Четвъртък,

25 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Мозамбик, Сезон 8 | Епизод 2

    Мистериозна, следколониална Африка. Тази страна е имала лошо минало, но преживява по-светло настояще. Зашеметяващо красива страна с удивителна, вкусна и разнообразна кухня.

    Към предаването
  • 07:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Никозия, Сезон 2 | Епизод 5

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Към предаването
  • 08:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 6 | Епизод 5

    Рудолф ще внесе италианска атмосфера в кухнята си, приготвяйки италиански лимонови рулца. Ще направи и вкусен селски ябълков пай.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 6, Сезон 6 | Епизод 6

    В днешния епизод Рудолф ще приготви вкусен френски милфьой, подходящ за поднасяне към кафето. Ще направи и турски хляб.

    Към предаването
  • 10:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Към предаването
  • 10:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.

    Към предаването
  • 11:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.

    Към предаването
  • 13:00

    Храна и напитки

    +

    Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.

    Към предаването
  • 13:30

    Храна и напитки

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Рейкявик, Сезон 2 | Епизод 6

    Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 16:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    Днес Рудолф ще заложи на добре известна рецепта, но ще я промени малко – торта „Бяла дама“. Ще направи и кексчета „Зеленчукова градина“.

    Към предаването
  • 18:00

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Към предаването
  • 18:30

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.

    Към предаването
  • 20:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 20:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 21:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Рейкявик, Сезон 2 | Епизод 6

    Пол ще създаде две печива, вдъхновен от исландските си находки – бисквитена торта и сандвич торта с традиционна исландско кисело мляко.

    Към предаването
  • 23:00

    Храна и напитки

    +

    Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.

    Към предаването
  • 23:30

    Храна и напитки

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 4

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и кулинарят Моника Галети създават съвършената храна за душата - овчарски пай, докато журналистът Матю Форт аплодира завръщането на британския пудинг в ресторантските менюта.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 2 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 00:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Хърватското крайбрежие, Сезон 8 | Епизод 3

    Новата Ривиера. Движейки се по вода от пристанище до пристанище, откриваме следващото страхотно място за ваканция. Гид на Тони е шеф-готвачът Мате Янкович, който му разказва за богатата история на страната и го запознава с една от най-вкусните кухни.

    Към предаването
  • 01:50

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Традициите на канаките, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Към предаването
  • 02:15

    Тропическо гурме: Нова Каледония

    +

    Страната на говедата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Към предаването
  • 02:40

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 03:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 7, Сезон 6 | Епизод 7

    В епизода Рудолф ще направи трайфъл по италиански, както и сладки, но не печени.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 8, Сезон 6 | Епизод 8

    Днес Рудолф ще заложи на добре известна рецепта, но ще я промени малко – торта „Бяла дама“. Ще направи и кексчета „Зеленчукова градина“.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джон и Лиса ще направят шоколадова торта от останали великденски яйца, както и агнешки кюфтета и бъркани яйца. Джино Д’Акампо ще готви лаврак в Сардиния, Леви Рутс ще направи пикантно печено агнешко, а Джейн Бидъл от „The Great British Bake Off“ ще покаже своя тарт с череши и шамфъстък.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването