Вторник,

1 декември

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Кейптаун, Южна Африка - печено телешко и йоркширски пудинги със , Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширски пудинги и решава, че това е идеалното ястие, което да представи в Кейптаун.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Лука, Италия - Наденички с катофено пюре, Сезон 1 | Епизод 4

    Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ готвач, превръщат британската класика в истински шедьовър.

    Към предаването
  • 06:55

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Корсика и Сардиния, Сезон 1 | Епизод 1

    Средиземноморското пътешествие на Рик започва в Марсилия, откъдето той взима ферибот за Бастия, древната столица на Корсика. Тук местните се гордеят с пулендата, която е вид полента, направена с брашно от кестени и фигателу – местна наденица от черни прасета.

    Към предаването
  • 08:00

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър

    +

    Вкусна Коледа с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    В това специално едночасово предаване Джейми ще ни покаже как да се преборим с напрежението при подготовката на коледната вечеря и да се насладим на празничния ден. Следвайки съветите на Джейми, ще бъдем по-спокойни, по-добре организирани и подготвени и всички ще харесат празничната вечеря.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цитрусови плодове, Сезон 2 | Епизод 11

    Днес Франсишко ще ни представи три десерта с цитрусови плодове. За начало ще направи портокалов пай с подобна на пудинг текстура. След това ще ни представи грейпфрутов пай с хрупкава макадамия, а накрая – вкусна корона от лимон и лайм, с продукти, които винаги ни се намират в шкафа.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни десерти, Сезон 1 | Епизод 14

    Днес Франсишко подбира цветове от лавандула, за да направи сироп, с който ще приготви сладки. Идеалните цветчета от парфюм и желе, сервирани с бадемова торта и малини. С цветовете хибискус ще добави кисели нотки към шоколадовия крем.

    Към предаването
  • 10:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Американска храна, Сезон 1 | Епизод 11

    Гордън ни показва ястия, вдъхновени от Америка, които обича да готви за семейството си. Рецептите включват яйца, бекон и хаш браунс, превъзходна салата Цезар, бисквити с фъстъчено масло и конфитюр и сензационно говеждо на барбекю.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Питателна храна, Сезон 1 | Епизод 12

    Гордън се заема да приготви питателна храна. Рецептите, които създават уют и топлина и засищат прекрасно, са превъзходен уелш рарбит и приятна супа от печени домати.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджелисима

    +

    Семейно пиршество по средата на седмицата, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджела Лоусън ни показва колко е лесно да внесе духа на Италия в кухнята си, като използва продукти от английските супермаркети. В първия епизод Найджела ни представя любовта си към италианската кухня с удивителна, но простичка сицилианска паста с домати, чесън и бадеми.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Свински дроб по унгарски, Сезон 2 | Епизод 15

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Невероятен меренг, Сезон 10 | Епизод 5

    Днес Марта ще ни покаже три десерта с основа от меренг – ефирен венец от меренг със захаросани горски плодове, шоколадова ангелска торта с глазура от млечен шоколад и бомбички от бадемов дакоаз. Десерти, които ще искате да приготвяте отново и отново.

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши за закуска, Сезон 10 | Епизод 6

    Присъединете се към Марта, за да разберете как се прави лесно подсладено тесто с мая, от което могат да се приготвят три пристрастяващи рецепти – вкусни сладки с круши и франджипан, канелени охлюви и кростади с пълнеж от сладко.

    Към предаването
  • 14:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сардиния и Сицилия, Сезон 1 | Епизод 2

    В Сардиния Рик наблюдава как местните рибари ловят кефал по начин, датиращ още от времената на Древен Рим. След това се качва на ферибот за Сицилия. В Палермо опитва едно от най-вкусните ястия с паста.

    Към предаването
  • 15:00

    Коледно отброяване с Джейми

    +

    Коледно отброяване с Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    Бъдете готови за отброяването на дните до Коледа!

  • 16:00

    Найджелисима

    +

    Семейно пиршество по средата на седмицата, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджела Лоусън ни показва колко е лесно да внесе духа на Италия в кухнята си, като използва продукти от английските супермаркети. В първия епизод Найджела ни представя любовта си към италианската кухня с удивителна, но простичка сицилианска паста с домати, чесън и бадеми.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Свински дроб по унгарски, Сезон 2 | Епизод 15

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Шоколад, Сезон 2 | Епизод 12

    Един от любимите продукти на Франсишко е шоколадът. Днес той ще приготви баски кейк с крем от тъмен шоколад и ананасов конфитюр, лек млечен шоколадов крем, гарниран с какаови зърна и резени мандарина и панакота от бял шоколад и малини.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 18:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 1 | Епизод 13

    Гордън се обръща към вегетарианската кухня в домашни условия, за да направи закуска, обяд и вечеря без месо.

    Към предаването
  • 18:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 14

    Гордън поднася превъзходна храна за сгряване, включително пикантна печена каша.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Шери и Емили, Сезон 6 | Епизод 7

    Време е да се запознаем с приятелките от деца Шери и Емили от Куинсланд. Впрягайки индивидуалните си умения, те се надяват да се представят като силен екип и да станат втората група с летящ старт.

    Към предаването
  • 21:00

    Коледно отброяване с Джейми

    +

    Коледно отброяване с Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    Бъдете готови за отброяването на дните до Коледа!

  • 22:00

    Средиземноморски приключения с Рик Стайн

    +

    Сардиния и Сицилия, Сезон 1 | Епизод 2

    В Сардиния Рик наблюдава как местните рибари ловят кефал по начин, датиращ още от времената на Древен Рим. След това се качва на ферибот за Сицилия. В Палермо опитва едно от най-вкусните ястия с паста.

    Към предаването
  • 23:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Невероятен меренг, Сезон 10 | Епизод 5

    Днес Марта ще ни покаже три десерта с основа от меренг – ефирен венец от меренг със захаросани горски плодове, шоколадова ангелска торта с глазура от млечен шоколад и бомбички от бадемов дакоаз. Десерти, които ще искате да приготвяте отново и отново.

    Към предаването
  • 23:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши за закуска, Сезон 10 | Епизод 6

    Присъединете се към Марта, за да разберете как се прави лесно подсладено тесто с мая, от което могат да се приготвят три пристрастяващи рецепти – вкусни сладки с круши и франджипан, канелени охлюви и кростади с пълнеж от сладко.

    Към предаването
  • 00:05

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Свински дроб по унгарски, Сезон 2 | Епизод 15

    Към предаването
  • 00:35

    Найджелисима

    +

    Семейно пиршество по средата на седмицата, Сезон 1 | Епизод 1

    Найджела Лоусън ни показва колко е лесно да внесе духа на Италия в кухнята си, като използва продукти от английските супермаркети. В първия епизод Найджела ни представя любовта си към италианската кухня с удивителна, но простичка сицилианска паста с домати, чесън и бадеми.

    Към предаването
  • 01:05

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Малмьо, Швеция - Тост със сирене, Сезон 1 | Епизод 5

    Джак и Поли се срещат на пазара „Бороу“ в Лондон, за да опитат тост със сирене, докато Поли разказва повече за странните имена на различни видове сирене. След това Джак се отправя към Малмьо, Швеция – вегетарианската столица на Северна Европа.

    Към предаването
  • 01:35

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Банкок, Тайланд - Хлебчета със свинско с ябълков сос, Сезон 1 | Епизод 6

    Джак и Поли се срещат в малка ферма за свине, за да научат откъде тръгва любовта между свинското и ябълките. По-късно Джак е в Банкок – азиатската столица на уличната храна, там, в компанията на тайландски готвач, опитва местни ястия.

    Към предаването
  • 02:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вегетарианско меню, Сезон 1 | Епизод 13

    Гордън се обръща към вегетарианската кухня в домашни условия, за да направи закуска, обяд и вечеря без месо.

    Към предаването
  • 02:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 14

    Гордън поднася превъзходна храна за сгряване, включително пикантна печена каша.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Шери и Емили, Сезон 6 | Епизод 7

    Време е да се запознаем с приятелките от деца Шери и Емили от Куинсланд. Впрягайки индивидуалните си умения, те се надяват да се представят като силен екип и да станат втората група с летящ старт.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Шоколад, Сезон 2 | Епизод 12

    Един от любимите продукти на Франсишко е шоколадът. Днес той ще приготви баски кейк с крем от тъмен шоколад и ананасов конфитюр, лек млечен шоколадов крем, гарниран с какаови зърна и резени мандарина и панакота от бял шоколад и малини.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 13, Сезон 2 | Епизод 13

    Днес Джъстин ще ни покаже как се приготвя океанска пъстърва с масло, пържола негимаки и крок мосю. Към нея ще се присъедини и Лора Касай, която ще приготви грахови пенне с песто, кейл и печени домати.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Днес Джъстин определено ще привлече вниманието ни с рецептите си за пилешка салата „Ларб“ и тофи смокини с крем шантили, а по-късно към нея ще се присъедини Лора Касай, която ще приготви канелони с гъби.

    Към предаването
  • 05:10

    Коледно отброяване с Джейми

    +

    Коледно отброяване с Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    Бъдете готови за отброяването на дните до Коледа!