Вторник,

3 ноември

  • 06:00

    Коледно пиршество с Питър Курувита

    +

    Коледно пиршество с Питър Курувита, Допълнителен | Епизод 1

    Присъединете се към знаменития готвач Питър Курувита и неговите кулинарни приключения в Югоизточна Азия и Тихоокеанския регион, за да опознаете пъстротата на островния живот и традициите, страстта и ароматите на местната кухня.

    Към предаването
  • 06:55

    Индия с Рик Стайн

    +

    Раджастан и Химачал-Прадеш, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн е в кралския щат Раджастан, земята на кралете. Повечето от обитателите на региона са месоядни и консумират ястия като Junglee Maas, което представлява перфектна комбинация от месо, люти чушки и подправки.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки хапки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 10:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал Скиан се завръща с подбрани рецепти, които ще обновят репертоара на всеки, който готви у дома. В епизода ще видим печено пиле със зеленчуци, стир-фрай с тофу, агнешко с билкова коричка със салата от бял боб и домати и десерт с карамелизирани банани, който се приготвя за пет минути.

    Към предаването
  • 10:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешния епизод Донал ще ни представи медено-чесново пиле, монголско ястие с телешко, пикантни скариди с мексиканска бобена яхния и десерт, приготвен за 5 минути - сорбе от манго.

    Към предаването
  • 11:00

    Просто Найджела

    +

    Храна за добро настроение, Сезон 1 | Епизод 6

    Найджела ни поднася за финал храна, която ни кара да се чувстваме добре - задушени миди с босилек, гранола със зехтин и запечено халуми със сладък чили сос.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 12:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни покаже рецепти, които със сигурност впечатляват – шишчета от сьомга и панчета, гратен от сладки картофи и лимонов десерт.

    Към предаването
  • 13:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 13:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 14:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Лукноу, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава петзвезден хотел в Мадурай, Тамил Наду и опитва пиле четинад, ястие вдъхновено от донасяните от търговците подправки от изток и от запад, приготвено от местни жени.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено говеждо, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джейми показва как се приготвя печено говеждо с малки йоркширски пайчета, малки морковчета, хрупкави картофи и бърз сос Грейви - всичко това само за половин час.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пай със спанак и фета сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми приготвя пай със спанак и фета сирене, салата от краставици, салата от домати и сладолед.

    Към предаването
  • 16:00

    Коледа с Найджела

    +

    Коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Нейната бавно сготвена шунка с меласа е гвоздеят на този празничен сезон, съчетана с лесни за приготвяне картофи и сладко-кисела зелева салата, увенчани със зрелищен десерт от пандишпанови кексчета.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Торти, Сезон 1 | Епизод 12

    Първата торта е какаова с кадифена сметана с кафе. Следва торта с шамфъстък, с пълнеж от компот от грейпфрут.

    Към предаването
  • 18:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Донал ще ни предложи още бързи и лесни рецепти – салата от леща и агнешко с крем от сирене фета, риба с куркума и копър по виетнамски, зеленчукова лазаня, а за десерт - гранола с карамелизирани ябълки.

    Към предаването
  • 18:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Донал ще започне с освежен вариант на класическата паста с песто. Ще има още и пържола с летни зеленчуци и китайска пилешка салата. А десертът, приготвен за 5 минути, ще бъде брауни топки с еспресо.

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 19:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни покаже рецепти, които със сигурност впечатляват – шишчета от сьомга и панчета, гратен от сладки картофи и лимонов десерт.

    Към предаването
  • 20:00

    Как да готвим като Хестън

    +

    Пилешко, Сезон 1 | Епизод 3

    Колкото и да е популярно, според Хестън пилешкото се нуждае от осъвременяване и той се захваща да революционизира начина, по който се пече пиле, след което се заема да изследва вкусните части на пилето чрез аутопсия.

    Към предаването
  • 20:30

    Как да готвим като Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 4

    Хестън оспорва традиционните начини, по които се приготвя шоколад, след което с магически замах превръща тъмен шоколад в богато шоколадово вино, създава шоколадова скулптура и зарежда пистолет за боя с тъмен шоколад.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено говеждо, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джейми показва как се приготвя печено говеждо с малки йоркширски пайчета, малки морковчета, хрупкави картофи и бърз сос Грейви - всичко това само за половин час.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пай със спанак и фета сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми приготвя пай със спанак и фета сирене, салата от краставици, салата от домати и сладолед.

    Към предаването
  • 22:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Лукноу, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава петзвезден хотел в Мадурай, Тамил Наду и опитва пиле четинад, ястие вдъхновено от донасяните от търговците подправки от изток и от запад, приготвено от местни жени.

    Към предаването
  • 23:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 23:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Риба в сос от марсала, Сезон 2 | Епизод 17

    Към предаването
  • 00:30

    Коледа с Найджела

    +

    Коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Нейната бавно сготвена шунка с меласа е гвоздеят на този празничен сезон, съчетана с лесни за приготвяне картофи и сладко-кисела зелева салата, увенчани със зрелищен десерт от пандишпанови кексчета.

    Към предаването
  • 01:35

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 02:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 02:35

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Донал ще започне с освежен вариант на класическата паста с песто. Ще има още и пържола с летни зеленчуци и китайска пилешка салата. А десертът, приготвен за 5 минути, ще бъде брауни топки с еспресо.

    Към предаването
  • 03:05

    Как да готвим като Хестън

    +

    Пилешко, Сезон 1 | Епизод 3

    Колкото и да е популярно, според Хестън пилешкото се нуждае от осъвременяване и той се захваща да революционизира начина, по който се пече пиле, след което се заема да изследва вкусните части на пилето чрез аутопсия.

    Към предаването
  • 03:30

    Как да готвим като Хестън

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 4

    Хестън оспорва традиционните начини, по които се приготвя шоколад, след което с магически замах превръща тъмен шоколад в богато шоколадово вино, създава шоколадова скулптура и зарежда пистолет за боя с тъмен шоколад.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Торти, Сезон 1 | Епизод 12

    Първата торта е какаова с кадифена сметана с кафе. Следва торта с шамфъстък, с пълнеж от компот от грейпфрут.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 04:45

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес Джъстин ще ни покаже рецепти, които със сигурност впечатляват – шишчета от сьомга и панчета, гратен от сладки картофи и лимонов десерт.

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено говеждо, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джейми показва как се приготвя печено говеждо с малки йоркширски пайчета, малки морковчета, хрупкави картофи и бърз сос Грейви - всичко това само за половин час.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пай със спанак и фета сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми приготвя пай със спанак и фета сирене, салата от краставици, салата от домати и сладолед.

    Към предаването