Петък,

26 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3

    Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.

    Към предаването
  • 07:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Рейкявик, Сезон 2 | Епизод 6

    Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.

    Към предаването
  • 08:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    Днес Рудолф ще заложи на добре известна рецепта, но ще я промени малко – торта „Бяла дама“. Ще направи и кексчета „Зеленчукова градина“.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Към предаването
  • 11:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Бобена салата с риба, паста и целувчен сладкиш, Сезон 2 | Епизод 16

    Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят паста. Ще стане фантастична.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон и Лиса ще приготвят къри с картофи, крамбъл с ревен и аспержи със сос Холандез. Джино Д’Акампо ще готви пиле в бира в Сардиния, а Джейн Бидъл ще представи безглутенов рулад.

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 7

    Вдъхновен от посещението си в историческа пекарна за фокачи, Пол ще създаде вкусен пълнен солен хлебен пудинг с масло. Ще направи и лесен хляб със сирене и маслини.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването
  • 16:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Бобена салата с риба, паста и целувчен сладкиш, Сезон 2 | Епизод 16

    Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят паста. Ще стане фантастична.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Рудолф ще приготви италански класически десерт – канончини. Ще направи и торта "Дуомо".

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В епизода Рудлоф ще ни покаже как се приготвят еклери с лимонов меренг и гръцки зеленчуков киш.

    Към предаването
  • 18:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Тропически плодове, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Джъстин ще изпече на скара цяла коралова пъстърва, за да обядва на самия бряг на океана. По-късно тя ще приготви вкусен десерт от бял шоколадов мус и тропически плодове.

    Към предаването
  • 18:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Пазарът в Нумеа, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин ще добави към картофените кюфтета кореноплодни зеленчуци, които растат в Нумеа. След това, използвайки една от най-качесвените ванилии в света, местният готвач Кристоф ще приготви своя крем брюле.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон и Лиса ще приготвят къри с картофи, крамбъл с ревен и аспержи със сос Холандез. Джино Д’Акампо ще готви пиле в бира в Сардиния, а Джейн Бидъл ще представи безглутенов рулад.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 20:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Сан Франциско, Сезон 2 | Епизод 7

    Вдъхновен от посещението си в историческа пекарна за фокачи, Пол ще създаде вкусен пълнен солен хлебен пудинг с масло. Ще направи и лесен хляб със сирене и маслини.

    Към предаването
  • 23:00

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Жадни за карамел, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 23:30

    Гурме за всеки ден: Десерти

    +

    Прекрасни бисквити, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Бобена салата с риба, паста и целувчен сладкиш, Сезон 2 | Епизод 16

    Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят паста. Ще стане фантастична.

    Към предаването
  • 00:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония: Сурово готвене, Сезон 8 | Епизод 4

    Всяка година, някои от най-великите и световноизвестни готвачи се събират на отдалечено и необичайно място, за да изучават значението на суровото готвене, използвайки местни съставки във възможно най-натурален вид. Този път събитието се провежда в Токио и префектура Ишикава.

    Към предаването
  • 01:50

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Тропически плодове, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Джъстин ще изпече на скара цяла коралова пъстърва, за да обядва на самия бряг на океана. По-късно тя ще приготви вкусен десерт от бял шоколадов мус и тропически плодове.

    Към предаването
  • 02:15

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Пазарът в Нумеа, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин ще добави към картофените кюфтета кореноплодни зеленчуци, които растат в Нумеа. След това, използвайки една от най-качесвените ванилии в света, местният готвач Кристоф ще приготви своя крем брюле.

    Към предаването
  • 02:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 03:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Днес Рудолф ще приготви италански класически десерт – канончини. Ще направи и торта "Дуомо".

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В епизода Рудлоф ще ни покаже как се приготвят еклери с лимонов меренг и гръцки зеленчуков киш.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джон и Лиса ще приготвят къри с картофи, крамбъл с ревен и аспержи със сос Холандез. Джино Д’Акампо ще готви пиле в бира в Сардиния, а Джейн Бидъл ще представи безглутенов рулад.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването