Петък,

29 януари

  • 06:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1

    В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.

    Към предаването
  • 06:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Филаделфия, Сезон 2 | Епизод 9

    В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.

    Към предаването
  • 07:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 08:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 09:25

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 74, Сезон 2 | Епизод 74

    Топлия ягоди

    Към предаването
  • 09:55

    Традиции от Португалия

    +

    Бежа, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.

    Към предаването
  • 10:25

    Традиции от Португалия

    +

    Фаро, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.

    Към предаването
  • 10:55

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 5

    Към предаването
  • 13:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.

    Към предаването
  • 13:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3

    По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването
  • 16:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 75, Сезон 2 | Епизод 75

    Ябълков кекс

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 5

    Към предаването
  • 20:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Празнуваме местната храна, Сезон 1 | Епизод 3

    Гари се отбива в „Бомбай“, за да се срещне с шеф Томас, който ще му покаже приготвянето на емблематичното му ястие – бел пури с морски дарове. След това Гари се връща в кухнята си, за да сготви ястие, вдъхновено от местни продукти. А по-късно ще се срещне с „кралицата на макароните“.

    Към предаването
  • 20:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Рок звезда в кухнята, Сезон 1 | Епизод 4

    Гари се среща с ресторантьора Зоравар Калра и опитва неговото емблематично ястие дал чауал аранчини. Гари кани композитора Вишал Дадлани заедно да приготвят ризото със зеленчуци.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3

    По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.

    Към предаването
  • 23:00

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.

    Към предаването
  • 23:30

    Пиршествата на Мигел

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 00:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.

    Към предаването
  • 01:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Ню Орлиънс, Сезон 2 | Епизод 10

    Антъни Бурдейн е превъзбуден и припрян. Защо ли? Защото има само от 24 до 48 часа да изживее непредсказуем сюжет на дадено място, опознавайки хората и храната.

    Към предаването
  • 01:55

    Традиции от Португалия

    +

    Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.

    Към предаването
  • 02:20

    Традиции от Португалия

    +

    Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.

    Към предаването
  • 02:40

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Празнуваме местната храна, Сезон 1 | Епизод 3

    Гари се отбива в „Бомбай“, за да се срещне с шеф Томас, който ще му покаже приготвянето на емблематичното му ястие – бел пури с морски дарове. След това Гари се връща в кухнята си, за да сготви ястие, вдъхновено от местни продукти. А по-късно ще се срещне с „кралицата на макароните“.

    Към предаването
  • 03:05

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Рок звезда в кухнята, Сезон 1 | Епизод 4

    Гари се среща с ресторантьора Зоравар Калра и опитва неговото емблематично ястие дал чауал аранчини. Гари кани композитора Вишал Дадлани заедно да приготвят ризото със зеленчуци.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 75, Сезон 2 | Епизод 75

    Ябълков кекс

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 5

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването