Програма
Вторник,
26 януари
06:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Полет на фантазията, Сезон 2 | Епизод 1
Поредицата ни отвежда в Банкок, където пилешкото ви ще бъде запалено, катапултирано и набучено на шиш, после в Германия ще попеем за вечерята си, в Япония ще похапнем в ресторант с казино и накрая в Париж храната ще направи борбата.
Към предаването06:10
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6
Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.
Към предаването07:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Най-добрите печива, Сезон 1 | Епизод 11
В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят и ще ни покаже приготвянето на някои от любимите си печива, вдъхновени от видяното.
Към предаването07:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Удивителни пекари, Сезон 1 | Епизод 12
В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят и ще ни припомни най-вдъхновяващите си срещи с пекари.
Към предаването08:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
Джейми реагира в тези особени времена, като споделя полезни рецепти, в които всеки продукт може да бъде заменен с такъв, който ви се намира под ръка. В епизода ще видим ризото със замразени зеленчуци, сос със 7 зеленчука, който може да се замрази и вкусен шоколадов сладкиш без яйца.
Към предаването08:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Използвайки наличните продукти в кухнята си, Джейми ще приготви лесен плосък хляб и ще го превърне в пица пай, както и топла яхния с телешко и еленско.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21
В този епизод Рудолф ще направи кифлички с пудинг и сурова морковена торта.
Към предаването09:25
Пекарната на Рудолф
+09:55
Традиции от Португалия
+Лейрия, Сезон 1 | Епизод 11
Днешното ни пътешествие ще ни отведе в окръг Лейрия. Ще има супа с риба треска, пиле в гювеч и ястие с къдраво зеле.
Към предаването10:25
Традиции от Португалия
+Сантарем, Сезон 1 | Епизод 12
Днес ще се запознаем с вкусовете на окръг Сантарем. Ще започнем с каменна супа, ще продължим с печена риба треска с хляб и ще завършим с бакла със свински ребра.
Към предаването10:55
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
Мери пътува до Шотландия, за да приготви вдъхновени от родното си място рецепти с най-обикновени продукти. Тя открива чудесни ракообразни в Улапул, приготвя еленско месо на барбекю заедно с шеф Том Китчин, а накрая разбива специалната си сметана с уиски на брега на езерото.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13
Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването13:00
Печивата на Марта Стюарт
+Овесени ядки, Сезон 11 | Епизод 8
В епизода Марта ще ни покаже две вкусни рецепти с овесени ядки – галет с манголд и рикота и каубойски бисквити. А модернистичният пекар Франсишко Мигоя ще направи хляб с овесени ядки.
Към предаването13:30
Печивата на Марта Стюарт
+Какао, Сезон 11 | Епизод 9
В този епизод ще научим повече за какаото от експертката по шоколад Ейми Гитар. А Марта ще направи необикновен солен черен хляб с какао и "Шарлота" с кафе и какао. Накрая, кулинарната авторка Вирджиния Уилис ще приготви своя версия на американски пай.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Париж, Сезон 1 | Епизод 2
Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.
Към предаването14:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13
В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.
Към предаването15:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.
Към предаването15:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.
Към предаването16:00
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13
Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22
Днес Рудолф ще направи вкусен ябълков маслен сладкиш и не прекалено сладки бисквити с шоколадови парченца.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+18:00
Традиции от Португалия
+Лисабон, Сезон 1 | Епизод 13
Днес ще бъдем в столицата на Португалия – Лисабон, за да изучим нейната кухня. Ще започнем с риба треска с картофи и яйца, следва паниран зелен фасул, а за финал – класически биток.
Към предаването18:30
Традиции от Португалия
+Порталегре, Сезон 1 | Епизод 14
Днешното ни гастрономическо пътуване е до окръг Порталегре. Енрике ще приготви яхния с агнешко, яхния със зърнени култури и накрая – сладкиш.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването20:00
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Полуфинал - втори рунд, Сезон 6 | Епизод 47
Във втората полуфинална битка един срещу друг се изправят Ева и Дебора и Жак и Шаз. Отборът с по-нисък резултат ще бъде елиминиран, а другият ще стане вторият финалист.
Към предаването21:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.
Към предаването21:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Париж, Сезон 1 | Епизод 2
Пол се намира в града, който вероятно е оказал най-голямо влияние върху печивата - Париж.
Към предаването22:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13
В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.
Към предаването23:00
Печивата на Марта Стюарт
+Овесени ядки, Сезон 11 | Епизод 8
В епизода Марта ще ни покаже две вкусни рецепти с овесени ядки – галет с манголд и рикота и каубойски бисквити. А модернистичният пекар Франсишко Мигоя ще направи хляб с овесени ядки.
Към предаването23:30
Печивата на Марта Стюарт
+Какао, Сезон 11 | Епизод 9
В този епизод ще научим повече за какаото от експертката по шоколад Ейми Гитар. А Марта ще направи необикновен солен черен хляб с какао и "Шарлота" с кафе и какао. Накрая, кулинарната авторка Вирджиния Уилис ще приготви своя версия на американски пай.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13
Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.
Към предаването00:30
Ежедневни рецепти с Мери Бери
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Мери споделя вдъхновяващи ястия за всеки ден, като дава безценни съвети, било то за богат сос болонезе или за стопляща супа. Днес тя ще облече бял костюм и ще опита силите си в пчеларството, събирайки пресен мед за своя пудинг.
Към предаването01:00
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Чикаго, Сезон 2 | Епизод 7
Тони е във ветровития Чикаго само за 43 часа и няма намерение да губи и 1 минута в престой на летище „О’Хеър“. Той открито заявява привързаността си към този град, като го нарича „другият единствен истински американски град“.
Към предаването01:55
Традиции от Португалия
+Лисабон, Сезон 1 | Епизод 13
Днес ще бъдем в столицата на Португалия – Лисабон, за да изучим нейната кухня. Ще започнем с риба треска с картофи и яйца, следва паниран зелен фасул, а за финал – класически биток.
Към предаването02:20
Традиции от Португалия
+Порталегре, Сезон 1 | Епизод 14
Днешното ни гастрономическо пътуване е до окръг Порталегре. Енрике ще приготви яхния с агнешко, яхния със зърнени култури и накрая – сладкиш.
Към предаването02:40
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Полуфинал - втори рунд, Сезон 6 | Епизод 47
Във втората полуфинална битка един срещу друг се изправят Ева и Дебора и Жак и Шаз. Отборът с по-нисък резултат ще бъде елиминиран, а другият ще стане вторият финалист.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+, Сезон 3 | Епизод 2
Към предаването05:10
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.
Към предаването05:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.
Към предаването