Понеделник,

8 март

  • 06:00

    От извора

    +

    По вода, Сезон 1 | Епизод 1

    Гай ще обиколи „плаващите“ пазари в Тайланд, ще лови морски жълъди на смъртоносните скали в Португалия и ще участва в истинско пиршество в Мелбърн.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Пенанг, Сезон 8 | Епизод 9

    Гастрономическата столица на Малайзия Мелака представя смесица от кухните на китайските търговци заселници, индийските работници и етнически малайзийци. Тони изучава остров Пенанг по време на празненствата на Лунната Нова година.

    Към предаването
  • 07:10

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Турция, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджъл посещава Турция, дом на една от най-прочутите кухни в света, като в Истанбул той опитва от храната на султаните, както и домашни гозби, а после посещава Анадола и Черноморския регион.

    Към предаването
  • 08:05

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Стокхолм, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми обича шведската кухня, в основите на която е използването на чисти и свежи продукти, както и мариноването, и правенето на туршии. Той отива за гъби на един от островите близо до Стокхолм и опитва местен деликатес – ферментирала херинга, чиято миризма не може да се сравни нищо друго.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Рудолф ще приготви марокански чийзкейк и ръжен хляб с кисело мляко.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Днес Рудолф ще направи швейцарски плодов пай и българска баница.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Парк "Паронела", Сезон 1 | Епизод 7

    Джъстин посещава испанско скрито местенце в сърцето на парка Паронела в Куинсланд и приготвя паеля. На плажа Уайтхейвън грилова манго.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Плаване с лодка на остров Уитсъндей, Сезон 1 | Епизод 8

    Във водата Джъстин наема лодка и я използва за хотел, за да пътува където пожелае. На борда приготвя рибен бургер. В кухнята на друг известен ресторант опитва патагонска риба. От Мосман взима захарна тръстика за шишчетата със свинско.

    Към предаването
  • 11:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Летището, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 13:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2

    Само няколко седмици след урагана Густав, опустошил Луизиана, Джейми Оливър посещава щата с надеждата да разбере как храната помага на хората да поддържат духа си. В Ню Орлиънс той отива в креолски ресторант, управляван от кралица на гъмбото със свой собствен стил.

    Към предаването
  • 14:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Иран, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл завършва обиколката си в Иран, където изследва тайните на персийската кухня. В Техеран той открива, че въпреки бума на бързата храна, там все още могат да се намерят и традиционни гозби, а по-късно се включва в беритбата на нар и шафран.

    Към предаването
  • 15:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Венеция Джейми се отклонява от туристическите маршрути, за да се срещне с аристократи в истинско палацо, както и с жени затворнички, които отглеждат зеленчуци зад решетките на остров Гуидека.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашни рецепти с Мери Бери

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери е в града, в който се е научила да готви – Париж. Град, който живее и диша с храната. Мери ще приготви няколко неустоими ястия, вдъхновени от този невероятен град.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 18:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Планината Тамбурин, Сезон 1 | Епизод 9

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Към предаването
  • 18:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Какаови плантации, Сезон 1 | Епизод 10

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 20:00

    От извора

    +

    Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3

    Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.

    Към предаването
  • 20:30

    От извора

    +

    От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4

    Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Венеция Джейми се отклонява от туристическите маршрути, за да се срещне с аристократи в истинско палацо, както и с жени затворнички, които отглеждат зеленчуци зад решетките на остров Гуидека.

    Към предаването
  • 22:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Иран, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл завършва обиколката си в Иран, където изследва тайните на персийската кухня. В Техеран той открива, че въпреки бума на бързата храна, там все още могат да се намерят и традиционни гозби, а по-късно се включва в беритбата на нар и шафран.

    Към предаването
  • 23:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2

    Само няколко седмици след урагана Густав, опустошил Луизиана, Джейми Оливър посещава щата с надеждата да разбере как храната помага на хората да поддържат духа си. В Ню Орлиънс той отива в креолски ресторант, управляван от кралица на гъмбото със свой собствен стил.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Наслада за небцето, Сезон 4 | Епизод 2

    Бързата рецепта в този епизод е за печено сирене със сушени смокини и ядки. След това Лора и Стоян ще покажат лесни за приготвяне азиатски хлебчета на пара. Празничната рецепта е за дърпано свинско, което може да се съчетае с хлебчетата и да се получи вкусен сандвич.

    Към предаването
  • 00:30

    Домашни рецепти с Мери Бери

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери е в града, в който се е научила да готви – Париж. Град, който живее и диша с храната. Мери ще приготви няколко неустоими ястия, вдъхновени от този невероятен град.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Сидни, Сезон 8 | Епизод 10

    Културната столица на Австралия в момента преживява истински подем. Сидни е олицотворение на сърф културата, плажната култура, ресторантската култура, всичко с азиатско измерение. И кулинарната сцена е невероятна. Това е голям град със собствен облик, който ще изследваме в пълна степен.

    Към предаването
  • 01:55

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Планината Тамбурин, Сезон 1 | Епизод 9

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Към предаването
  • 02:20

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Какаови плантации, Сезон 1 | Епизод 10

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Към предаването
  • 02:40

    От извора

    +

    Всички пазари, Сезон 1 | Епизод 3

    Зелени пазари, рибни пазари, всякакви пазари. Гай се отправя към Италия, Япония и централния бряг на Калифорния и открива откъде идват едни от най-старите, свещенни и свежи продукти.

    Към предаването
  • 03:05

    От извора

    +

    От вулкани до секвои, Сезон 1 | Епизод 4

    Гай пътува до едни от най-внушителните пейзажи в света, за да се запознае и да готви с невероятни съставки - от шамфъстъка, отглеждан в подножието на Етна на остров Сицилия до епично пиршество под парка „Редууд“ в Калифорния.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 05:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Венеция Джейми се отклонява от туристическите маршрути, за да се срещне с аристократи в истинско палацо, както и с жени затворнички, които отглеждат зеленчуци зад решетките на остров Гуидека.

    Към предаването