Програма
Вторник,
2 февруари
06:00
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Дегустационно меню и група "AIB", Сезон 1 | Епизод 5
Гари посещава един от най-добрите ресторанти в Индия – „Древна Индия“ и опитва дегустационното меню на главния готвач. По-късно е в компанията на момчетата от музикалната група "AIB" и ще им покаже как се приготвя бургер със сьомга.
Към предаването06:25
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Никарагуа, Сезон 7 | Епизод 1
Тони посещава Никарагуа, за да опознае местната кухня, но едновременно с това изучава културните крайности в страната.
Към предаването07:10
Градски печива с Пол Холивуд
+Антверпен, Сезон 2 | Епизод 4
За да отпразнува откритието си, че Антверпен е невероятен град на печивата, Пол създава две собствени рецепти - белгийски пай със задушено говеждо, гарниран с пържени картофи и луксозна шоколадова торта, за създаването на която е използвана смес за гофрети.
Към предаването08:05
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13
Джейми и децата му ще направят домашна паста с броколи и риба тон. Джейми ще покаже още две класически рецепти – фахитас с пилешко и печена наденица с ябълки.
Към предаването08:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14
От кухнята на семейния си дом Джейми ще ни покаже как се приготвят епични бургери с пикантна салса. Ще представи още и две ястия от архива си – спаначени палачинки, подходящи за брънч или обяд и ястие с риба.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 26, Сезон 6 | Епизод 26
Днес Рудолф ще приготви първо торта „Тосканела“, а след това ще се заеме със сладки с богат пълнеж.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+10:00
Традиции от Португалия
+Специален епизод с Витор Собрал – първа част, Сезон 1 | Епизод 21
В този специален епизод Енрике кани своя приятел и шеф Витор Собрал, за да готвят заедно. Витор ще покаже три от своите рецепти – сотирани скариди с чили и розмарин, пържена риба треска с крем от дюли и печена риба с вкусове от Алентежу.
Към предаването10:30
Традиции от Португалия
+Специален епизод с Витор Собрал – втора част, Сезон 1 | Епизод 22
Днес отново на гости на Енрике е Витор Собрал, който ще приготви салата винегрет с яребица, лешници и шоколад, печен на фурна свински бут и печено пиле с ориз, наденици и салвия.
Към предаването11:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
Мери и съпругът ѝ честват 50-тата годишнина от брака си и поводът изисква разточителство. Затова Мери ще сподели тайните си за супер лесни хапки и канапета от 60-те години, които се харесват от всички.
Към предаването11:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 7
Към предаването13:00
Печивата на Марта Стюарт
+Грозде, Сезон 11 | Епизод 10
Марта е поканила фермера Лин Барън, за да разкаже повече за различните видове грозде. Следват две рецепти с грозде – фокача на винаря и тарт с грозде „Конкорд“. Накрая, кулинарната авторка Мелиса Кларк ще изпече маслени сладкишчета с грозде.
Към предаването13:30
Печивата на Марта Стюарт
+Бадеми, Сезон 11 | Епизод 11
Присила Мартел ще ни запознае с разнообразието от бадеми. А Марта ще ни покаже две специални рецепти – сладоледена торта с хрупкави бадеми и десерт бланманже.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Никозия, Сезон 2 | Епизод 5
Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.
Към предаването15:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15
Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.
Към предаването15:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16
Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.
Към предаването16:00
Бързите рецепти на Мери Бери
+Рим, Сезон 1 | Епизод 1
Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.
Към предаването16:30
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27
Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+18:00
Традиции от Португалия
+Виана до Кастело, Сезон 1 | Епизод 1
Първото пътешествие ще ни отведе във Виана до Кастело. Енрике ще приготви рибна супа, пай с риба треска и накрая – шоколадово руло.
Към предаването18:30
Традиции от Португалия
+Брага, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод ще се запознаем с кулинарните специалитети на окръг Брага. Енрике ще започне с традиционна зелена супа, след това ще приготви печено яре, а накрая ще подслади нещата с пудинг „Абат на Прискос“.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 7
Към предаването20:00
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Известен телевизионен водещ като мой помощник-готвач, Сезон 1 | Епизод 7
Гари посещава библиотека „Масала“, основана от един от първите ресторантьори в Индия – Джигс Калра. След това се отбива в кулинарно училище за деца, а накрая, в кухнята му към него ще се присъединят Виджей и актьорът Пураб Коли.
Към предаването20:30
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Страстните готвачи създават магия, Сезон 1 | Епизод 8
Гари се отправя към ирано-персийско кафене в Мумбай и се среща с ексцентричния собственик Анайда. След това се запознава с местен проект, даващ възможност на аматьори готвачи да представят домашно приготвената си храна.
Към предаването21:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15
Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.
Към предаването21:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16
Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Никозия, Сезон 2 | Епизод 5
Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.
Към предаването23:00
Печивата на Марта Стюарт
+Грозде, Сезон 11 | Епизод 10
Марта е поканила фермера Лин Барън, за да разкаже повече за различните видове грозде. Следват две рецепти с грозде – фокача на винаря и тарт с грозде „Конкорд“. Накрая, кулинарната авторка Мелиса Кларк ще изпече маслени сладкишчета с грозде.
Към предаването23:30
Печивата на Марта Стюарт
+Бадеми, Сезон 11 | Епизод 11
Присила Мартел ще ни запознае с разнообразието от бадеми. А Марта ще ни покаже две специални рецепти – сладоледена торта с хрупкави бадеми и десерт бланманже.
Към предаването00:00
Бон Апети
+По италиански, Сезон 3 | Епизод 18
Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.
Към предаването00:30
Бързите рецепти на Мери Бери
+Рим, Сезон 1 | Епизод 1
Пътешествието на Мери започва от Италия и тя посещава за първи път Рим. След обиколка на забележителностите с мотопед, заедно с шеф Кристина Бауърман, носителка на звезда „Мишлен“, ще сготви бързо римско класическо ястие.
Към предаването01:00
Антъни Бурдейн: Без задръжки
+Камбоджа, Сезон 7 | Епизод 2
Антъни пътува до Камбоджа в Югоизточна Азия и говори за това защо първото му посещение в тази страна е променило виждането му за света. Той изследва как страната се е развила през последното десетилетие и научава повече за сложната ѝ история. Разбира се, опитва и местната морска храна.
Към предаването01:50
Традиции от Португалия
+Виана до Кастело, Сезон 1 | Епизод 1
Първото пътешествие ще ни отведе във Виана до Кастело. Енрике ще приготви рибна супа, пай с риба треска и накрая – шоколадово руло.
Към предаването02:15
Традиции от Португалия
+Брага, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод ще се запознаем с кулинарните специалитети на окръг Брага. Енрике ще започне с традиционна зелена супа, след това ще приготви печено яре, а накрая ще подслади нещата с пудинг „Абат на Прискос“.
Към предаването02:40
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Известен телевизионен водещ като мой помощник-готвач, Сезон 1 | Епизод 7
Гари посещава библиотека „Масала“, основана от един от първите ресторантьори в Индия – Джигс Калра. След това се отбива в кулинарно училище за деца, а накрая, в кухнята му към него ще се присъединят Виджей и актьорът Пураб Коли.
Към предаването03:05
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Страстните готвачи създават магия, Сезон 1 | Епизод 8
Гари се отправя към ирано-персийско кафене в Мумбай и се среща с ексцентричния собственик Анайда. След това се запознава с местен проект, даващ възможност на аматьори готвачи да представят домашно приготвената си храна.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 27, Сезон 6 | Епизод 27
Кой не обича ябълково-канелени кифлички. Рудолф ще ни покаже как можем лесно да си ги направим сами. След това ще направи бретцели.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 7
Към предаването05:10
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15
Джейми ще направи изкусителен великденски десерт с шоколад и хлебен пудинг с яйчен крем. В случай че се чудите какво да сготвите през уикенда, ще сподели и рецептите си за печено агнешко с пролетни зеленчуци на тиган и супер бързи азиатски рибни кексчета.
Към предаването05:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16
Джейми ще превърне остатъците от великденското печено агнешко в невероятно печено бирияни. Ще приготви още лазаня с патладжани и нудъли, успокояващи махмурлука.
Към предаването