Програма
Събота,
6 март
06:15
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бристол, Сезон 1 | Епизод 18
Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.
Към предаването07:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11
Тортата с много блатове изглежда трудна работа, но днес Рудолф ще ни покаже една лесна версия. Ще направи и тортички с матча.
Към предаването07:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12
Днес Рудолф ще направи един истински деликатес от Източна Европа – бабка. Ще направи и хрупкави ягодови кексчета.
Към предаването08:00
Спести с Джейми
+Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4
Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.
Към предаването08:55
Бързите рецепти на Мери Бери
+Фестивалът, Сезон 1 | Епизод 2
Мери ще отиде за първи път на музикален фестивал. Но не за да слуша изпълненията на групите, а за да разгледа фестивалните будки за храна и да разбере как тези готвачи на открито привличат тълпи от хора, приготвяйки вкусна храна светкавично бързо.
Към предаването09:25
Бързите рецепти на Мери Бери
+Маракеш, Сезон 1 | Епизод 3
Мери се отправя към оживения Маракеш. Изучавайки мароканската кухня от всеки ъгъл, Мери се вдъхновява от ароматните вкусове и миризми и приготвя няколко бързи ястия, за да ги пресъздаде.
Към предаването10:00
Тропическо гурме: Куинсланд
+Рафтинг в океана, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към Джъстин за едно кулинарно приключение из Куинсланд. Днес тя ще стигне до плажа Уайтхевън, гребейки. Там ще приготви цяла коралова пъстърва в бананов лист. След това ще отиде до пазара за плодове и зеленчуци, за да си приготви хрупкава салата.
Към предаването10:30
Тропическо гурме: Куинсланд
+С падълборд по река, Сезон 1 | Епизод 2
Джъстин пробва да кара стенд-ъп падъл в красивата река Телебугера и после се отправя към плажа за бърза закуска с чия. Минава през Арли Бийч за среща с главния готвач Уолтър и да опита задушените му телешки бузи.
Към предаването11:00
Тропическо гурме: Куинсланд
+Събиране на миди, Сезон 1 | Епизод 3
Джъстин събира миди в компанията на местен водач, а след това главният готвач Спенсър Патрик ги приготвя за нея. Насладете се на трайфъл с ром на възхитителния плаж Уайтхейвън. Джъстин наднича зад кулисите на топ ресторант и посещава местните рибари за продукти за салата от морски дарове.
Към предаването11:30
Тропическо гурме: Куинсланд
+За мангрови раци с Кев Колинс, Сезон 1 | Епизод 4
Кев, който вади раци, води Джъстин да събира раци и се състезават в приготвянето им, вие преценете кои раци изглеждат по-добре. Освен това тя приготвя барамунди в Порт Дъглас и се отправя към плаж Талебудгера.
Към предаването12:00
Джейми Оливър в Америка
+Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1
Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.
Към предаването13:00
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването13:30
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Артистичен и моден Истанбул, Сезон 2 | Епизод 4
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването14:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Девън, Сезон 1 | Епизод 19
Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!
Към предаването15:00
Спести с Джейми
+Пърженото пиле на Джейми, Сезон 2 | Епизод 5
Тази седмица има нова версия на любима бърза храна - пърженото пиле на Джейми. Това е вкусен пир с пилешко, изумителна салата, сладки картофки и грилована царевица.
Към предаването16:00
Модерна турска кухня с Максут
+Зелеви сарми с булгур, Сезон 1 | Епизод 23
Към предаването16:30
Модерна турска кухня с Максут
+Кебап чьокертме с пържени картофи, Сезон 1 | Епизод 24
Към предаването17:00
Лесни рецепти
+Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23
Есте ще приготви ризото от ечемик с бекон и гъби кладница, а Милушка ще ни покаже вегетарианска паста със зеле в сос със салвия и сирене фета.
Към предаването17:30
Лесни рецепти
+Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24
Дани ще ни покаже своя версия на вегетарианска купа покé със сусамова майонеза. Есте ще приготви пържени картофи със свинско бонфиле и ендивия.
Към предаването18:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13
В днешния епизод Рудолф ще ни покаже как се приготвя коблер с червени плодове. Ще направи и вкусен крамбъл с овесени ядки и круши.
Към предаването18:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 14, Сезон 6 | Епизод 14
В този епизод Рудолф ще направи кростата с летни плодове. Ще ни покаже и рецепта за бомбайски пеперуди.
Към предаването19:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5
Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.
Към предаването20:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Канзас, Сезон 8 | Епизод 6
Канзас Сити се отъждествява с барбекю. Тони отива на барбекю угощение заедно с добрия си приятел и съмишленик Замир. Тони и Замир виждат и опитват всичко – от свински ребра и изгорелите краища до разнообразието от пикапи за барбекю.
Към предаването21:00
Семейна храна за минути с Донал
+Храна за навън, Сезон 1 | Епизод 5
За да приготвим храна, която да си носим, където отиваме, е необходима малко подготовка. Първата рецепта е за картофена салата с хрупкаво пилешко. След това Донал ще приготви зеленчукова супа и тост, бананов хляб с шоколадови парченца и бързи нудъли с телешко.
Към предаването21:30
Семейна храна за минути с Донал
+Да си поръчаме храна за вкъщи, Сезон 1 | Епизод 6
Епизодът е посветен на онези неща, които обичаме да си поръчваме. Сега Донал ще ни покаже как да си ги приготвим вкъщи – лесна пица, тайландско зелено къри със скариди, агнешки кебап и маслено къри с пиле.
Към предаването22:00
Рейчъл Ку: Шоколад
+От какаовото зърно до шоколада, Сезон 1 | Епизод 3
Рейчъл Ку проследява забележителното пътешествие на шоколада – от скромното какаово зърно до вкусното блокче. Рейчъл посещава шоколатиерите Джоана Бренан и Амарачи Кларк, за да разбере какви съставки са необходими в процеса на правене на шоколад.
Към предаването23:00
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването23:30
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Артистичен и моден Истанбул, Сезон 2 | Епизод 4
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването23:55
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Девън, Сезон 1 | Епизод 19
Британското приключение на Джейми стига своя край в Девън, където той се среща със стария си приятел Майкъл Кейнс, носител на звезда "Мишлен" и собственик на "Лимпстоун Манър"!
Към предаването00:50
Спести с Джейми
+Пърженото пиле на Джейми, Сезон 2 | Епизод 5
Тази седмица има нова версия на любима бърза храна - пърженото пиле на Джейми. Това е вкусен пир с пилешко, изумителна салата, сладки картофки и грилована царевица.
Към предаването01:50
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Южна Австралия, Сезон 2 | Епизод 1
Къртис и екипът му от „Maude“ се срещат с винопроизводителя Честър Осбърн, за да опитат вино на покрива на артистична сграда. След това Къртис и Крис се отправят към ферма за овце за един изтощителен урок по стригане и водене на стадо. В Аделаида двамата се срещат с шеф-готвач Жак.
Към предаването02:15
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Рим, Сезон 2 | Епизод 2
Къртис се отправя към сърцето на Рим, където се смесва с местните, за да опита истинската кухня на римляните. Първо посещава местната месарница, предлагаща само органично месо и се среща с бивш шеф-готвач, сега майстор на пица.
Към предаването02:40
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Нов Южен Уелс, Сезон 2 | Епизод 3
Къртис е в родната си Австралия и е поздравен с традиционен аборигенски танц. Привечер Къртис и шеф-готвачът Марк се гмуркат за омари и се наслаждават на морска вечеря. И още, Къртис се катери по дърветата във ферма за тропически плодове.
Към предаването03:05
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Сонома, Сезон 2 | Епизод 4
Къртис започва калифорнийското си приключение високо над лозята на Сонома, пътувайки с въздушен балон. Озовал се на земята, той посещава винарна заедно със сомелиера си Бен. По-късно се отправя към морето заедно с женски риболовен екип на лов за дива сьомга.
Към предаването03:30
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Виктория, Сезон 2 | Епизод 5
Къртис е в родния си град Мелбърн и заедно с брат си Люк е на гости на стари приятели, за да опита нови кулинарни творения. Двамата започват с посещение на Кейт Рийд от „Lune Bakery“, която е извела на ново ниво правенето на кроасани.
Към предаването03:55
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Мауи, Сезон 2 | Епизод 6
Къртис се отправя към Мауи, за да се запознае с местната кухня. Първо посещава ферма за отглеждане на корени таро, от които се прави основното ястие на острова – пой. След това се отправя към гората заедно с местни ловци на лов за диви мечки, които на Хаваите са смятани за инвазивен вид.
Към предаването04:20
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5
Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.
Към предаването05:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Канзас, Сезон 8 | Епизод 6
Канзас Сити се отъждествява с барбекю. Тони отива на барбекю угощение заедно с добрия си приятел и съмишленик Замир. Тони и Замир виждат и опитват всичко – от свински ребра и изгорелите краища до разнообразието от пикапи за барбекю.
Към предаването05:35
Новата балканска кухня с Божана
+Великден, Сезон 1 | Епизод 19
Към предаването