Неделя,

28 февруари

  • 06:10

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17

    Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.

    Към предаването
  • 07:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 6 | Епизод 6

    В днешния епизод Рудолф ще приготви вкусен френски милфьой, подходящ за поднасяне към кафето. Ще направи и турски хляб.

    Към предаването
  • 07:35

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.

    Към предаването
  • 08:05

    Спести с Джейми

    +

    Люто телешко, Сезон 2 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми готви мексиканско чили - луксозно ястие на ниска цена, разкрива тайните на домашните си чапати, споделя две вкусни нови идеи за използване на остатъците от печеното пиле и готви бърз и пестелив вариант на любима паста.

    Към предаването
  • 09:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.

    Към предаването
  • 09:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.

    Към предаването
  • 10:05

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон и Лиса ще приготвят къри с картофи, крамбъл с ревен и аспержи със сос Холандез. Джино Д’Акампо ще готви пиле в бира в Сардиния, а Джейн Бидъл ще представи безглутенов рулад.

    Към предаването
  • 11:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    В епизода ще бъдат представени някои от любимите рецепти на Джон и Лиса, показани в предаването, сред които бъркани яйца и мини палачинки, бавно приготвена пържола с чили, индийски рибни шишчета, моментно сладко, розови спагети и кексче в чаша.

    Към предаването
  • 12:00

    Храна и напитки

    +

    Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.

    Към предаването
  • 12:30

    Храна и напитки

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.

    Към предаването
  • 13:00

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 14:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бристол, Сезон 1 | Епизод 18

    Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.

    Към предаването
  • 15:00

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването
  • 16:00

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Пълнени миди с булгур, Сезон 1 | Епизод 21

    Към предаването
  • 16:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Питки базлама, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 17:00

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Милушка ще направи пикантно филе от скумрия със сладко-горчиви краставици. Дани ще заложи на класиката и ще приготви свой бърз вариант на петел с вино.

    Към предаването
  • 17:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Хюго ще пече тарт с точени кори, спанак и пушена сьомга. Роберта ще приготви хрупкави свински котлети със зеленчуци на грил.

    Към предаването
  • 18:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Рудолф ще приготви италански класически десерт – канончини. Ще направи и торта "Дуомо".

    Към предаването
  • 18:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В епизода Рудлоф ще ни покаже как се приготвят еклери с лимонов меренг и гръцки зеленчуков киш.

    Към предаването
  • 19:05

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3

    Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.

    Към предаването
  • 20:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4

    Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.

    Към предаването
  • 21:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 21:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 22:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Сюзън Сарандън, Сезон 8 | Епизод 10

    На гости на Джейми и Джими е носителката на „Оскар“ Сюзън Сарандън, която заменя бляскавия Холивуд с очарователния Саутенд.

    Към предаването
  • 23:00

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 23:30

    Вкусът на Истанбул със Сара Ла Фонтейн

    +

    Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 00:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бристол, Сезон 1 | Епизод 18

    Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.

    Към предаването
  • 00:55

    Спести с Джейми

    +

    Рибно тика къри, Сезон 2 | Епизод 4

    Тази седмица Джейми доказва, че замразената риба може да бъде също толкова вкусна, колкото прясната, със зашеметяващото си рибено тика къри. Замразената риба от устойчив произход е с около една трета по-евтина от прясната, а е и удобна и вкусна.

    Към предаването
  • 01:50

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 02:15

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 02:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 03:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 03:30

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Миди, Сезон 1 | Епизод 17

    Към предаването
  • 03:55

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 04:20

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3

    Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.

    Към предаването
  • 05:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4

    Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.

    Към предаването
  • 05:35

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването