Петък,

4 декември

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Ротердам, Холандия - Пудинг с червени боровинки, Сезон 1 | Епизод 10

    Поли и Джак се срещат в Музея на каналите в Лондон , за да научат повече за историята на сладоледа в Лондон. В кухнята си Джак приготвя своя версия на английски пудинг „Spotted Jack“ и сладолед, а по-късно е в пристанищния град Ротердам.

    Към предаването
  • 06:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Пулия и Корфу, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик напуска Италия и се отправя към гръцкия остров Корфу, където присъства на семейно празненство. Той посещава кухни и ресторанти из целия остров и научава как се приготвят автентични ястия като селска салата, пастицио и печен гръцки омлет с диви зеленолистни зеленчуци, праз и сирене фета.

    Към предаването
  • 08:00

    Коледа в стил Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 2014 | Епизод 1

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Държави, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Франсишко ще ни предложи три десерта от различни точки на света. От Австрия – торта „Сахер“, сочна торта със слоеве от кайсиев конфитюр и шоколадов ганаш. От Бразилия – традиционният десерт „Киндим“ с вкус на кокос и от Белгия – бисквити Спекулас.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 10:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджелисима

    +

    Фрегула, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела разказва за тайната си страст към тъмния пудинг с алкохол. След това ще се насладим на фрегола – сардински сушен на слънце и печен кускус с лек доматен сос и миди. Гостите за вечеря ще опитат от семплите, но вкусни порции агнешки джолан с млад патладжан, риган и печен лук.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пай с тиква, Сезон 2 | Епизод 18

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 13:00

    Кухнята на Мей

    +

    Мароканска кухня, Сезон 1 | Епизод 13

    Шеф Мей Якуби представя мароканската кухня като започва с харира - супа с леща и домати, следва известния марокански тажин с маслини, а за десерт ще приготви уникален северноафрикански десерт.

    Към предаването
  • 13:30

    Кухнята на Мей

    +

    Палестина, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.

    Към предаването
  • 14:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 15:00

    Да се подготвим за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Поредицата "Да се подготвим за Коледа с Джейми" е задължителна за гледане, когато наближава краят на годината. Да сготвиш за Коледа може да бъде кулинарното предизвикателство на годината, без значение дали сте опитен готвач или новак.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджелисима

    +

    Фрегула, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела разказва за тайната си страст към тъмния пудинг с алкохол. След това ще се насладим на фрегола – сардински сушен на слънце и печен кускус с лек доматен сос и миди. Гостите за вечеря ще опитат от семплите, но вкусни порции агнешки джолан с млад патладжан, риган и печен лук.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пай с тиква, Сезон 2 | Епизод 18

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Без глутен, Сезон 2 | Епизод 15

    Днес Франсишко ще предложи три рецепти за безглутенови десерти – минитартове с екструдиран ориз, просо и царевица и крем от маскарпоне; шоколадов кекс с подправки и круши с бадемово брашно и какао на прах и накрая – ванилов крем брюле.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 18:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Лека храна, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън поднася лека храна с изобилие от вкусове.

    Към предаването
  • 18:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 20

    Домашна, лесна за приготвяне храна, но достойна за специални поводи.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Мат и Роб, Сезон 6 | Епизод 10

    Собствениците на ферма за стриди Мат и Роб се чустват уверени, влизайки във временния си ресторант, но нервите могат да им изиграят лоша шега.

    Към предаването
  • 21:00

    Да се подготвим за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Поредицата "Да се подготвим за Коледа с Джейми" е задължителна за гледане, когато наближава краят на годината. Да сготвиш за Коледа може да бъде кулинарното предизвикателство на годината, без значение дали сте опитен готвач или новак.

    Към предаването
  • 22:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Майорка и Каталуния, Сезон 1 | Епизод 5

    От Корфу Рик се насочва към испанския остров Майорка. Там той опитва най-сочното агнешко, което някога е ял и приготвя пилешко с наденица в майоркски стил. След това се отправя към пазар „Ла Бокерия“в Барселона, най-доброто място за каталунска храна.

    Към предаването
  • 23:05

    Кухнята на Мей

    +

    Мароканска кухня, Сезон 1 | Епизод 13

    Шеф Мей Якуби представя мароканската кухня като започва с харира - супа с леща и домати, следва известния марокански тажин с маслини, а за десерт ще приготви уникален северноафрикански десерт.

    Към предаването
  • 23:35

    Кухнята на Мей

    +

    Палестина, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.

    Към предаването
  • 00:05

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пай с тиква, Сезон 2 | Епизод 18

    Към предаването
  • 00:35

    Найджелисима

    +

    Фрегула, Сезон 1 | Епизод 4

    Найджела разказва за тайната си страст към тъмния пудинг с алкохол. След това ще се насладим на фрегола – сардински сушен на слънце и печен кускус с лек доматен сос и миди. Гостите за вечеря ще опитат от семплите, но вкусни порции агнешки джолан с млад патладжан, риган и печен лук.

    Към предаването
  • 01:05

    Коледа на брега с Рейчъл

    +

    Коледа на Ирландското крайбрежие, Допълнителен | Епизод 1

    Рейчъл Алън се вдъхновява от ирландското крайбрежие за някои празнични изкушения, сред които съвършеното печено и вкусни шоколадови бонбони.

    Към предаването
  • 01:35

    Лесни рецепти с Рейчъл Алън

    +

    Лесна Коледа, Сезон 1 | Епизод 13

    Любимата ни готвачка се връща към корените си и ни допуска по-близо от когато и да било, като споделя тайните си за спокойно готвене в любимия си дом на крайбрежието край Баликотън, Ирландия.

    Към предаването
  • 02:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Лека храна, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън поднася лека храна с изобилие от вкусове.

    Към предаването
  • 02:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 20

    Домашна, лесна за приготвяне храна, но достойна за специални поводи.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Мат и Роб, Сезон 6 | Епизод 10

    Собствениците на ферма за стриди Мат и Роб се чустват уверени, влизайки във временния си ресторант, но нервите могат да им изиграят лоша шега.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Без глутен, Сезон 2 | Епизод 15

    Днес Франсишко ще предложи три рецепти за безглутенови десерти – минитартове с екструдиран ориз, просо и царевица и крем от маскарпоне; шоколадов кекс с подправки и круши с бадемово брашно и какао на прах и накрая – ванилов крем брюле.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 19, Сезон 2 | Епизод 19

    В днешния епизод гост в кухнята на Джъстин е Кирстен Тиболс, която ще приготви изключително вкусния сладкиш „Париж-Брест“ с малини и бадеми.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 20, Сезон 2 | Епизод 20

    Добрата приятелка на Джъстин Силвия Колока ще бъде в кухнята ѝ днес, за да приготви безглутенови бисквити амарети с лешници и кафе. След това Джъстин ще ни покаже стир-фрай с патладжан и тайландски босилек и топла салата с нудли и пикантна сьомга.

    Към предаването
  • 05:10

    Да се подготвим за Коледа с Джейми

    +

    Епизод 1, Допълнителен | Епизод 1

    Поредицата "Да се подготвим за Коледа с Джейми" е задължителна за гледане, когато наближава краят на годината. Да сготвиш за Коледа може да бъде кулинарното предизвикателство на годината, без значение дали сте опитен готвач или новак.

    Към предаването