Програма
Неделя,
14 март
06:10
Пиршествата на Мигел
+Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1
В този епизод ще разберем тайната на Мигел за най-хрупкавите пръжки. Любимите готвачи на Австралия ще споделят домашни рецепти, а в битката на кюфтетата Мигел ще разбере дали е майстор на каймата.
Към предаването06:35
Пиршествата на Мигел
+Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2
В този епизод Мигел ще направи магически еклери с кафе, ще отиде в гората за Хелоуин, ще разкрие тайната си за перфектната италианска доматена салата и ще измисли вкусни хапки, които ще се окажат смазващ хит.
Към предаването07:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25
Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.
Към предаването07:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26
Днес Рудолф ще приготви първо торта „Тосканела“, а след това ще се заеме със сладки с богат пълнеж.
Към предаването08:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
С продуктите, които купуваме всяка седмица, Джейми ще създаде нови любими ястия на цялото семейство. Той ще комбинира пиле и наденици, приготвяйки нова версия на печеното пиле в един съд и ще придаде британски вкус на класическия сос Болонезе.
Към предаването08:25
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
В това предаване Джейми превръща обикновените продукти в изключителни и пастата с карфиол и сирене, която ще приготви, ще докаже точно това. Той ще направи още и по-здравословна версия на пиле „Киев“, която всички в семейството ще харесат.
Към предаването08:55
Домашни рецепти с Мери Бери
+У дома, Сезон 1 | Епизод 4
Мери обръща внимание на ястията, които ѝ напомнят за дома и приготвя някои от любимите рецепти на семейството си, сред които печена паста Болонезе с бурата и доматена салата.
Към предаването09:25
Домашни рецепти с Мери Бери
+Зимна гора, Сезон 1 | Епизод 6
Мери се потопява в Хайленд, Северна Шотландия, разглеждайки невероятните пейзажи и приготвяйки стопляща храна, идеална за моментите, в които се прибираш вкъщи.
Към предаването10:00
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Супа, Сезон 1 | Епизод 3
Джъстин се среща с Иппей Муракоши, за да научи тайните на съвършената мисо супа и посещава магазина за уагаши (сладкиши) в Хамамацу.
Към предаването10:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Саке, Сезон 1 | Епизод 4
Нещо за възрастните и нещо за децата - Джъстин посещава дистилерия за саке и детски кутии бенто с Момо. Митоши споделя някои тайни за шабу шабу.
Към предаването11:00
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5
Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.
Към предаването11:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Чай, Сезон 1 | Епизод 6
Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.
Към предаването12:00
Пътешествието на Гордън, Джино и Фред
+Италианска афера, Сезон 1 | Епизод 1
Тримата готвачи са в родната страна на Джино – Италия, където най-добрият му приятел ще поднови брачната си клетва след четири дни. Тримата се качват в кемпервана си и започват да набавят различни продукти, тъй като ще трябва да нахранят 50 гости.
Към предаването13:00
Вкусът на Истанбул с Киран и Сара
+Скритите съкровища на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 3
Двамата известни готвачи опознават скритите съкровища на Истанбул. Киран отива да поязди кон, а след това готви за приятели, а Сара разглежда града с кола и обядва в един от най-старите ресторанти в града.
Към предаването13:30
Вкусът на Истанбул с Киран и Сара
+Старият и новият Истанбул, Сезон 1 | Епизод 4
Киран върви по стъпките на историята на Истанбул докато продължава да изучава уличната храна на града. А Сара посещава приятелите си Рей и Зейнеб, с които приготвят здравословна храна.
Към предаването14:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3
В днешния епизод менюто е месно. В Южна Африка Мигел ще направи лесно ястие в един съд, което ще нахрани цялото семейство, а след това ще разбере кое прави толкова вкусен австралийския пай с месо.
Към предаването14:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4
В епизода ще разберем как да си направим вкусно сирене в домашни условия. Мигел се включва в семеен фестивал на готвачите с пет вкусни ястия за по-малко от 100 долара. Ще научим и тайната за идеалните царевични бухтички.
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването15:25
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването15:55
Среща в кухнята
+Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5
Към предаването16:30
Среща в кухнята
+Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6
Към предаването17:05
Лесни рецепти
+Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29
Дани ще ни покаже своя вариация на печен сандвич – тост с много сирене грюер и със салата. Есте пък ще приготви картофено пюре с яхния с мляно месо и червено вино.
Към предаването17:35
Лесни рецепти
+Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30
Есте ще ни покаже своята нидерландска версия на купа покé със скумрия карфиол. Роберта ще направи клафути с домати и зелена салата.
Към предаването18:05
Пекарната на Рудолф
+Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27
Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.
Към предаването18:35
Пекарната на Рудолф
+Епизод 28, Сезон 6 | Епизод 28
Вдъхновен от пуешкото, Рудолф ще направи бьорек под формата на пурички. Ще направи и чийзкейк без печене.
Към предаването19:15
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12
Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.
Към предаването20:05
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13
Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.
Към предаването21:00
Гурме за всеки ден: Десерти
+Впечатляващи торти, Сезон 1 | Епизод 7
Към предаването21:30
Гурме за всеки ден: Десерти
+Средиземноморски изкушения, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването22:00
Джейми Оливър в Америка
+Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2
Само няколко седмици след урагана Густав, опустошил Луизиана, Джейми Оливър посещава щата с надеждата да разбере как храната помага на хората да поддържат духа си. В Ню Орлиънс той отива в креолски ресторант, управляван от кралица на гъмбото със свой собствен стил.
Към предаването23:00
Вкусът на Истанбул с Киран и Сара
+Скритите съкровища на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 3
Двамата известни готвачи опознават скритите съкровища на Истанбул. Киран отива да поязди кон, а след това готви за приятели, а Сара разглежда града с кола и обядва в един от най-старите ресторанти в града.
Към предаването23:30
Вкусът на Истанбул с Киран и Сара
+Старият и новият Истанбул, Сезон 1 | Епизод 4
Киран върви по стъпките на историята на Истанбул докато продължава да изучава уличната храна на града. А Сара посещава приятелите си Рей и Зейнеб, с които приготвят здравословна храна.
Към предаването23:55
Пиршествата на Мигел
+Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3
В днешния епизод менюто е месно. В Южна Африка Мигел ще направи лесно ястие в един съд, което ще нахрани цялото семейство, а след това ще разбере кое прави толкова вкусен австралийския пай с месо.
Към предаването00:25
Пиршествата на Мигел
+Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4
В епизода ще разберем как да си направим вкусно сирене в домашни условия. Мигел се включва в семеен фестивал на готвачите с пет вкусни ястия за по-малко от 100 долара. Ще научим и тайната за идеалните царевични бухтички.
Към предаването00:50
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Ще надникнем в живота на Джейми у дома, докато той прави невероятни вегетариански канелони с гъби и вкусен кебап от чеснови скариди, който ще изведе морската храна на по-високо ниво.
Към предаването01:20
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джейми ще преобрази печеното пиле, вдъхновен от корейската кухня, с глазура от кимчи и поръсено със сусам. След това ще направи изключително лесно печено ястие – пълнена сьомга със скариди, обвити в бекон.
Към предаването01:50
От извора
+По вода, Сезон 1 | Епизод 1
Гай ще обиколи „плаващите“ пазари в Тайланд, ще лови морски жълъди на смъртоносните скали в Португалия и ще участва в истинско пиршество в Мелбърн.
Към предаването02:15
От извора
+От остров на остров, Сезон 1 | Епизод 2
Гай разбира, че островният живот не е само плуване в океана и печене на плажа. Той ще търси матча в Япония, смъртоносната каменна риба във Филипините и съставки за местно празненство на остров Оркас.
Към предаването02:40
От извора
+Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3
Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.
Към предаването03:00
От извора
+От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4
Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.
Към предаването03:25
Снекбарът на Ричо
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Към предаването03:50
Снекбарът на Ричо
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването04:15
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12
Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.
Към предаването05:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13
Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.
Към предаването05:35
Снекбарът на Ричо
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването