Програма
Петък,
12 март
06:00
От извора
+От остров на остров, Сезон 1 | Епизод 2
Гай разбира, че островният живот не е само плуване в океана и печене на плажа. Той ще търси матча в Япония, смъртоносната каменна риба във Филипините и съставки за местно празненство на остров Оркас.
Към предаването06:25
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13
Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.
Към предаването07:10
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Канада – от Едмънтън до Уинипег, Сезон 2 | Епизод 3
Във втората част от северноамериканското пътешествие на Джонатан, той се отправя към необятните простори на прериите. Но не и преди да се разходи из дивата част на страната на мечките, яхнал мотоциклет и да приготви палачинки с конопено брашно със сготвена на огън сьомга.
Към предаването08:05
Кулинарното бягство на Джейми
+Маракеш, Сезон 1 | Епизод 1
Джейми за първи път е в Маракеш и вълнението и ентусиазмът му са ясно забележими докато разглежда града и опознава изключителната му кухня, смесица от френска, арабска и берберска култури.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27
Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 28, Сезон 6 | Епизод 28
Вдъхновен от пуешкото, Рудолф ще направи бьорек под формата на пурички. Ще направи и чийзкейк без печене.
Към предаването10:00
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5
Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.
Към предаването10:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Чай, Сезон 1 | Епизод 6
Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.
Към предаването11:00
Домашни рецепти с Мери Бери
+У дома, Сезон 1 | Епизод 4
Мери обръща внимание на ястията, които ѝ напомнят за дома и приготвя някои от любимите рецепти на семейството си, сред които печена паста Болонезе с бурата и доматена салата.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Идилия, Сезон 4 | Епизод 6
В този епизод Лора и Стоян ще дадат три нови и интересни идеи. Доматената супа с поширани яйца е с продукти, които вроятно всеки има вкъщи. Дипът със сирена и артишок е бързо и вкусно изкушение. А третата рецепта е по-пищна и разточителна - конкилиони (миди от тесто) с пилешко и сирена.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 5, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването13:00
Гурме за всеки ден: Десерти
+Впечатляващи торти, Сезон 1 | Епизод 7
Към предаването13:30
Гурме за всеки ден: Десерти
+Средиземноморски изкушения, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването14:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Индийски океан – от Пърт до Сидни, Сезон 2 | Епизод 4
Пътешествието на Джонатан в Астралия започва от космополитния град Пърт. Там той успява да се почуства истински австралиец, като готви скариди на барбекю заедно с готвача Ръсел Блейки, изпива едно ободряващо мартини с еспресо и отдава почит към местната история на печатарската преса.
Към предаването15:00
Кулинарното бягство на Джейми
+Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването16:00
Домашни рецепти с Мери Бери
+Йоркширско крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 5
Мери посещава драматичното йоркширско крайбрежие, опитва местни морски специалитети и приготвя рецепти, подходящи за много хора, събрали се около огъня.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Идилия, Сезон 4 | Епизод 6
В този епизод Лора и Стоян ще дадат три нови и интересни идеи. Доматената супа с поширани яйца е с продукти, които вроятно всеки има вкъщи. Дипът със сирена и артишок е бързо и вкусно изкушение. А третата рецепта е по-пищна и разточителна - конкилиони (миди от тесто) с пилешко и сирена.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29
Днес Рудолф ще направи традиционен хлебен пудинг с ябълки и вкусна торта „Фиеста“.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30
Рудолф ще направи ябълков пай във формата на къпкейкчета, както и вегански шоколадови бисквити с парченца шоколад.
Към предаването18:00
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Соев сос, Сезон 1 | Епизод 7
Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.
Към предаването18:30
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Традиционно, Сезон 1 | Епизод 8
Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 5, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването20:00
От извора
+Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3
Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.
Към предаването20:30
От извора
+От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4
Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.
Към предаването21:00
Кулинарното бягство на Джейми
+Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването22:00
Кулинарните пътешествия с влак на Джонатан Панг
+Индийски океан – от Пърт до Сидни, Сезон 2 | Епизод 4
Пътешествието на Джонатан в Астралия започва от космополитния град Пърт. Там той успява да се почуства истински австралиец, като готви скариди на барбекю заедно с готвача Ръсел Блейки, изпива едно ободряващо мартини с еспресо и отдава почит към местната история на печатарската преса.
Към предаването23:00
Гурме за всеки ден: Десерти
+Впечатляващи торти, Сезон 1 | Епизод 7
Към предаването23:30
Гурме за всеки ден: Десерти
+Средиземноморски изкушения, Сезон 1 | Епизод 8
Към предаването00:00
Бон Апети
+Идилия, Сезон 4 | Епизод 6
В този епизод Лора и Стоян ще дадат три нови и интересни идеи. Доматената супа с поширани яйца е с продукти, които вроятно всеки има вкъщи. Дипът със сирена и артишок е бързо и вкусно изкушение. А третата рецепта е по-пищна и разточителна - конкилиони (миди от тесто) с пилешко и сирена.
Към предаването00:30
Домашни рецепти с Мери Бери
+Йоркширско крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 5
Мери посещава драматичното йоркширско крайбрежие, опитва местни морски специалитети и приготвя рецепти, подходящи за много хора, събрали се около огъня.
Към предаването01:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Емилия-Романя, Сезон 8 | Епизод 14
Както мнозина твърдят, това е най-добрият кулинарен регион на Италия. Известният готвач Майкъл Уайт знае това най-добре. Този епизод, свързан с тема, която го очарова и относно която е любопитен, е много личен за Тони.
Към предаването01:55
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Соев сос, Сезон 1 | Епизод 7
Джъстин посещава фабриката за соев сос Мейджия и сама приготвя соев сос. Аоки я учи на изкуството да прави уагаши.
Към предаването02:20
Вкусове от Фуджи с Джъстин
+Традиционно, Сезон 1 | Епизод 8
Джъстин посещава традиционния град Шузенджи и се опитва с да обиколи храма с много традиционно облекло. Рецептите днес включват окономияки и пържено пиле.
Към предаването02:40
От извора
+Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3
Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.
Към предаването03:05
От извора
+От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4
Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 29, Сезон 6 | Епизод 29
Днес Рудолф ще направи традиционен хлебен пудинг с ябълки и вкусна торта „Фиеста“.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+Епизод 30, Сезон 6 | Епизод 30
Рудолф ще направи ябълков пай във формата на къпкейкчета, както и вегански шоколадови бисквити с парченца шоколад.
Към предаването04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 5, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването05:10
Кулинарното бягство на Джейми
+Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2
Към предаването