Програма
Неделя,
28 февруари
06:10
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17
Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.
Към предаването07:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 6, Сезон 6 | Епизод 6
В днешния епизод Рудолф ще приготви вкусен френски милфьой, подходящ за поднасяне към кафето. Ще направи и турски хляб.
Към предаването07:35
Пекарната на Рудолф
+Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7
В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.
Към предаването08:05
Спести с Джейми
+Люто телешко, Сезон 2 | Епизод 3
Тази седмица Джейми готви мексиканско чили - луксозно ястие на ниска цена, разкрива тайните на домашните си чапати, споделя две вкусни нови идеи за използване на остатъците от печеното пиле и готви бърз и пестелив вариант на любима паста.
Към предаването09:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.
Към предаването09:30
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.
Към предаването10:05
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Джон и Лиса ще приготвят къри с картофи, крамбъл с ревен и аспержи със сос Холандез. Джино Д’Акампо ще готви пиле в бира в Сардиния, а Джейн Бидъл ще представи безглутенов рулад.
Към предаването11:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще бъдат представени някои от любимите рецепти на Джон и Лиса, показани в предаването, сред които бъркани яйца и мини палачинки, бавно приготвена пържола с чили, индийски рибни шишчета, моментно сладко, розови спагети и кексче в чаша.
Към предаването12:00
Храна и напитки
+Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.
Към предаването12:30
Храна и напитки
+Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.
Към предаването13:00
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването13:30
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването14:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бристол, Сезон 1 | Епизод 18
Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.
Към предаването15:00
Спести с Джейми
+Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4
Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.
Към предаването16:00
Модерна турска кухня с Максут
+Пълнени миди с булгур, Сезон 1 | Епизод 21
Към предаването16:30
Модерна турска кухня с Максут
+Питки базлама, Сезон 1 | Епизод 22
Към предаването17:00
Лесни рецепти
+Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21
Милушка ще направи пикантно филе от скумрия със сладко-горчиви краставици. Дани ще заложи на класиката и ще приготви свой бърз вариант на петел с вино.
Към предаването17:30
Лесни рецепти
+Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22
Хюго ще пече тарт с точени кори, спанак и пушена сьомга. Роберта ще приготви хрупкави свински котлети със зеленчуци на грил.
Към предаването18:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9
Днес Рудолф ще приготви италански класически десерт – канончини. Ще направи и торта "Дуомо".
Към предаването18:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10
В епизода Рудлоф ще ни покаже как се приготвят еклери с лимонов меренг и гръцки зеленчуков киш.
Към предаването19:05
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3
Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.
Към предаването20:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4
Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.
Към предаването21:00
Гурме за всеки ден: Десерти
+Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3
Към предаването21:30
Гурме за всеки ден: Десерти
+Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването22:00
Бойният клуб на Джейми и Джими
+Сюзън Сарандън, Сезон 8 | Епизод 10
На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.
Към предаването23:00
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването23:30
Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн
+Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2
Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.
Към предаването00:00
Голямото британско приключение на Джеймс Мартин
+Бристол, Сезон 1 | Епизод 18
Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.
Към предаването00:55
Спести с Джейми
+Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4
Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.
Към предаването01:50
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3
Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.
Към предаването02:15
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4
Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.
Към предаването02:40
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5
Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.
Към предаването03:05
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6
Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.
Към предаването03:30
Новата балканска кухня с Божана
+Миди, Сезон 1 | Епизод 17
Към предаването03:55
Новата балканска кухня с Божана
+Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18
Към предаването04:20
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3
Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.
Към предаването05:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4
Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.
Към предаването05:35
Новата балканска кухня с Божана
+Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18
Към предаването