Вторник,

26 януари

  • 06:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1

    Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.

    Към предаването
  • 06:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6

    Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

    Към предаването
  • 07:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Най-добрите печива, Сезон 1 | Епизод 11

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят и ще ни покаже приготвянето на някои от любимите си печива, вдъхновени от видяното.

    Към предаването
  • 07:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Удивителни пекари, Сезон 1 | Епизод 12

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят и ще ни припомни най-вдъхновяващите си срещи с пекари.

    Към предаването
  • 08:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми реагира в тези особени времена, като споделя полезни рецепти, в които всеки продукт може да бъде заменен с такъв, който ви се намира под ръка. В епизода ще видим ризото със замразени зеленчуци, сос със 7 зеленчука, който може да се замрази и вкусен шоколадов сладкиш без яйца.

    Към предаването
  • 08:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Използвайки наличните продукти в кухнята си, Джейми ще приготви лесен плосък хляб и ще го превърне в пица пай, както и топла яхния с телешко и еленско.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.

    Към предаването
  • 09:25

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 71, Сезон 2 | Епизод 71

    Тартове с белтъчна пяна и пекан

    Към предаването
  • 09:55

    Традиции от Португалия

    +

    Лейрия, Сезон 1 | Епизод 11

    Днешното ни пътешествие ще ни отведе в окръг Лейрия. Ще има супа с риба треска, пиле в гювеч и ястие с къдраво зеле.

    Към предаването
  • 10:25

    Традиции от Португалия

    +

    Сантарем, Сезон 1 | Епизод 12

    Днес ще се запознаем с вкусовете на окръг Сантарем. Ще започнем с каменна супа, ще продължим с печена риба треска с хляб и ще завършим с бакла със свински ребра.

    Към предаването
  • 10:55

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Мери пътува до Шотландия, за да приготви вдъхновени от родното си място рецепти с най-обикновени продукти. Тя открива чудесни ракообразни в Улапул, приготвя еленско месо на барбекю заедно с шеф Том Китчин, а накрая разбива специалната си сметана с уиски на брега на езерото.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Овесени ядки, Сезон 11 | Епизод 8

    В епизода Марта ще ни покаже две вкусни рецепти с овесени ядки – галет с манголд и рикота и каубойски бисквити. А модернистичният пекар Франсишко Мигоя ще направи хляб с овесени ядки.

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Какао, Сезон 11 | Епизод 9

    В този епизод ще научим повече за какаото от експертката по шоколад Ейми Гитар. А Марта ще направи необикновен солен черен хляб с какао и "Шарлота" с кафе и какао. Накрая, кулинарната авторка Вирджиния Уилис ще приготви своя версия на американски пай.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 14:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.

    Към предаването
  • 16:00

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 72, Сезон 2 | Епизод 72

    Крамбъл с круши

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Лисабон, Сезон 1 | Епизод 13

    Днес ще бъдем в столицата на Португалия – Лисабон, за да изучим нейната кухня. Ще започнем с риба треска с картофи и яйца, следва паниран зелен фасул, а за финал – класически биток.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Порталегре, Сезон 1 | Епизод 14

    Днешното ни гастрономическо пътуване е до окръг Порталегре. Енрике ще приготви яхния с агнешко, яхния със зърнени култури и накрая – сладкиш.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Полуфинал - втори рунд, Сезон 6 | Епизод 47

    Във втората полуфинална битка един срещу друг се изправят Ева и Дебора и Жак и Шаз. Отборът с по-нисък резултат ще бъде елиминиран, а другият ще стане вторият финалист.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Париж, Сезон 1 | Епизод 2

    Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.

    Към предаването
  • 22:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.

    Към предаването
  • 23:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Овесени ядки, Сезон 11 | Епизод 8

    В епизода Марта ще ни покаже две вкусни рецепти с овесени ядки – галет с манголд и рикота и каубойски бисквити. А модернистичният пекар Франсишко Мигоя ще направи хляб с овесени ядки.

    Към предаването
  • 23:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Какао, Сезон 11 | Епизод 9

    В този епизод ще научим повече за какаото от експертката по шоколад Ейми Гитар. А Марта ще направи необикновен солен черен хляб с какао и "Шарлота" с кафе и какао. Накрая, кулинарната авторка Вирджиния Уилис ще приготви своя версия на американски пай.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 00:30

    Ежедневни рецепти с Мери Бери

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.

    Към предаването
  • 01:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Чикаго, Сезон 2 | Епизод 7

    Тони е във ветровития Чикаго само за 43 часа и няма намерение да губи и 1 минута в престой на летище „О’Хеър“. Той открито заявява привързаността си към този град, като го нарича „другият единствен истински американски град“.

    Към предаването
  • 01:55

    Традиции от Португалия

    +

    Лисабон, Сезон 1 | Епизод 13

    Днес ще бъдем в столицата на Португалия – Лисабон, за да изучим нейната кухня. Ще започнем с риба треска с картофи и яйца, следва паниран зелен фасул, а за финал – класически биток.

    Към предаването
  • 02:20

    Традиции от Португалия

    +

    Порталегре, Сезон 1 | Епизод 14

    Днешното ни гастрономическо пътуване е до окръг Порталегре. Енрике ще приготви яхния с агнешко, яхния със зърнени култури и накрая – сладкиш.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Полуфинал - втори рунд, Сезон 6 | Епизод 47

    Във втората полуфинална битка един срещу друг се изправят Ева и Дебора и Жак и Шаз. Отборът с по-нисък резултат ще бъде елиминиран, а другият ще стане вторият финалист.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 72, Сезон 2 | Епизод 72

    Крамбъл с круши

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    , Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.

    Към предаването