Четвъртък,

28 януари

  • 06:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Мазният влак, Сезон 2 | Епизод 3

    Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на японска кухня и ще потанцуваме с роботи.

    Към предаването
  • 06:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Торонто, Сезон 2 | Епизод 8

    Тони разполага с по-малко от 48 часа престой в най-големия канадски град – Торонто. На Торонто се гледа като второразреден град в кулинарно отношение, но всъщност той крие една от най-разнообразните кулинарни сцени, буквално зад всеки ъгъл има места с интересна и вкусна храна.

    Към предаването
  • 07:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Палермо, Сезон 2 | Епизод 1

    Вдъхновен от видяното в Палермо, Пол Холивуд ще ни покаже две собствени рецепти – пълнен хляб с домати и пресни подправки и сладък пай с рикота и маслено тесто.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Джейми ще направи зеленчукова кесадия за семейството си с продукти от хладилника, а от старите си рецепти ще ни покаже спагети с месно руло и рибно тика къри.

    Към предаването
  • 08:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Джейми ще ни припомни рецептите за зеленчуков пай и тика масала със замразена риба, които ще ни бъдат от полза в този момент.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.

    Към предаването
  • 09:25

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 73, Сезон 2 | Епизод 73

    Торта "Конкорд"

    Към предаването
  • 09:55

    Традиции от Португалия

    +

    Сетубал, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес ще отидем до окръг Сетубал, за да готвим пържена сепия, след това рибна яхния, а накрая – пиле с ориз.

    Към предаването
  • 10:25

    Традиции от Португалия

    +

    Евора, Сезон 1 | Епизод 16

    Днешният епизод е посветен на региона Алентежу и ще се запознаем с кухнята на окръг Евора. Енрике ще приготви гаспачо, супа от акула и португалска яхния.

    Към предаването
  • 10:55

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 13:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.

    Към предаването
  • 13:30

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 16:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 74, Сезон 2 | Епизод 74

    Топлия ягоди

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Бежа, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Фаро, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 20:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1

    В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.

    Към предаването
  • 20:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Дешифриране на "Код" с Илеана Де Круз, Сезон 1 | Епизод 2

    Гари се среща с Илеана Де Круз в ресторант „Код“ и главният готвач им показва как приготвя емблематичното си ястие – топло руло от омар. По-късно той изненадва двамата си гости с „Печена Аляска“. А накрая, Гари опитва специалният шоколадов мус на Илеана.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

    Към предаването
  • 23:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    В днешния епизод Найджела ще сподели някои от най-апетитните си, лесни за приготвяне любими рецепти. Ще приготви любимата торта на всички деца, ще се разходи по улиците на Лондон в търсене на веган съставки и ще научи тайните на изтънчен десерт.

    Към предаването
  • 23:30

    Найджела – сготви, хапни, повтори

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела ще ни представи любимата си скромна аншоа, която нарича „морски бекон“ заради зашеметяващият ѝ вкус. Ще приготви сос, подходящ за всички сезони, кремообразен дресинг за салата и многоцветна паста.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването
  • 00:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Мери ще ни разкаже за историята на английския пай и ще ни изкуши с тайната за лесен лепкав тофи пудинг.

    Към предаването
  • 01:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Филаделфия, Сезон 2 | Епизод 9

    В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.

    Към предаването
  • 01:55

    Традиции от Португалия

    +

    Бежа, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес ще се запознаем с кухнята на окръг Бежа. В менюто ще има месо с миди, типична асорда от Алентежу и за финал – класически бадемов кейк.

    Към предаването
  • 02:20

    Традиции от Португалия

    +

    Фаро, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес Енрике ще ни разкрие вкусовете на окръг Фаро. Ще започне с катаплан, след това ще приготви ориз с октопод и ще завърши със стекове от риба тон в лук.

    Към предаването
  • 02:40

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1

    В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.

    Към предаването
  • 03:05

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Дешифриране на "Код" с Илеана Де Круз, Сезон 1 | Епизод 2

    Гари се среща с Илеана Де Круз в ресторант „Код“ и главният готвач им показва как приготвя емблематичното си ястие – топло руло от омар. По-късно той изненадва двамата си гости с „Печена Аляска“. А накрая, Гари опитва специалният шоколадов мус на Илеана.

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 24, Сезон 6 | Епизод 24

    Време е за още една вкусна морковена торта, този път с глазура от крем-сирене. Рудолф ще направи също така питки с канела.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 74, Сезон 2 | Епизод 74

    Топлия ягоди

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 4

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването