Вторник,

24 ноември

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Кейптаун, Южна Африка - печено телешко и йоркширски пудинги със , Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширски пудинги и решава, че това е идеалното ястие, което да представи в Кейптаун.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Лука, Италия - Наденички с катофено пюре, Сезон 1 | Епизод 4

    Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ готвач, превръщат британската класика в истински шедьовър.

    Към предаването
  • 06:55

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Лисабон, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава Лисабон на брега на река Тежу, прочут с любовта си към морските дарове и може би най-добрите тартове с млечен крем в света, където Рик се вдъхновява да приготви любимата закуска на града - пържени рибни хапки и тарт с бадеми.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пълнежи, Сезон 2 | Епизод 6

    Добрият пълнеж може да превърне обикновен десерт в сладкарски шедьовър. Франсишко ни дава три примера за това – пържени филийки с пълнеж от ванилов крем, млечен шоколадов мус, пълен с хрупкаво желе с кафе и мъфини с орехи пекан с вътрешност от пралин.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки хапки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.

    Към предаването
  • 10:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храната, с която съм израснал, Сезон 1 | Епизод 1

    Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.

    Към предаването
  • 10:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за приятели, Сезон 1 | Епизод 2

    Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.

    Към предаването
  • 11:00

    Просто Найджела

    +

    Бързо и спокойно, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Тимбалчета с патладжани, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 13:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Хлябове с украса, Сезон 10 | Епизод 3

    Днес ще усъвършенстваме уменията си за печене на хляб като приготвим три френски хляба – занаятчийски хляб с хрупкава коричка, уникална фокача с лук и праз и маслен многопластов бриош. Тези хлябове са толкова впечатляващи, че семейството ви няма да ви повярва, че сте ги направили сами.

    Към предаването
  • 13:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Елегантни бисквити, Сезон 10 | Епизод 4

    В днешното предаване Марта ще сподели три рецепти за необикновени бисквити – маслени бисквити с шоколадова коричка и мъх от шамфъстък, бисквити, украсени със захарни цветя и бисквити „Черешов цвят“.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с картофи, девесил и праз.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 16:00

    Просто Найджела

    +

    Барчета за закуска, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджела Лоусън ни показва как готвенето може да ни накара да се чувстваме по-жизнени и ведри, като в този епизод тя ни демонстрира рецепти за питателни блокчета за закуска, както и хрупкави пилешки котлети.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Тимбалчета с патладжани, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Чай, Сезон 2 | Епизод 7

    В десертите си Франсишко обича да използва аромата на чая, за да подчертае основния вкус. Към кайсиевия тарт, например, той предлага лек сметанов крем с вкус на лайка. След това е ред на хрупкав щросел с праскови, сготвени в сироп от лайм.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 18:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вдъхновено от Югоизточна Азия, Сезон 1 | Епизод 3

    Гордън ни учи как да приготвяме невероятни закуска, обяд и вечеря, вдъхновени от ароматите и техниките на Югоизточна Азия.

    Към предаването
  • 18:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Голямо и дръзко, Сезон 1 | Епизод 4

    Ръководството на Гордън за домашна кухня продължава, показва как да поднасяме страхотна пикантна храна.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кат и Андре, Сезон 6 | Епизод 2

    Ред е на съпрузите Кат и Андре от Западна Австралия, които се надяват временният им ресторант на морския бряг да впечатли съдиите. Но дали характерите им няма да попречат на готвенето им?

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с картофи, девесил и праз.

    Към предаването
  • 23:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Хлябове с украса, Сезон 10 | Епизод 3

    Днес ще усъвършенстваме уменията си за печене на хляб като приготвим три френски хляба – занаятчийски хляб с хрупкава коричка, уникална фокача с лук и праз и маслен многопластов бриош. Тези хлябове са толкова впечатляващи, че семейството ви няма да ви повярва, че сте ги направили сами.

    Към предаването
  • 23:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Елегантни бисквити, Сезон 10 | Епизод 4

    В днешното предаване Марта ще сподели три рецепти за необикновени бисквити – маслени бисквити с шоколадова коричка и мъх от шамфъстък, бисквити, украсени със захарни цветя и бисквити „Черешов цвят“.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Тимбалчета с патладжани, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 00:30

    Просто Найджела

    +

    Барчета за закуска, Сезон 1 | Епизод 2

    Найджела Лоусън ни показва как готвенето може да ни накара да се чувстваме по-жизнени и ведри, като в този епизод тя ни демонстрира рецепти за питателни блокчета за закуска, както и хрупкави пилешки котлети.

    Към предаването
  • 01:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Малмьо, Швеция - Тост със сирене, Сезон 1 | Епизод 5

    Джак и Поли се срещат на пазара „Бороу“ в Лондон, за да опитат тост със сирене, докато Поли разказва повече за странните имена на различни видове сирене. След това Джак се отправя към Малмьо, Швеция – вегетарианската столица на Северна Европа.

    Към предаването
  • 01:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Банкок, Тайланд - Хлебчета със свинско с ябълков сос, Сезон 1 | Епизод 6

    Джак и Поли се срещат в малка ферма за свине, за да научат откъде тръгва любовта между свинското и ябълките. По-късно Джак е в Банкок – азиатската столица на уличната храна, там, в компанията на тайландски готвач, опитва местни ястия.

    Към предаването
  • 01:55

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вдъхновено от Югоизточна Азия, Сезон 1 | Епизод 3

    Гордън ни учи как да приготвяме невероятни закуска, обяд и вечеря, вдъхновени от ароматите и техниките на Югоизточна Азия.

    Към предаването
  • 02:20

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Голямо и дръзко, Сезон 1 | Епизод 4

    Ръководството на Гордън за домашна кухня продължава, показва как да поднасяме страхотна пикантна храна.

    Към предаването
  • 02:40

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кат и Андре, Сезон 6 | Епизод 2

    Ред е на съпрузите Кат и Андре от Западна Австралия, които се надяват временният им ресторант на морския бряг да впечатли съдиите. Но дали характерите им няма да попречат на готвенето им?

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Чай, Сезон 2 | Епизод 7

    В десертите си Франсишко обича да използва аромата на чая, за да подчертае основния вкус. Към кайсиевия тарт, например, той предлага лек сметанов крем с вкус на лайка. След това е ред на хрупкав щросел с праскови, сготвени в сироп от лайм.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще ни даде съвети как да използваме цяло пиле и ще приготви своя версия на плодова салата. Кирстен Тиболс отново ще е в кухнята, за да направи десерт от точени кори, малини и сметанов крем.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни разкрие тайната на перфектния плосък хляб от нахутено брашно. А след това Кирстен Тиболс ще ни изкуши с лешниково-карамелени квадрати.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването