Вторник,

16 март

  • 06:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Един обикновен ден, Сезон 1 | Епизод 1

    Добре дошли в Бондай Харвест! В този епизод, Гай приготвя вкусна лятна гранола с печени ябълки в апартамента си, после се гмурка с местната легенда в свободно гмуркане Иън Пуко Пукеридж край ефектните скали на Северен Бондай.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Рио де Жанейро, Сезон 8 | Епизод 15

    Тони е в Рио, за да открие невиждания град. Експлозия от цветове, вкусове, страст, графити и уникална култура. Той ще посети известните фавели с местния писател Линс и ще се срещне с бразилския готвач Алекс Атала.

    Към предаването
  • 07:10

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Духът на Куинсланд – от Кернс до Бризбейн, Сезон 2 | Епизод 5

    В Сидни Джонатан се издига в небето с морски самолет, за да разгледа отвисоко живописния Палм Спрингс. Вече на земята, той се наслаждава на спокойния плажен живот на града и опитва чилийски лаврак.

    Към предаването
  • 08:05

    Моето меню за 15 минути

    +

    Кюфтета чили кон карне и лепкаво пиле, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Джейми готви кюфтета чили кон карне, лепкаво пиле, салата с репички и диня и хрупкави нудъли.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Рибна яхния и азиатско говеждо, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешното меню има рибна яхния, шафранов сос и чеснов хляб, плюс азиатско говеждо, най-добрата салата с нудъли и дресинг от джинджифил.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 31, Сезон 6 | Епизод 31

    Рудолф ще направи портокалов сладкиш с кисело мляко и здравословни кексчета от шпелта и лешници.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 32, Сезон 6 | Епизод 32

    Днес Рудолф ще направи безглутенов американски ябълков пай и кексчета за чай с бадеми и кайсии.

    Към предаването
  • 10:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Заедно с Джъстин ще опознаем Макао, място, в което се сливат китайски и португалски влияния. Джъстин посещава местен пазар и приготвя ястие, представящо синтеза между двете култури, който определя кухнята на Макао.

    Към предаването
  • 10:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин посещава една от най-старите китайски чайни в Макао, а по-късно е в компанията на един от най-известните португалски готвачи Антониу Коелю, с когото ще приготвят едно популярно ястие.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашни рецепти с Мери Бери

    +

    Зимна гора, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери се потопява в Хайленд, Северна Шотландия, разглеждайки невероятните пейзажи и приготвяйки стопляща храна, идеална за моментите, в които се прибираш вкъщи.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Домашен уют, Сезон 4 | Епизод 8

    В кухнята на Лора и Стоян днес е уютно, от фурната се носи аромат на сладки и солени печива. Двамата готвачи ще приготвят бърз и въздушен лимонов кекс. Кишът ще направят с продукти, които им се намират под ръка, но преди това нещо свежо - салата от листни зеленчуци с топки от сирена.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 13:00

    Рейчъл Ку: Шоколад

    +

    Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл Ку истински вярва, че ако нещо си заслужава да бъде отпразнувано, то задължително трябва да включва шоколад. Когато става въпрос за шоколад, важи максимата – „Колкото повече, толкова по-добре“.

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Перу - От Куско до Мачу Пикчу, Сезон 2 | Епизод 6

    Джонатан изпълнява своя дългогодишна мечта, като посещава Мачу Пикчу в Перу. Но преди това той спира в Лима, гастрономическата столица на Южна Америка и опитва различни традиционни ястия, както и местна храна в по-модерен стил.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Найджела ще ни представи рецепта, която е открила в Туитър. Ще ни покаже и как някои продукти и подправки могат да вдъхнат нов живот на любими класики.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Домашен уют, Сезон 4 | Епизод 8

    В кухнята на Лора и Стоян днес е уютно, от фурната се носи аромат на сладки и солени печива. Двамата готвачи ще приготвят бърз и въздушен лимонов кекс. Кишът ще направят с продукти, които им се намират под ръка, но преди това нещо свежо - салата от листни зеленчуци с топки от сирена.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 33, Сезон 6 | Епизод 33

    Днес Рудолф ше направи японски чийзкейк и бисквити за закуска в движение, за дните, в които времето не ни достига.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 34, Сезон 6 | Епизод 34

    Днес Рудолф ще направи южноамериканските сладки „Алфахорес“ и плодов сладкиш без захар.

    Към предаването
  • 18:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 18:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин опитва местна улична храна преди да приготви ястие, вдъхновено от посещението на разкошен хотел във френски стил.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 20:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 20:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването
  • 22:00

    Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг

    +

    Перу - От Куско до Мачу Пикчу, Сезон 2 | Епизод 6

    Джонатан изпълнява своя дългогодишна мечта, като посещава Мачу Пикчу в Перу. Но преди това той спира в Лима, гастрономическата столица на Южна Америка и опитва различни традиционни ястия, както и местна храна в по-модерен стил.

    Към предаването
  • 23:00

    Рейчъл Ку: Шоколад

    +

    Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл Ку истински вярва, че ако нещо си заслужава да бъде отпразнувано, то задължително трябва да включва шоколад. Когато става въпрос за шоколад, важи максимата – „Колкото повече, толкова по-добре“.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Домашен уют, Сезон 4 | Епизод 8

    В кухнята на Лора и Стоян днес е уютно, от фурната се носи аромат на сладки и солени печива. Двамата готвачи ще приготвят бърз и въздушен лимонов кекс. Кишът ще направят с продукти, които им се намират под ръка, но преди това нещо свежо - салата от листни зеленчуци с топки от сирена.

    Към предаването
  • 00:30

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Найджела ще ни представи рецепта, която е открила в Туитър. Ще ни покаже и как някои продукти и подправки могат да вдъхнат нов живот на любими класики.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бруклин, Сезон 8 | Епизод 16

    Сезонът свършва с обиколка на Бруклин. Към Тони се присъединяват актьорите от сериала „Наркомрежа“ и рапъра Талиб Куели. И още – споделено хапване с известния готвач Ерик Рипер в „Brooklyn Fare“.

    Към предаването
  • 01:55

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Заедно с архитектката Карла Фигейредо Джъстин разглежда квартал „Свети Лазар“, който е повлиян едновременно от китайската и европейската култури. След това тя посещава “Trombа Rija“ и се учи как се приготвя едно от най-популярните ястия, което се предлага в ресторанта.

    Към предаването
  • 02:20

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин опитва местна улична храна преди да приготви ястие, вдъхновено от посещението на разкошен хотел във френски стил.

    Към предаването
  • 02:40

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 03:05

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 33, Сезон 6 | Епизод 33

    Днес Рудолф ше направи японски чийзкейк и бисквити за закуска в движение, за дните, в които времето не ни достига.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 34, Сезон 6 | Епизод 34

    Днес Рудолф ще направи южноамериканските сладки „Алфахорес“ и плодов сладкиш без захар.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Банички с камамбер и златисто пиле, Сезон 1 | Епизод 3

    Днешните рецепти са хрупкави банички с камамбер, есенна салата и сос от червени боровинки, плюс златисто пилешко месо, зеленчуци и картофи.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Бьоф Строганов и марокански миди, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джейми прави бьоф строганоф, пухкав ориз, червен лук и магданоз, марокански миди, тапанада и салата от краставици.

    Към предаването