Програма
Петък,
22 януари
06:00
Най-чудатите ресторанти на света
+Оперно хранене, Сезон 1 | Епизод 12
Поредицата ни отвежда в Лондон за средиземноморска кухня, съчетана с опера, после в Тайпе ще ни измерят кръвното и ще ни предпишат питие, във Ванкувър ще се спуснем в заешката дупка с някои вълшебни храни, а в Бруклин ще вечеряме в боулинг зала.
Към предаването06:10
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Атланта, Сезон 2 | Епизод 4
В епизода Тони посещава Атланта. През 36-те часа в града Тони кара спортна кола, стреля с пушка, а след това опитва любимата си добре позната закуска със свински ребърца (посетете Fat Matt’s Rib Shack). Също така се среща с Шон Брок, за да опитат известния бургер за 10 часá в „Holeman & Finch“.
Към предаването07:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7
Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.
Към предаването07:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Варшава, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод Пол посещава Полша и в столицата ѝ Варшава открива невероятни модерни печива. Полша може да не е първото място, за което да се сетите, когато става въпрос за европейски печива, но Пол открива град, отдаден на нова страст.
Към предаването08:00
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7
Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.
Към предаването08:30
Бързи и лесни рецепти с Джейми
+Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8
Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19
Рудолф ще приготви марокански чийзкейк и ръжен хляб с кисело мляко.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф
+10:00
Традиции от Португалия
+Порто, Сезон 1 | Епизод 7
Днес ще се разходим из Порто. Енрике ще приготви миди с бяло вино, риба треска на фурна и накрая – боб с черва.
Към предаването10:30
Традиции от Португалия
+Авейро, Сезон 1 | Епизод 8
Днешното ни гастрономическо пътешествие ще ни отведе в окръг Авейро. Енрике ще сготви свинско на фурна, риба треска на тиган, а накрая - неустоим пандишпанов десерт.
Към предаването11:00
Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън
+Стрийда, Сезон 1 | Епизод 11
Рейчъл се отправя към залива Дръмклиф, за да събере миди с Чарли Кели, а след това приготвя пушена треска и супа от миди.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11
Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.
Към предаването12:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще бъдат представени някои от любимите рецепти на Джон и Лиса, показани в предаването, сред които бъркани яйца и мини палачинки, бавно приготвена пържола с чили, индийски рибни шишчета, моментно сладко, розови спагети и кексче в чаша.
Към предаването13:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В епизода ще научим как да си направим сами сирене. Ще станем свидетели на битка за печене на месо на барбекю и ще се запознаем със семейството на Мигел. След това ще се отправим към скрития Мелбърн, за да открием свещено място за кафето.
Към предаването13:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.
Към предаването14:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Маями, Сезон 1 | Епизод 9
В този епизод Пол Холивуд е на парти в морски курорт в Маями. Създаден през 20-те години, Маями е всичко, което очаквате да бъде. Пол открива град, обсипан със скъпоценни сгради в стил Арт Деко, хора, каращи ролери по „Оушън драйв” и трениращи на плажа.
Към предаването14:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Мюнхен, Сезон 1 | Епизод 10
В този епизод Пол пътува до Бавария и германския град Мюнхен. Какво повече може да предложи Мюнхен на света от страхотна бира и великолепни гевреци? Е, в това предаване Пол открива, че красивият град има още много да покаже.
Към предаването15:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.
Към предаването15:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.
Към предаването16:00
Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън
+Фанад, Сезон 1 | Епизод 12
Рейчъл стига до най-северната точка на пътуването си, полуостров Фанад, и среща стадо говеда от породата Декстър, пасящо на ръба на водата. Рейчъл прави пържоли на барбекю и ги сервира със сос беарнез с дива рукола.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11
Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф
+Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20
Днес Рудолф ще направи швейцарски плодов пай и българска баница.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф
+18:00
Традиции от Португалия
+Коимбра, Сезон 1 | Епизод 9
Днешният епизод е посветен на кухнята на окръг Коимбра. Енрике ще приготви яхния с козе месо, воденички и хлебен пудинг.
Към предаването18:30
Традиции от Португалия
+Кастело Бранко, Сезон 1 | Епизод 10
Днес ще открием гастрономическите чудеса на окръг Кастело Бранко. Енрике ще сготви дроб с лук, печено яре и традиционен яйчен сладкиш.
Към предаването19:00
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще бъдат представени някои от любимите рецепти на Джон и Лиса, показани в предаването, сред които бъркани яйца и мини палачинки, бавно приготвена пържола с чили, индийски рибни шишчета, моментно сладко, розови спагети и кексче в чаша.
Към предаването20:00
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Временен ресторант: Финал - Аш и Камила, Сезон 6 | Епизод 45
Аш и Камила ще сервират в последния временен ресторант във финалния рунд. Кой ще бъде елиминиран тази вечер?
Към предаването21:00
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.
Към предаването21:30
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.
Към предаването22:00
Градски печива с Пол Холивуд
+Маями, Сезон 1 | Епизод 9
В този епизод Пол Холивуд е на парти в морски курорт в Маями. Създаден през 20-те години, Маями е всичко, което очаквате да бъде. Пол открива град, обсипан със скъпоценни сгради в стил Арт Деко, хора, каращи ролери по „Оушън драйв” и трениращи на плажа.
Към предаването22:30
Градски печива с Пол Холивуд
+Мюнхен, Сезон 1 | Епизод 10
В този епизод Пол пътува до Бавария и германския град Мюнхен. Какво повече може да предложи Мюнхен на света от страхотна бира и великолепни гевреци? Е, в това предаване Пол открива, че красивият град има още много да покаже.
Към предаването23:00
Пиршествата на Мигел
+Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6
В епизода ще научим как да си направим сами сирене. Ще станем свидетели на битка за печене на месо на барбекю и ще се запознаем със семейството на Мигел. След това ще се отправим към скрития Мелбърн, за да открием свещено място за кафето.
Към предаването23:30
Пиршествата на Мигел
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
В този епизод ще посетим дома на емпанадата в Чили, където Мигел ще сравни семейната рецепта на баба си за испански емпанада пай с местната чилийска емпанада. В предизвикателството ще се срещнат две страхотни рецепти с кайма, но журито от 5 гладни сърфисти ще избере само една.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11
Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.
Към предаването00:30
Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън
+Фанад, Сезон 1 | Епизод 12
Рейчъл стига до най-северната точка на пътуването си, полуостров Фанад, и среща стадо говеда от породата Декстър, пасящо на ръба на водата. Рейчъл прави пържоли на барбекю и ги сервира със сос беарнез с дива рукола.
Към предаването01:00
В ритъма на Антъни Бурдейн
+Тайпе, Сезон 2 | Епизод 5
Тони изучава един от най-динамичните, гостоприемни и безопасни азиатски градове – Тайпе. В резултат на сложното си колониално минало градът днес представлява смесица от различни култури, а техните кухни са създали гастрономически рай, за който Тони мечтае след последното си посещение.
Към предаването01:55
Традиции от Португалия
+Коимбра, Сезон 1 | Епизод 9
Днешният епизод е посветен на кухнята на окръг Коимбра. Енрике ще приготви яхния с козе месо, воденички и хлебен пудинг.
Към предаването02:20
Традиции от Португалия
+Кастело Бранко, Сезон 1 | Епизод 10
Днес ще открием гастрономическите чудеса на окръг Кастело Бранко. Енрике ще сготви дроб с лук, печено яре и традиционен яйчен сладкиш.
Към предаването02:40
Моята кухня е най-добрата – Австралия
+Временен ресторант: Финал - Аш и Камила, Сезон 6 | Епизод 45
Аш и Камила ще сервират в последния временен ресторант във финалния рунд. Кой ще бъде елиминиран тази вечер?
Към предаването03:30
Пекарната на Рудолф
+Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20
Днес Рудолф ще направи швейцарски плодов пай и българска баница.
Към предаването03:55
Пекарната на Рудолф
+04:20
Уикенд в кухнята на Джон и Лиса
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
В епизода ще бъдат представени някои от любимите рецепти на Джон и Лиса, показани в предаването, сред които бъркани яйца и мини палачинки, бавно приготвена пържола с чили, индийски рибни шишчета, моментно сладко, розови спагети и кексче в чаша.
Към предаването05:10
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1
В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.
Към предаването05:35
Джейми: Готви и продължи напред
+Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2
Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.
Към предаването