Сряда,

2 декември

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Малмьо, Швеция - Тост със сирене, Сезон 1 | Епизод 5

    Джак и Поли се срещат на пазара „Бороу“ в Лондон, за да опитат тост със сирене, докато Поли разказва повече за странните имена на различни видове сирене. След това Джак се отправя към Малмьо, Швеция – вегетарианската столица на Северна Европа.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Банкок, Тайланд - Хлебчета със свинско с ябълков сос, Сезон 1 | Епизод 6

    Джак и Поли се срещат в малка ферма за свине, за да научат откъде тръгва любовта между свинското и ябълките. По-късно Джак е в Банкок – азиатската столица на уличната храна, там, в компанията на тайландски готвач, опитва местни ястия.

    Към предаването
  • 06:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сардиния и Сицилия, Сезон 1 | Епизод 2

    В Сардиния Рик наблюдава как местните рибари ловят кефал по начин, датиращ още от времената на Древен Рим. След това се качва на ферибот за Сицилия. В Палермо опитва едно от най-вкусните ястия с паста.

    Към предаването
  • 08:00

    Коледно отброяване с Джейми

    +

    Коледно отброяване с Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    Бъдете готови за отброяването на дните до Коледа!

  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Шоколад, Сезон 2 | Епизод 12

    Един от любимите продукти на Франсишко е шоколадът. Днес той ще приготви баски кейк с крем от тъмен шоколад и ананасов конфитюр, лек млечен шоколадов крем, гарниран с какаови зърна и резени мандарина и панакота от бял шоколад и малини.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 10:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 1 | Епизод 13

    Гордън се обръща към вегетарианската кухня в домашни условия, за да направи закуска, обяд и вечеря без месо.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 14

    Гордън поднася превъзходна храна за сгряване, включително пикантна печена каша.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Булгур пилаф със спанак, Сезон 2 | Епизод 16

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 13:00

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Уест Енд, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Мери Бери изучава старото и модерното в Уест Eнд и историята на този непрекъснато променящ се и развиващ се кулинарен епицентър на Лондон.

    Към предаването
  • 13:30

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Летището, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

    Към предаването
  • 14:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.

    Към предаването
  • 15:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Сезон 2007 | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Булгур пилаф със спанак, Сезон 2 | Епизод 16

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Мусове, Сезон 2 | Епизод 13

    Днешният епизод е посветен на мусовете и Франсишко ще ни покаже три рецепти за този вид десерт – шоколадов мус с вишни и хрупкава шоколадова глазура, овесен мус със сметана и пюре от папая и мандаринов мус, поднесен върху кекс с меласа.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 18:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Ден за пикник, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън се обръща към приготвянето на страхотна храна за пикник.

    Към предаването
  • 18:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Ева и Дебра, Сезон 6 | Епизод 8

    Тази вечер отново сме в Западна Австралия с колежките Ева и Дебра, които са готови да се заемат с голямото готвене във временния си ресторант.

    Към предаването
  • 21:00

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Сезон 2007 | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването
  • 22:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сицилия и Пулия, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик продължава обиколката си на Сицилия, наслаждавайки се на цветовете и атмосферата на рибния пазар в Катания. След това се отправя към Пулия, известна с т.нар. „кухня на бедните“. Рик приготвя грах с лук, пармска шунка и зехтин.

    Към предаването
  • 23:05

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Уест Енд, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Мери Бери изучава старото и модерното в Уест Eнд и историята на този непрекъснато променящ се и развиващ се кулинарен епицентър на Лондон.

    Към предаването
  • 23:35

    Бързите рецепти на Мери Бери

    +

    Летището, Сезон 1 | Епизод 6

    В епизода Мери се намира на летище „Хийтроу“ с пълен достъп до всички зони. На място, на което времето е от изключително значение, Мери иска да разбере как точно успяват баровете и ресторантите да нахранят 80 милиона души на година за рекордно кратко време.

    Към предаването
  • 00:05

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Булгур пилаф със спанак, Сезон 2 | Епизод 16

    Към предаването
  • 00:35

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 01:05

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 01:35

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 02:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Ден за пикник, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън се обръща към приготвянето на страхотна храна за пикник.

    Към предаването
  • 02:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Ева и Дебра, Сезон 6 | Епизод 8

    Тази вечер отново сме в Западна Австралия с колежките Ева и Дебра, които са готови да се заемат с голямото готвене във временния си ресторант.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Мусове, Сезон 2 | Епизод 13

    Днешният епизод е посветен на мусовете и Франсишко ще ни покаже три рецепти за този вид десерт – шоколадов мус с вишни и хрупкава шоколадова глазура, овесен мус със сметана и пюре от папая и мандаринов мус, поднесен върху кекс с меласа.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 05:10

    У дома с Джейми на Коледа

    +

    У дома с Джейми на Коледа, Сезон 2007 | Епизод 1

    В този епизод Джейми сваля напрежението от подготовката на празничната вечеря и ни позволява да се насладим на празника. Ако послушате съветите му, достатъчно е да бъдете спокойни и добре организирани и коледната вечеря ще вземе ума на приятелите ви.

    Към предаването