Петък,

6 ноември

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Южна Австралия, Сезон 2 | Епизод 1

    Къртис и екипът му от „Maude“ се срещат с винопроизводителя Честър Осбърн, за да опитат вино на покрива на артистична сграда. След това Къртис и Крис се отправят към ферма за овце за един изтощителен урок по стригане и водене на стадо. В Аделаида двамата се срещат с шеф-готвач Жак.

    Към предаването
  • 06:25

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 2

    Къртис се отправя към сърцето на Рим, където се смесва с местните, за да опита истинската кухня на римляните. Първо посещава местната месарница, предлагаща само органично месо и се среща с бивш шеф-готвач, сега майстор на пица.

    Към предаването
  • 06:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 10:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 10:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 11:00

    Найджелисима

    +

    Италианско печено пиле, Сезон 1 | Епизод 2

    Мисията на Найджела да ни покаже колко е лесно да внесем духа на Италия в кухнята си продължава. Тя ще ни покаже тайните на нейното празнично, но простичко печено пиле, сервирано с орзото с шафран. Десертът е изненадващо лесен – сладолед с кафе.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Банички с пилешко и сирене, Сезон 2 | Епизод 20

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектен хаш браунс с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 13:00

    Кухнята на Мей

    +

    Южна Африка, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Мей ще ни запознае с разнообразните вкусове на южноафриканската кухня, като започне с националното ястие боботи, сос пири-пири и за десерт – малва пудинг.

    Към предаването
  • 13:30

    Кухнята на Мей

    +

    Персийски залив, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Мей ще ни представи кухнята на Персийския залив като приготви пилешко с ориз басмати, ястие от Саудитска Арабия, кувейтската уникална версия на мутабак с риба и пържен десерт от Бахрейн.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 16:00

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Банички с пилешко и сирене, Сезон 2 | Епизод 20

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 18:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Донал ще ни предложи още пълноценни рецепти за ежедневието – хрупкави свински котлети с пържен фенел, къри с патладжан и ориз от карфиол с куркума, популярно тайландско улично ястие с нудли, спагети със зелено мисо. А само за пет минути той ще приготви кебап.

    Към предаването
  • 18:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    И в този епизод Донал Скиан ще ни покаже приготвянето на пет здравословни и бързи рецепти – печено пиле в един съд, миди „Сен-Жак“ с грах и аспержи, дан дан нудъли и салата от хрупкаво телешко и манго по тайландски. А 5-минутното предизвикателство на Донал е пиле със сос хойсин, бок чой и целина.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектен хаш браунс с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 20:00

    Как да готвим като Хестън

    +

    Пилешко, Сезон 1 | Епизод 3

    Колкото и да е популярно, според Хестън пилешкото се нуждае от осъвременяване и той се захваща да революционизира начина, по който се пече пиле, след което се заема да изследва вкусните части на пилето чрез аутопсия.

    Към предаването
  • 20:30

    Как да готвим като Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 4

    Хестън оспорва традиционните начини, по които се приготвя шоколад, след което с магически замах превръща тъмен шоколад в богато шоколадово вино, създава шоколадова скулптура и зарежда пистолет за боя с тъмен шоколад.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 23:00

    Кухнята на Мей

    +

    Южна Африка, Сезон 1 | Епизод 5

    Днес Мей ще ни запознае с разнообразните вкусове на южноафриканската кухня, като започне с националното ястие боботи, сос пири-пири и за десерт – малва пудинг.

    Към предаването
  • 23:30

    Кухнята на Мей

    +

    Персийски залив, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Мей ще ни представи кухнята на Персийския залив като приготви пилешко с ориз басмати, ястие от Саудитска Арабия, кувейтската уникална версия на мутабак с риба и пържен десерт от Бахрейн.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Банички с пилешко и сирене, Сезон 2 | Епизод 20

    Към предаването
  • 00:30

    Найджелисима

    +

    Пълнено свинско филе, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджела Лоусън приготвя свинско филе, пълнено с риган и шунка, сервирано с пюре и винярола. Тя ще ни изтъкне предимствата на спагетите, които приготвя със сос без варене от маслини и аншоа. Найджела ще ни покаже и рецепта за целувки, които приличат на понички.

    Към предаването
  • 01:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Нов Южен Уелс, Сезон 2 | Епизод 3

    Къртис е в родната си Австралия и е поздравен с традиционен аборигенски танц. Привечер Къртис и шеф-готвачът Марк се гмуркат за омари и се наслаждават на морска вечеря. И още, Къртис се катери по дърветата във ферма за тропически плодове.

    Към предаването
  • 01:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Сонома, Сезон 2 | Епизод 4

    Къртис започва калифорнийското си приключение високо над лозята на Сонома, пътувайки с въздушен балон. Озовал се на земята, той посещава винарна заедно със сомелиера си Бен. По-късно се отправя към морето заедно с женски риболовен екип на лов за дива сьомга.

    Към предаването
  • 01:55

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Донал ще ни предложи още пълноценни рецепти за ежедневието – хрупкави свински котлети с пържен фенел, къри с патладжан и ориз от карфиол с куркума, популярно тайландско улично ястие с нудли, спагети със зелено мисо. А само за пет минути той ще приготви кебап.

    Към предаването
  • 02:20

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    И в този епизод Донал Скиан ще ни покаже приготвянето на пет здравословни и бързи рецепти – печено пиле в един съд, миди „Сен-Жак“ с грах и аспержи, дан дан нудъли и салата от хрупкаво телешко и манго по тайландски. А 5-минутното предизвикателство на Донал е пиле със сос хойсин, бок чой и целина.

    Към предаването
  • 02:40

    Как да готвим като Хестън

    +

    Пилешко, Сезон 1 | Епизод 3

    Колкото и да е популярно, според Хестън пилешкото се нуждае от осъвременяване и той се захваща да революционизира начина, по който се пече пиле, след което се заема да изследва вкусните части на пилето чрез аутопсия.

    Към предаването
  • 03:05

    Как да готвим като Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 4

    Хестън оспорва традиционните начини, по които се приготвя шоколад, след което с магически замах превръща тъмен шоколад в богато шоколадово вино, създава шоколадова скулптура и зарежда пистолет за боя с тъмен шоколад.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектен хаш браунс с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването