Програма
Петък,
29 януари
06:00
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1
В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.
Към предаването06:10
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Филаделфия, Сезон 2 | Епизод 9
В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.
Към предаването07:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2
Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.
Към предаването08:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.
Към предаването08:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24
Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.
Към предаването09:25
Пекарната на Рудолф
+09:55
Традиции от Португалия
+Бежа, Сезон 1 | Епизод 17
Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.
Към предаването10:25
Традиции от Португалия
+Фаро, Сезон 1 | Епизод 18
Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.
Към предаването10:55
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16
Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването13:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.
Към предаването13:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3
По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.
Към предаването15:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.
Към предаването15:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.
Към предаването16:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16
Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25
Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+18:00
Традиции от Португалия
+Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19
Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.
Към предаването18:30
Традиции от Португалия
+Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20
Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването20:00
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Празнуваме местната храна, Сезон 1 | Епизод 3
Гари се отбива в „Бомбай“, за да се срещне с шеф Томас, който ще му покаже приготвянето на емблематичното му ястие – бел пури с морски дарове. След това Гари се връща в кухнята си, за да сготви ястие, вдъхновено от местни продукти. А по-късно ще се срещне с „кралицата на макароните“.
Към предаването20:30
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Рок звезда в кухнята, Сезон 1 | Епизод 4
Гари се среща с ресторантьора Зоравар Калра и опитва неговото емблематично ястие дал чауал аранчини. Гари кани композитора Вишал Дадлани заедно да приготвят ризото със зеленчуци.
Към предаването21:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.
Към предаването21:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3
По време на престоя си в Дъблин Пол Холивуд ще ни покаже две рецепти за печива – соден хляб с картофи и розмарин и луксозен шоколадов тарт за следобедния чай с ирландска тъмна бира.
Към предаването23:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.
Към предаването23:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
В епизода Мигел ще нагази до колене в калта, за да лови раци. Кулинарното състезание е посветено на бургерите.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16
Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.
Към предаването00:30
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Мери ще сподели вдъхновяващи идеи за това как без много усилия да превърнем ежедневните ястия във вълнуващи. Тя ще пробва да дои коза и ще покаже на внучката си как да направи домашно козе сирене за семейния пикник.
Към предаването01:00
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Ню Орлиънс, Сезон 2 | Епизод 10
Антъни Бурдейн е превъзбуден и припрян. Защо ли? Защото има само от 24 до 48 часа да изживее непредсказуем сюжет на дадено място, опознавайки хората и храната.
Към предаването01:55
Традиции от Португалия
+Мадейра, Сезон 1 | Епизод 19
Днес ще се качим на лодка, за да отплаваме към Мадейра и да се запознаем с нейната храна. Ще направим шишчета с месо, хамбургер с риба тон и скумрия със сос.
Към предаването02:20
Традиции от Португалия
+Азорски острови, Сезон 1 | Епизод 20
Днес ще отлетим към Азорските острови за пътешествие из вкусовете на този автономен регион. Ще приготвим телешки бут, задушен октопод и пирожки с местно сирене и сладко от ананас.
Към предаването02:40
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Празнуваме местната храна, Сезон 1 | Епизод 3
Гари се отбива в „Бомбай“, за да се срещне с шеф Томас, който ще му покаже приготвянето на емблематичното му ястие – бел пури с морски дарове. След това Гари се връща в кухнята си, за да сготви ястие, вдъхновено от местни продукти. А по-късно ще се срещне с „кралицата на макароните“.
Към предаването03:05
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Рок звезда в кухнята, Сезон 1 | Епизод 4
Гари се среща с ресторантьора Зоравар Калра и опитва неговото емблематично ястие дал чауал аранчини. Гари кани композитора Вишал Дадлани заедно да приготвят ризото със зеленчуци.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25
Днес Рудолф ще направи здравословна торта с рикота и ябълки и ще ни покаже как се правят кроасани.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 5
Към предаването05:10
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11
В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.
Към предаването05:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12
Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.
Към предаването