Понеделник,

1 март

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4

    Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.

    Към предаването
  • 07:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 7

    Вдъхновен от посещението си в историческа пекарна за фокачи, Пол ще създаде вкусен пълнен солен хлебен пудинг с масло. Ще направи и лесен хляб със сирене и маслини.

    Към предаването
  • 08:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Рудолф ще приготви италански класически десерт – канончини. Ще направи и торта "Дуомо".

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В епизода Рудлоф ще ни покаже как се приготвят еклери с лимонов меренг и гръцки зеленчуков киш.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Тропически плодове, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Джъстин ще изпече на скара цяла коралова пъстърва, за да обядва на самия бряг на океана. По-късно тя ще приготви вкусен десерт от бял шоколадов мус и тропически плодове.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Пазарът в Нумеа, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин ще добави към картофените кюфтета кореноплодни зеленчуци, които растат в Нумеа. След това, използвайки една от най-качесвените ванилии в света, местният готвач Кристоф ще приготви своя крем брюле.

    Към предаването
  • 11:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 2 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    На гости на Джон и Лиса е Надя Сауаля, която ще сподели рецепта си за Печена Аляска. Освен това, дуото ще даде полезни съвети за рецепти с домати, сред които яйца по мексикански в пикантен сос и тарт с домати и шалот, а Лиса ще направи сладкиш блонди.

    Към предаването
  • 13:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Берген, Сезон 2 | Епизод 8

    В чест на норвежките печива Пол Холивуд ще направи своя версия на два специалитета от Берген - коледен хляб с подправки, сушени плодове и тъмна бира и невероятна торта „Бяла дама“ с бадеми, сметана, черен и бял шоколад върху основа от макарон.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В Сардиния Джейми се запознава с фермерско семейство, гордеещо се със специален сорт домати, които са толкова вкусни, че не се нуждаят от сол, а в Южна Корея посещава семейна пекарна, осигуряваща постоянни доставки на популярния кейк с червен боб.

    Към предаването
  • 16:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Фестивалът, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери ще отиде за първи път на музикален фестивал. Но не за да слуша изпълненията на групите, а за да разгледа фестивалните будки за храна и да разбере как тези готвачи на открито привличат тълпи от хора, приготвяйки вкусна храна светкавично бързо.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 2 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Тортата с много блатове изглежда трудна работа, но днес Рудолф ще ни покаже една лесна версия. Ще направи и тортички с матча.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    Днес Рудолф ще направи един истински деликатес от Източна Европа – бабка. Ще направи и хрупкави ягодови кексчета.

    Към предаването
  • 18:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Да готвиш с Габи, Сезон 1 | Епизод 7

    Джъстин ще си направи барбекю на плажа с прясно уловена риба и морски дарове. По-късно ще приготви супер лесна и лека салата с риба папагал.

    Към предаването
  • 18:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Последни дни в Нумеа, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Джъстин празнува пресните и пълни с вкус морски дарове, които могат да бъдат уловени във водите на Нумеа като приготви сандвич със скариди и рачешко. След това ще направи шоколадов тарт, като използва ръчно произведен местен шоколад.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    На гости на Джон и Лиса е Надя Сауаля, която ще сподели рецепта си за Печена Аляска. Освен това, дуото ще даде полезни съвети за рецепти с домати, сред които яйца по мексикански в пикантен сос и тарт с домати и шалот, а Лиса ще направи сладкиш блонди.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Южна Австралия, Сезон 2 | Епизод 1

    Къртис и екипът му от „Maude“ се срещат с винопроизводителя Честър Осбърн, за да опитат вино на покрива на артистична сграда. След това Къртис и Крис се отправят към ферма за овце за един изтощителен урок по стригане и водене на стадо. В Аделаида двамата се срещат с шеф-готвач Жак.

    Към предаването
  • 20:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 2

    Къртис се отправя към сърцето на Рим, където се смесва с местните, за да опита истинската кухня на римляните. Първо посещава местната месарница, предлагаща само органично месо и се среща с бивш шеф-готвач, сега майстор на пица.

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В Сардиния Джейми се запознава с фермерско семейство, гордеещо се със специален сорт домати, които са толкова вкусни, че не се нуждаят от сол, а в Южна Корея посещава семейна пекарна, осигуряваща постоянни доставки на популярния кейк с червен боб.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Берген, Сезон 2 | Епизод 8

    В чест на норвежките печива Пол Холивуд ще направи своя версия на два специалитета от Берген - коледен хляб с подправки, сушени плодове и тъмна бира и невероятна торта „Бяла дама“ с бадеми, сметана, черен и бял шоколад върху основа от макарон.

    Към предаването
  • 23:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Въпреки че Джейми посещава Ню Йорк повече от 10 години, той никога не е напускал Манхатън. Това пътешествие го измъква от скъпите ресторанти и петзвездните хотели, с които е свикнал и го изпраща директно в най-разнообразната етническа среда в света – Куинс.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 2 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 00:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Фестивалът, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери ще отиде за първи път на музикален фестивал. Но не за да слуша изпълненията на групите, а за да разгледа фестивалните будки за храна и да разбере как тези готвачи на открито привличат тълпи от хора, приготвяйки вкусна храна светкавично бързо.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Лисабон, Сезон 8 | Епизод 5

    Любопитството на Тони към континентална Португалия го отвежда в Лисабон. С помощта на традиционната музика фадо, местни готвачи и писатели, Тони успява да стигне до сърцето на града.

    Към предаването
  • 01:55

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Да готвиш с Габи, Сезон 1 | Епизод 7

    Джъстин ще си направи барбекю на плажа с прясно уловена риба и морски дарове. По-късно ще приготви супер лесна и лека салата с риба папагал.

    Към предаването
  • 02:20

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Последни дни в Нумеа, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Джъстин празнува пресните и пълни с вкус морски дарове, които могат да бъдат уловени във водите на Нумеа като приготви сандвич със скариди и рачешко. След това ще направи шоколадов тарт, като използва ръчно произведен местен шоколад.

    Към предаването
  • 02:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Южна Австралия, Сезон 2 | Епизод 1

    Къртис и екипът му от „Maude“ се срещат с винопроизводителя Честър Осбърн, за да опитат вино на покрива на артистична сграда. След това Къртис и Крис се отправят към ферма за овце за един изтощителен урок по стригане и водене на стадо. В Аделаида двамата се срещат с шеф-готвач Жак.

    Към предаването
  • 03:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 2

    Къртис се отправя към сърцето на Рим, където се смесва с местните, за да опита истинската кухня на римляните. Първо посещава местната месарница, предлагаща само органично месо и се среща с бивш шеф-готвач, сега майстор на пица.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Тортата с много блатове изглежда трудна работа, но днес Рудолф ще ни покаже една лесна версия. Ще направи и тортички с матча.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    Днес Рудолф ще направи един истински деликатес от Източна Европа – бабка. Ще направи и хрупкави ягодови кексчета.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    На гости на Джон и Лиса е Надя Сауаля, която ще сподели рецепта си за Печена Аляска. Освен това, дуото ще даде полезни съвети за рецепти с домати, сред които яйца по мексикански в пикантен сос и тарт с домати и шалот, а Лиса ще направи сладкиш блонди.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В Сардиния Джейми се запознава с фермерско семейство, гордеещо се със специален сорт домати, които са толкова вкусни, че не се нуждаят от сол, а в Южна Корея посещава семейна пекарна, осигуряваща постоянни доставки на популярния кейк с червен боб.

    Към предаването