.

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1

    Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5

    В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Понякога най-простите неща са най-добрите. Днес Найджела ще се наслади на удоволствието от скромния мек бял хляб и ще сподели своя рецепта за приготвянето му. Ще направи и невероятни, но лесни за приготвяне неща, които ще удовлетворят всяка компания.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 35, Сезон 6 | Епизод 35

    Рудолф ще направи брауни с тиква и подправки и класически пълнозърнести бисквити „Мария“.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 36, Сезон 6 | Епизод 36

    В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как да си направим вегетариански наденички. Ще направи и топъл чийзкейк със сметана и мариновани череши.

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джъстин се среща с шеф-готвач Ханс Лий Расмусен, който я кани да посетят Института по туризъм на Макао, в който той учи готвачи как да готвят без да изхвърлят храна и как да направят дейността си по-устойчива.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин посещава „Belos Tempos“, португалски ресторант, предлагащ традиционни домашни ястия от Макао и с удоволствие научава от шеф-готвачката Ана как се приготвя един популярен десерт.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 20:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Лесно готвене за повече хора, Сезон 1 | Епизод 5

    В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.

    Към предаването
  • 20:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Етично хранене, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай ни показва рецепти, които доказват, че здравословното хранене не ограничава нито възможностите, нито вкуса. Среща се и с Тим Силвърууд от организацията "Тейк 3", за да поговорят за пластмасата и океана.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5

    В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.

    Към предаването
  • 22:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Венеция Симплон - Ориент Експрес – от Венеция до Лондон, Сезон 1 | Епизод 1

    Джонатан се качва в този исторически влак на гарата във Венеция и пътува през Инсбрук до Париж, а след това до Лондон. Във влака той се среща с другите пътници и се подготвя за официална вечеря. След прекараната нощ във влака, той се наслаждава на обяда си от омар, пътувайки от Париж до Лондон.

    Към предаването
  • 23:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да се запасим с храна, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Донал ще ни предложи четири рецепти, подходящи за да се запасим, като напълним хладилника и фризера. Тези рецепти ще влязат в употреба, когато имаме натоварена работна седмица или пък когато очакваме да се появи бебе в семейството.

    Към предаването
  • 23:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Семейна Коледа, Сезон 1 | Епизод 10

    Донал ни предлага четири празнични рецепти за една много щастлива семейна Коледа.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 00:30

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Понякога най-простите неща са най-добрите. Днес Найджела ще се наслади на удоволствието от скромния мек бял хляб и ще сподели своя рецепта за приготвянето му. Ще направи и невероятни, но лесни за приготвяне неща, които ще удовлетворят всяка компания.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Празничен епизод, Сезон 8 | Епизод 1

    Изхвърлен от дома си по време на коледните празници, Тони се приютява в хотел в Ню Йорк и събира екипа си, за да му помогне да открие истинския смисъл на Коледа. Гости на шеф-готвача са Кристофър Уокън, Нора Джоунс, Саманта Браун, Дейв Арнолд и др.

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джъстин се среща с шеф-готвач Ханс Лий Расмусен, който я кани да посетят Института по туризъм на Макао, в който той учи готвачи как да готвят без да изхвърлят храна и как да направят дейността си по-устойчива.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин посещава „Belos Tempos“, португалски ресторант, предлагащ традиционни домашни ястия от Макао и с удоволствие научава от шеф-готвачката Ана как се приготвя един популярен десерт.

    Към предаването
  • 02:40

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Лесно готвене за повече хора, Сезон 1 | Епизод 5

    В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.

    Към предаването
  • 03:05

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Етично хранене, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай ни показва рецепти, които доказват, че здравословното хранене не ограничава нито възможностите, нито вкуса. Среща се и с Тим Силвърууд от организацията "Тейк 3", за да поговорят за пластмасата и океана.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 35, Сезон 6 | Епизод 35

    Рудолф ще направи брауни с тиква и подправки и класически пълнозърнести бисквити „Мария“.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 36, Сезон 6 | Епизод 36

    В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как да си направим вегетариански наденички. Ще направи и топъл чийзкейк със сметана и мариновани череши.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Малайзия: рибен сандвич и фарфале с гъби, Сезон 1 | Епизод 5

    В днешното меню са най-хубавите рибни банички, пюре от грах и сос тартар, фарфале с гъби, синьо сирене, лешници и ябълкова салата.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки котлети и лингуини със скариди, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Джейми готви агнешки котлети, къри сос, ориз и грах, плюс салата от сицилианско резене.

    Към предаването