Събота,

6 март

  • 06:15

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бристол, Сезон 1 | Епизод 18

    Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.

    Към предаването
  • 07:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Тортата с много блатове изглежда трудна работа, но днес Рудолф ще ни покаже една лесна версия. Ще направи и тортички с матча.

    Към предаването
  • 07:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    Днес Рудолф ще направи един истински деликатес от Източна Европа – бабка. Ще направи и хрупкави ягодови кексчета.

    Към предаването
  • 08:00

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването
  • 08:55

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Фестивалът, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери ще отиде за първи път на музикален фестивал. Но не за да слуша изпълненията на групите, а за да разгледа фестивалните будки за храна и да разбере как тези готвачи на открито привличат тълпи от хора, приготвяйки вкусна храна светкавично бързо.

    Към предаването
  • 09:25

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери се отправя към оживения Маракеш. Изучавайки мароканската кухня от всеки ъгъл, Мери се вдъхновява от ароматните вкусове и миризми и приготвя няколко бързи ястия, за да ги пресъздаде.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Рафтинг в океана, Сезон 1 | Епизод 1

    Присъединете се към Джъстин за едно кулинарно приключение из Куинсланд. Днес тя ще стигне до плажа Уайтхевън, гребейки. Там ще приготви цяла коралова пъстърва в бананов лист. След това ще отиде до пазара за плодове и зеленчуци, за да си приготви хрупкава салата.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    С падълборд по река, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин пробва да кара стенд-ъп падъл в красивата река Телебугера и после се отправя към плажа за бърза закуска с чия. Минава през Арли Бийч за среща с главния готвач Уолтър и да опита задушените му телешки бузи.

    Към предаването
  • 11:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Събиране на миди, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин събира миди в компанията на местен водач, а след това главният готвач Спенсър Патрик ги приготвя за нея. Насладете се на трайфъл с ром на възхитителния плаж Уайтхейвън. Джъстин наднича зад кулисите на топ ресторант и посещава местните рибари за продукти за салата от морски дарове.

    Към предаването
  • 11:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    За мангрови раци с Кев Колинс, Сезон 1 | Епизод 4

    Кев, който вади раци, води Джъстин да събира раци и се състезават в приготвянето им, вие преценете кои раци изглеждат по-добре. Освен това тя приготвя барамунди в Порт Дъглас и се отправя към плаж Талебудгера.

    Към предаването
  • 12:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.

    Към предаването
  • 13:00

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Артистичен и моден Истанбул, Сезон 2 | Епизод 4

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 14:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!

    Към предаването
  • 15:00

    Спести с Джейми

    +

    Пърженото пиле на Джейми, Сезон 2 | Епизод 5

    Тази седмица има нова версия на любима бърза храна - пърженото пиле на Джейми. Това е вкусен пир с пилешко, изумителна салата, сладки картофки и грилована царевица.

    Към предаването
  • 16:00

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Зелеви сарми с булгур, Сезон 1 | Епизод 23

    Към предаването
  • 16:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кебап чьокертме с пържени картофи, Сезон 1 | Епизод 24

    Към предаването
  • 17:00

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Есте ще приготви ризото от ечемик с бекон и гъби кладница, а Милушка ще ни покаже вегетарианска паста със зеле в сос със салвия и сирене фета.

    Към предаването
  • 17:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Дани ще ни покаже своя версия на вегетарианска купа покé със сусамова майонеза. Есте ще приготви пържени картофи със свинско бонфиле и ендивия.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как се приготвя коблер с червени плодове. Ще направи и вкусен крамбъл с овесени ядки и круши.

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 14, Сезон 6 | Епизод 14

    В този епизод Рудолф ще направи кростата с летни плодове. Ще ни покаже и рецепта за бомбайски пеперуди.

    Към предаването
  • 19:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5

    Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.

    Към предаването
  • 20:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Канзас, Сезон 8 | Епизод 6

    Канзас Сити се отъждествява с барбекю. Тони отива на барбекю угощение заедно с добрия си приятел и съмишленик Замир. Тони и Замир виждат и опитват всичко – от свински ребра и изгорелите краища до разнообразието от пикапи за барбекю.

    Към предаването
  • 21:00

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Храна за навън, Сезон 1 | Епизод 5

    За да приготвим храна, която да си носим, където отиваме, е необходима малко подготовка. Първата рецепта е за картофена салата с хрупкаво пилешко. След това Донал ще приготви зеленчукова супа и тост, бананов хляб с шоколадови парченца и бързи нудъли с телешко.

    Към предаването
  • 21:30

    Семейна храна за минути с Донал

    +

    Да си поръчаме храна за вкъщи, Сезон 1 | Епизод 6

    Епизодът е посветен на онези неща, които обичаме да си поръчваме. Сега Донал ще ни покаже как да си ги приготвим вкъщи – лесна пица, тайландско зелено къри със скариди, агнешки кебап и маслено къри с пиле.

    Към предаването
  • 22:00

    Рейчъл Ку: Шоколад

    +

    От какаовото зърно до шоколада, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку проследява забележителното пътешествие на шоколада – от скромното какаово зърно до вкусното блокче. Рейчъл посещава шоколатиерите Джоана Бренан и Амарачи Кларк, за да разбере какви съставки са необходими в процеса на правене на шоколад.

    Към предаването
  • 23:00

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 23:30

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Артистичен и моден Истанбул, Сезон 2 | Епизод 4

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 23:55

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!

    Към предаването
  • 00:50

    Спести с Джейми

    +

    Пърженото пиле на Джейми, Сезон 2 | Епизод 5

    Тази седмица има нова версия на любима бърза храна - пърженото пиле на Джейми. Това е вкусен пир с пилешко, изумителна салата, сладки картофки и грилована царевица.

    Към предаването
  • 01:50

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Южна Австралия, Сезон 2 | Епизод 1

    Къртис и екипът му от „Maude“ се срещат с винопроизводителя Честър Осбърн, за да опитат вино на покрива на артистична сграда. След това Къртис и Крис се отправят към ферма за овце за един изтощителен урок по стригане и водене на стадо. В Аделаида двамата се срещат с шеф-готвач Жак.

    Към предаването
  • 02:15

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 2

    Къртис се отправя към сърцето на Рим, където се смесва с местните, за да опита истинската кухня на римляните. Първо посещава местната месарница, предлагаща само органично месо и се среща с бивш шеф-готвач, сега майстор на пица.

    Към предаването
  • 02:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Нов Южен Уелс, Сезон 2 | Епизод 3

    Къртис е в родната си Австралия и е поздравен с традиционен аборигенски танц. Привечер Къртис и шеф-готвачът Марк се гмуркат за омари и се наслаждават на морска вечеря. И още, Къртис се катери по дърветата във ферма за тропически плодове.

    Към предаването
  • 03:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Сонома, Сезон 2 | Епизод 4

    Къртис започва калифорнийското си приключение високо над лозята на Сонома, пътувайки с въздушен балон. Озовал се на земята, той посещава винарна заедно със сомелиера си Бен. По-късно се отправя към морето заедно с женски риболовен екип на лов за дива сьомга.

    Към предаването
  • 03:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Виктория, Сезон 2 | Епизод 5

    Къртис е в родния си град Мелбърн и заедно с брат си Люк е на гости на стари приятели, за да опита нови кулинарни творения. Двамата започват с посещение на Кейт Рийд от „Lune Bakery“, която е извела на ново ниво правенето на кроасани.

    Към предаването
  • 03:55

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Мауи, Сезон 2 | Епизод 6

    Къртис се отправя към Мауи, за да се запознае с местната кухня. Първо посещава ферма за отглеждане на корени таро, от които се прави основното ястие на острова – пой. След това се отправя към гората заедно с местни ловци на лов за диви мечки, които на Хаваите са смятани за инвазивен вид.

    Към предаването
  • 04:20

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5

    Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.

    Към предаването
  • 05:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Канзас, Сезон 8 | Епизод 6

    Канзас Сити се отъждествява с барбекю. Тони отива на барбекю угощение заедно с добрия си приятел и съмишленик Замир. Тони и Замир виждат и опитват всичко – от свински ребра и изгорелите краища до разнообразието от пикапи за барбекю.

    Към предаването
  • 05:35

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването