Вторник,

2 февруари

  • 06:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Дегустационно меню и група "AIB", Сезон 1 | Епизод 5

    Гари посещава един от най-добрите ресторанти в Индия – „Древна Индия“ и опитва дегустационното меню на главния готвач. По-късно е в компанията на момчетата от музикалната група "AIB" и ще им покаже как се приготвя бургер със сьомга.

    Към предаването
  • 06:25

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Никарагуа, Сезон 7 | Епизод 1

    Тони посещава Никарагуа, за да опознае местната кухня, но едновременно с това изучава културните крайности в страната.

    Към предаването
  • 07:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Антверпен, Сезон 2 | Епизод 4

    За да отпразнува откритието си, че Антверпен е невероятен град на печивата, Пол създава две собствени рецепти - белгийски пай със задушено говеждо, гарниран с пържени картофи и луксозна шоколадова торта, за създаването на която е използвана смес за гофрети.

    Към предаването
  • 08:05

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    Джейми и децата му ще направят домашна паста с броколи и риба тон. Джейми ще покаже още две класически рецепти – фахитас с пилешко и печена наденица с ябълки.

    Към предаването
  • 08:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    От кухнята на семейния си дом Джейми ще ни покаже как се приготвят епични бургери с пикантна салса. Ще представи още и две ястия от архива си – спаначени палачинки, подходящи за брънч или обяд и ястие с риба.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26

    Днес Рудолф ще приготви първо торта „Тосканела“, а след това ще се заеме със сладки с богат пълнеж.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 76, Сезон 2 | Епизод 76

    Сватбената торта на Софи

    Към предаването
  • 10:00

    Традиции от Португалия

    +

    Специален епизод с Витор Собрал – първа част, Сезон 1 | Епизод 21

    В този специален епизод Енрике кани своя приятел и шеф Витор Собрал, за да готвят заедно. Витор ще покаже три от своите рецепти – сотирани скариди с чили и розмарин, пържена риба треска с крем от дюли и печена риба с вкусове от Алентежу.

    Към предаването
  • 10:30

    Традиции от Португалия

    +

    Специален епизод с Витор Собрал – втора част, Сезон 1 | Епизод 22

    Днес отново на гости на Енрике е Витор Собрал, който ще приготви салата винегрет с яребица, лешници и шоколад, печен на фурна свински бут и печено пиле с ориз, наденици и салвия.

    Към предаването
  • 11:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Грозде, Сезон 11 | Епизод 10

    Марта е поканила фермера Лин Барън, за да разкаже повече за различните видове грозде. Следват две рецепти с грозде – фокача на винаря и тарт с грозде „Конкорд“. Накрая, кулинарната авторка Мелиса Кларк ще изпече маслени сладкишчета с грозде.

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бадеми, Сезон 11 | Епизод 11

    Присила Мартел ще ни запознае с разнообразието от бадеми. А Марта ще ни покаже две специални рецепти – сладоледена торта с хрупкави бадеми и десерт бланманже.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Никозия, Сезон 2 | Епизод 5

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.

    Към предаването
  • 16:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27

    Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 77, Сезон 2 | Епизод 77

    Торта с маракуя и кокос

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Виана до Кастело, Сезон 1 | Епизод 1

    Първото пътешествие ще ни отведе във Виана до Кастело. Енрике ще приготви рибна супа, пай с риба треска и накрая – шоколадово руло.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Брага, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще се запознаем с кулинарните специалитети на окръг Брага. Енрике ще започне с традиционна зелена супа, след това ще приготви печено яре, а накрая ще подслади нещата с пудинг „Абат на Прискос“.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 20:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Известен телевизионен водещ като мой помощник-готвач, Сезон 1 | Епизод 7

    Гари посещава библиотека „Масала“, основана от един от първите ресторантьори в Индия – Джигс Калра. След това се отбива в кулинарно училище за деца, а накрая, в кухнята му към него ще се присъединят Виджей и актьорът Пураб Коли.

    Към предаването
  • 20:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Страстните готвачи създават магия, Сезон 1 | Епизод 8

    Гари се отправя към ирано-персийско кафене в Мумбай и се среща с ексцентричния собственик Анайда. След това се запознава с местен проект, даващ възможност на аматьори готвачи да представят домашно приготвената си храна.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Никозия, Сезон 2 | Епизод 5

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Към предаването
  • 23:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Грозде, Сезон 11 | Епизод 10

    Марта е поканила фермера Лин Барън, за да разкаже повече за различните видове грозде. Следват две рецепти с грозде – фокача на винаря и тарт с грозде „Конкорд“. Накрая, кулинарната авторка Мелиса Кларк ще изпече маслени сладкишчета с грозде.

    Към предаването
  • 23:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бадеми, Сезон 11 | Епизод 11

    Присила Мартел ще ни запознае с разнообразието от бадеми. А Марта ще ни покаже две специални рецепти – сладоледена торта с хрупкави бадеми и десерт бланманже.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 00:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 1

    Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.

    Към предаването
  • 01:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Камбоджа, Сезон 7 | Епизод 2

    Антъни пътува до Камбоджа в Югоизточна Азия и говори за това защо първото му посещение в тази страна е променило виждането му за света. Той изследва как страната се е развила през последното десетилетие и научава повече за сложната ѝ история. Разбира се, опитва и местната морска храна.

    Към предаването
  • 01:50

    Традиции от Португалия

    +

    Виана до Кастело, Сезон 1 | Епизод 1

    Първото пътешествие ще ни отведе във Виана до Кастело. Енрике ще приготви рибна супа, пай с риба треска и накрая – шоколадово руло.

    Към предаването
  • 02:15

    Традиции от Португалия

    +

    Брага, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще се запознаем с кулинарните специалитети на окръг Брага. Енрике ще започне с традиционна зелена супа, след това ще приготви печено яре, а накрая ще подслади нещата с пудинг „Абат на Прискос“.

    Към предаването
  • 02:40

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Известен телевизионен водещ като мой помощник-готвач, Сезон 1 | Епизод 7

    Гари посещава библиотека „Масала“, основана от един от първите ресторантьори в Индия – Джигс Калра. След това се отбива в кулинарно училище за деца, а накрая, в кухнята му към него ще се присъединят Виджей и актьорът Пураб Коли.

    Към предаването
  • 03:05

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Страстните готвачи създават магия, Сезон 1 | Епизод 8

    Гари се отправя към ирано-персийско кафене в Мумбай и се среща с ексцентричния собственик Анайда. След това се запознава с местен проект, даващ възможност на аматьори готвачи да представят домашно приготвената си храна.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27

    Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 77, Сезон 2 | Епизод 77

    Торта с маракуя и кокос

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.

    Към предаването