Четвъртък,

21 януари

  • 06:00

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Бягство от Алкатраз, Сезон 1 | Епизод 11

    Поредицата ни отвежда в Сан Франциско в ресторант с лимбо танци и ураган, в Токио ще се отбием в кафене за стопани на котки и кучета, във Флорида ще охладим страстите в ресторант от лед, а в Япония храната ще ни бъде поднесена в затворническа килия.

    Към предаването
  • 06:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3

    Тони се отправя към столицата на Ирландия Дъблин за 36 часа, за да яде, пие и пазарува. Всеки знае, че Дъблин е известен с най-добрите барове в света, но Тони открива, че кулинарната сцена на града не отстъпва по нищо на заслужилата известност култура на пиене.

    Към предаването
  • 07:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 07:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6

    Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.

    Към предаването
  • 08:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.

    Към предаването
  • 08:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6

    За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Днес Рудолф ще направи пай с карамелизирани ябълки и тирамису.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 68, Сезон 2 | Епизод 68

    Френски ябълков пай

    Към предаването
  • 10:00

    Традиции от Португалия

    +

    Визеу, Сезон 1 | Епизод 5

    Отправяме се към окръг Висеу, за да опитаме неговите специалитети. Ще започнем с топки от шунка, ще продължим с патица с ориз и ще завършим с печена на скара риба треска с картофи.

    Към предаването
  • 10:30

    Традиции от Португалия

    +

    Гуарда, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Енрике ще ни запознае с вкусовете на Гуарда. Ще започнем със супа от кестени, следва задушен заек, а за десерт – оризов пудинг.

    Към предаването
  • 11:00

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Киладун, Сезон 1 | Епизод 10

    Рейчъл посещава ферма, разположена на хълмовете, в Киладун, за да научи повече за породата овце, отглеждана там. След това тя готви агнешки бутчета в местно направен ейл.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 12:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес към дуото се присъединяват Гордън и Тили Рамзи, които ще приготвят сьомга в тесто, а Джулиет Сиър ще направи сладки. Ще видим и рецептите за пълнен хляб с бекон и сирене, паеля, гръцка салата и ягодова торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 13:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори: Коледа

    +

    Найджела – сготви, хапни, повтори: Коледа, Допълнителен | Епизод 1

    В специалния едночасов коледен епизод ще присъстваме на празничната трапеза на Найджела, на която ще има храна отблизо и далеч, за да стопли зимните вечери и да добави още блясък към празника.

    Към предаването
  • 14:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7

    Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.

    Към предаването
  • 14:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Варшава, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Пол посещава Полша и в столицата ѝ Варшава открива невероятни модерни печива. Полша може да не е първото място, за което да се сетите, когато става въпрос за европейски печива, но Пол открива град, отдаден на нова страст.

    Към предаването
  • 15:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.

    Към предаването
  • 15:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 16:00

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Стрийда, Сезон 1 | Епизод 11

    Рейчъл се отправя към залива Дръмклиф, за да събере миди с Чарли Кели, а след това приготвя пушена треска и супа от миди.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Рудолф ще приготви марокански чийзкейк и ръжен хляб с кисело мляко.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 69, Сезон 2 | Епизод 69

    Карамелени вафли

    Към предаването
  • 18:00

    Традиции от Португалия

    +

    Порто, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес ще се разходим из Порто. Енрике ще приготви миди с бяло вино, риба треска на фурна и накрая – боб с черва.

    Към предаването
  • 18:30

    Традиции от Португалия

    +

    Авейро, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешното ни гастрономическо пътешествие ще ни отведе в окръг Авейро. Енрике ще сготви свинско на фурна, риба треска на тиган, а накрая - неустоим пандишпанов десерт.

    Към предаването
  • 19:00

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес към дуото се присъединяват Гордън и Тили Рамзи, които ще приготвят сьомга в тесто, а Джулиет Сиър ще направи сладки. Ще видим и рецептите за пълнен хляб с бекон и сирене, паеля, гръцка салата и ягодова торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Временен ресторант: Финал - Жак и Шаз, Сезон 6 | Епизод 44

    Ще успеят ли братовчедките Шаз и Жак да си осигурят място на полуфиналите?

    Към предаването
  • 21:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.

    Към предаването
  • 21:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 22:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7

    Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.

    Към предаването
  • 22:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Варшава, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Пол посещава Полша и в столицата ѝ Варшава открива невероятни модерни печива. Полша може да не е първото място, за което да се сетите, когато става въпрос за европейски печива, но Пол открива град, отдаден на нова страст.

    Към предаването
  • 23:00

    Найджела – сготви, хапни, повтори: Коледа

    +

    Найджела – сготви, хапни, повтори: Коледа, Допълнителен | Епизод 1

    В специалния едночасов коледен епизод ще присъстваме на празничната трапеза на Найджела, на която ще има храна отблизо и далеч, за да стопли зимните вечери и да добави още блясък към празника.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 00:30

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Стрийда, Сезон 1 | Епизод 11

    Рейчъл се отправя към залива Дръмклиф, за да събере миди с Чарли Кели, а след това приготвя пушена треска и супа от миди.

    Към предаването
  • 01:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Атланта, Сезон 2 | Епизод 4

    В епизода Тони посещава Атланта. През 36-те часа в града Тони кара спортна кола, стреля с пушка, а след това опитва любимата си добре позната закуска със свински ребърца (посетете Fat Matt’s Rib Shack). Също така се среща с Шон Брок, за да опитат известния бургер за 10 часá в „Holeman & Finch“.

    Към предаването
  • 01:55

    Традиции от Португалия

    +

    Порто, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес ще се разходим из Порто. Енрике ще приготви миди с бяло вино, риба треска на фурна и накрая – боб с черва.

    Към предаването
  • 02:20

    Традиции от Португалия

    +

    Авейро, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешното ни гастрономическо пътешествие ще ни отведе в окръг Авейро. Енрике ще сготви свинско на фурна, риба треска на тиган, а накрая - неустоим пандишпанов десерт.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Временен ресторант: Финал - Жак и Шаз, Сезон 6 | Епизод 44

    Ще успеят ли братовчедките Шаз и Жак да си осигурят място на полуфиналите?

    Към предаването
  • 03:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Рудолф ще приготви марокански чийзкейк и ръжен хляб с кисело мляко.

    Към предаването
  • 03:55

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 69, Сезон 2 | Епизод 69

    Карамелени вафли

    Към предаването
  • 04:20

    Уикенд в кухнята на Джон и Лиса

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес към дуото се присъединяват Гордън и Тили Рамзи, които ще приготвят сьомга в тесто, а Джулиет Сиър ще направи сладки. Ще видим и рецептите за пълнен хляб с бекон и сирене, паеля, гръцка салата и ягодова торта „Павлова“.

    Към предаването
  • 05:10

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Сьомга, карфиол, печени свински наденички и салата с манголд и д, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Джейми ще започне с паста с пушена сьомга – прекрасна вечеря за двама. След това е ред на цял печен карфиол с близкоизточни подправки, в които ще се влюбите.

    Към предаването
  • 05:35

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, салата с леща, дроб с бекон и нудли с черен сусам, Сезон 2 | Епизод 8

    Менюто на Джейми включва сочна агнешка яхния и бърза и вкусна топла салата с леща. А нудлите с черен сусам съчетават всички любими азиатски вкусове.

    Към предаването