Програма
Четвъртък,
28 януари
06:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Мазният влак, Сезон 2 | Епизод 3
Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на японска кухня и ще потанцуваме с роботи.
Към предаването06:10
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Торонто, Сезон 2 | Епизод 8
Тони разполага с по-малко от 48 часа престой в най-големия канадски град – Торонто. На Торонто се гледа като второразреден град в кулинарно отношение, но всъщност той крие една от най-разнообразните кулинарни сцени, буквално зад всеки ъгъл има места с интересна и вкусна храна.
Към предаването07:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Палермо, Сезон 2 | Епизод 1
Вдъхновен от видяното в Палермо, Пол Холивуд ще ни покаже две собствени рецепти – пълнен хляб с домати и пресни подправки и сладък пай с рикота и маслено тесто.
Към предаването08:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Днес Джейми ще направи зеленчукова кесадия за семейството си с продукти от хладилника, а от старите си рецепти ще ни покаже спагети с месно руло и рибно тика къри.
Към предаването08:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8
В епизода Джейми ще ни припомни рецептите за зеленчуков пай и тика масала със замразена риба, които ще ни бъдат от полза в този момент.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23
Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.
Към предаването09:25
Пекарната на Рудолф
+09:55
Традиции от Португалия
+Сетубал, Сезон 1 | Епизод 15
Днес ще отидем до окръг Сетубал, за да готвим пържена сепия, след това рибна яхния, а накрая – пиле с ориз.
Към предаването10:25
Традиции от Португалия
+Евора, Сезон 1 | Епизод 16
Днешният епизод е посветен на региона Алентежу и ще се запознаем с кухнята на окръг Евора. Енрике ще приготви гаспачо, супа от акула и португалска яхния.
Към предаването10:55
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15
Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването13:00
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.
Към предаването13:30
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2
Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.
Към предаването15:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.
Към предаването15:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.
Към предаването16:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15
Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24
Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+18:00
Традиции от Португалия
+Бежа, Сезон 1 | Епизод 17
Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.
Към предаването18:30
Традиции от Португалия
+Фаро, Сезон 1 | Епизод 18
Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването20:00
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1
В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.
Към предаването20:30
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Дешифриране на "Код" с Илеана Де Круз, Сезон 1 | Епизод 2
Гари се среща с Илеана Де Круз в ресторант „Код“ и главният готвач им показва как приготвя емблематичното си ястие – топло руло от омар. По-късно той изненадва двамата си гости с „Печена Аляска“. А накрая, Гари опитва специалният шоколадов мус на Илеана.
Към предаването21:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.
Към предаването21:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2
Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.
Към предаването23:00
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.
Към предаването23:30
Найджела – сготви, хапни, повтори
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15
Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.
Към предаването00:30
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.
Към предаването01:00
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Филаделфия, Сезон 2 | Епизод 9
В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.
Към предаването01:55
Традиции от Португалия
+Бежа, Сезон 1 | Епизод 17
Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.
Към предаването02:20
Традиции от Португалия
+Фаро, Сезон 1 | Епизод 18
Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.
Към предаването02:40
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1
В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.
Към предаването03:05
Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза
+Дешифриране на "Код" с Илеана Де Круз, Сезон 1 | Епизод 2
Гари се среща с Илеана Де Круз в ресторант „Код“ и главният готвач им показва как приготвя емблематичното си ястие – топло руло от омар. По-късно той изненадва двамата си гости с „Печена Аляска“. А накрая, Гари опитва специалният шоколадов мус на Илеана.
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24
Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването05:10
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.
Към предаването05:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.
Към предаването