Сряда,

27 януари

  • 06:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Костенурката и заекът, Сезон 2 | Епизод 2

    Поредицата ни отвежда в Джърси за гурме закуска и поразителна гледка, после в Лондон ще се насладим на австрийска кухня и тиролски песни, в Монреал ще ни пленят пирати, а в Япония ще пийнем чай сред костенурки и разни други влечуги.

    Към предаването
  • 06:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Чикаго, Сезон 2 | Епизод 7

    Тони е във ветровития Чикаго само за 43 часа и няма намерение да губи и 1 минута в престой на летище „О’Хеър“. Той открито заявява привързаността си към този град, като го нарича „другият единствен истински американски град“.

    Към предаването
  • 07:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 07:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.

    Към предаването
  • 08:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 09:25

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 72, Сезон 2 | Епизод 72

    Крамбъл с круши

    Към предаването
  • 09:55

    Традиции от Португалия

    +

    Лисабон, Сезон 1 | Епизод 13

    Днес ще бъдем в столицата на Португалия – Лисабон, за да изучим нейната кухня. Ще започнем с риба треска с картофи и яйца, следва паниран зелен фасул, а за финал – класически биток.

    Към предаването
  • 10:25

    Традиции от Португалия

    +

    Порталегре, Сезон 1 | Епизод 14

    Днешното ни гастрономическо пътуване е до окръг Порталегре. Енрике ще приготви яхния с агнешко, яхния със зърнени култури и накрая – сладкиш.

    Към предаването
  • 10:55

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 13:00

    Рокери лакомници: Път 66

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Двамата рокери изминават четвъртата отсечка по известния път, 650 километра между Амарило, Тексас и Албъкърки, Ню Мексико, опознавайки малките независими ресторантчета и производителите на храна, места със специално значение.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Палермо, Сезон 2 | Епизод 1

    Вдъхновен от видяното в Палермо, Пол Холивуд ще ни покаже две собствени рецепти – пълнен хляб с домати и пресни подправки и сладък пай с рикота и маслено тесто.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Джейми ще направи зеленчукова кесадия за семейството си с продукти от хладилника, а от старите си рецепти ще ни покаже спагети с месно руло и рибно тика къри.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Джейми ще ни припомни рецептите за зеленчуков пай и тика масала със замразена риба, които ще ни бъдат от полза в този момент.

    Към предаването
  • 16:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Днес Рудолф ще приготви шведски канелени кифлички. Специално за веганите ще направи шоколадови кексчета.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 73, Сезон 2 | Епизод 73

    Торта "Конкорд"

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Сетубал, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес ще отидем до окръг Сетубал, за да готвим пържена сепия, след това рибна яхния, а накрая – пиле с ориз.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Евора, Сезон 1 | Епизод 16

    Днешният епизод е посветен на региона Алентежу и ще се запознаем с кухнята на окръг Евора. Енрике ще приготви гаспачо, супа от акула и португалска яхния.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Финалът, Сезон 6 | Епизод 48

    Двата отбора, останали на финал, ще се изправят един срещу друг. Всеки отбор трябва да сготви 5-степенно меню – студено предястие, топло предястие, основно с морска храна, основно с месо и десерт.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Джейми ще направи зеленчукова кесадия за семейството си с продукти от хладилника, а от старите си рецепти ще ни покаже спагети с месно руло и рибно тика къри.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Джейми ще ни припомни рецептите за зеленчуков пай и тика масала със замразена риба, които ще ни бъдат от полза в този момент.

    Към предаването
  • 23:00

    Рокери лакомници: Път 66

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Двамата рокери изминават четвъртата отсечка по известния път, 650 километра между Амарило, Тексас и Албъкърки, Ню Мексико, опознавайки малките независими ресторантчета и производителите на храна, места със специално значение.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 00:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Мери отваря градината си за провеждането на селски празник и споделя умението си да превръща лесни ястия в наслада за множество хора. Двама ентусиазирани братя ще я посетят за урок по правене на автентична италианска пица.

    Към предаването
  • 01:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Торонто, Сезон 2 | Епизод 8

    Тони разполага с по-малко от 48 часа престой в най-големия канадски град – Торонто. На Торонто се гледа като второразреден град в кулинарно отношение, но всъщност той крие една от най-разнообразните кулинарни сцени, буквално зад всеки ъгъл има места с интересна и вкусна храна.

    Към предаването
  • 01:55

    Традиции от Португалия

    +

    Сетубал, Сезон 1 | Епизод 15

    Днес ще отидем до окръг Сетубал, за да готвим пържена сепия, след това рибна яхния, а накрая – пиле с ориз.

    Към предаването
  • 02:20

    Традиции от Португалия

    +

    Евора, Сезон 1 | Епизод 16

    Днешният епизод е посветен на региона Алентежу и ще се запознаем с кухнята на окръг Евора. Енрике ще приготви гаспачо, супа от акула и португалска яхния.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Финалът, Сезон 6 | Епизод 48

    Двата отбора, останали на финал, ще се изправят един срещу друг. Всеки отбор трябва да сготви 5-степенно меню – студено предястие, топло предястие, основно с морска храна, основно с месо и десерт.

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Джейми ще направи зеленчукова кесадия за семейството си с продукти от хладилника, а от старите си рецепти ще ни покаже спагети с месно руло и рибно тика къри.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Джейми ще ни припомни рецептите за зеленчуков пай и тика масала със замразена риба, които ще ни бъдат от полза в този момент.

    Към предаването