Програма
Четвъртък,
25 февруари
06:00
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2
Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.
Към предаването06:25
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Мозамбик, Сезон 8 | Епизод 2
Мистериозна, следколониална Африка. Тази страна е имала лошо минало, но преживява по-светло настояще. Зашеметяващо красива страна с удивителна, вкусна и разнообразна кухня.
Към предаването07:10
Градски печива с Пол Холивуд
+Никозия, Сезон 2 | Епизод 5
Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.
Към предаването08:05
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 5, Сезон 6 | Епизод 5
Рудолф ще внесе италианска атмосфера в кухнята си, приготвяйки италиански лимонови рулца. Ще направи и вкусен селски ябълков пай.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 6, Сезон 6 | Епизод 6
В днешния епизод Рудолф ще приготви вкусен френски милфьой, подходящ за поднасяне към кафето. Ще направи и турски хляб.
Към предаването10:00
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1
Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.
Към предаването10:30
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2
Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.
Към предаването11:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15
Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.
Към предаването13:00
Храна и напитки
+Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.
Към предаването13:30
Храна и напитки
+Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Рейкявик, Сезон 2 | Епизод 6
Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.
Към предаването15:00
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.
Към предаването16:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15
Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7
В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8
Днес Рудолф ще заложи на добре известна рецепта, но ще я промени малко – торта „Бяла дама“. Ще направи и кексчета „Зеленчукова градина“.
Към предаването18:00
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3
Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.
Към предаването18:30
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4
Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.
Към предаването20:00
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3
Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.
Към предаването20:30
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4
Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.
Към предаването21:00
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Рейкявик, Сезон 2 | Епизод 6
Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.
Към предаването23:00
Храна и напитки
+Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.
Към предаването23:30
Храна и напитки
+Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4
Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15
Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...
Към предаването00:30
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.
Към предаването01:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3
Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.
Към предаването01:50
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3
Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.
Към предаването02:15
Тропическо гурме: Нова Каледония
+Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4
Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.
Към предаването02:40
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3
Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.
Към предаването03:05
Кулинарно приключение с Къртис Стоун
+Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4
Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7
В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8
Днес Рудолф ще заложи на добре известна рецепта, но ще я промени малко – торта „Бяла дама“. Ще направи и кексчета „Зеленчукова градина“.
Към предаването04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.
Към предаването05:10
Супер храни за семейството с Джейми
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.
Към предаването