Понеделник,

26 октомври

  • 06:25

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Норфолк, Сезон 1 | Епизод 5

    Бил е отседнал в кула в кралското имение Сандрингам и е вдъхновен да приготви перфектен стек, след като се запознава отблизо с добитъка на кралицата.

    Към предаването
  • 07:15

    Индия с Рик Стайн

    +

    Раджастан и Химачал-Прадеш, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн е в кралския щат Раджастан, земята на кралете. Повечето от обитателите на региона са месоядни и консумират ястия като Junglee Maas, което представлява перфектна комбинация от месо, люти чушки и подправки.

    Към предаването
  • 08:10

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Сицилия, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми преминава през Франция със своя кемпер, пътува с лодка от Генуа към Палермо, живее седмица в къмпинг, запознава се с графиня и се учи как да приготвя улична храна, за да поеме скарата на един от най-натоварените нощни пазари в Палермо.

    Към предаването
  • 08:35

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Маретимо, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми пристига на малък сицилиански остров, на който колите са забранени и има само един магазин за плодове и зеленчуци. Но пък ресторантите са едни от най-добрите, макар и не толкова известни.

    Към предаването
  • 09:05

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Вкусове от Португалия, Сезон 1 | Епизод 19

    Франсишко признава, че е почитател на традиционните португалски вкусове. Ще приготви торта с извара и канела, ще я сиропира с мед и ще я украси с ядки.

    Към предаването
  • 09:35

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши с парено тесто, Сезон 1 | Епизод 20

    Днес Франсишко ще приготви кутийки от парено тесто с шоколадов ганаш, мангово желе и кардамон; профитероли с мармалад от малини, шоколад и кокосов мус и накрая Париж-Брест с карамел и пралин.

    Към предаването
  • 10:05

    От любов към храната

    +

    Вкусове от кухнята на двореца, Сезон 2 | Епизод 19

    Висококачественото агнешко месо, пастърмата от Анадола и сиренето халуми - гордостта на Кипър са звездите в днешните рецепти.

    Към предаването
  • 10:30

    От любов към храната

    +

    Вкусни закуски, Сезон 2 | Епизод 20

    Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.

    Към предаването
  • 11:00

    Сладката Лорейн

    +

    Време за печене, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн Паскале показва рецепти за отпускане, включително мъфини с тиква и розмарин.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пълнено пиле с кестени и тиква, Сезон 2 | Епизод 11

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Свещените сардини, Сезон 3 | Епизод 35

    Както много португалци, и леля Кати обича сардини. Днес тя ще ги приготви по различен начин. За предястие ще направи пудинг със сардини, домати и чушки и сос от маслини, а след това ще изпържи кюфтета със сардини, такива каквито не сте опитвали.

    Към предаването
  • 12:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Азия с Мануел Фернандес, Сезон 3 | Епизод 36

    Днес специален гост на леля Кати е Мануел Фернандес, с когото ще приготвят три азиатски рецепти. Предястието ще бъде уонтон със свинско и сладко-кисел сос, следва къри с телешко и сладки картофи, а за десерт – кокосов сладолед с хрупкави фъстъци и манго.

    Към предаването
  • 13:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пиемонт, Сезон 1 | Епизод 8

    Вече е средата на зимата и Джейми е високо в заснежените италиански Алпи, търсейки легендарната храна за щастие на Пиемонт.

    Към предаването
  • 14:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Лукноу, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава петзвезден хотел в Мадурай, Тамил Наду и опитва пиле четинад, ястие вдъхновено от донасяните от търговците подправки от изток и от запад, приготвено от местни жени.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Манастир, Сезон 1 | Епизод 3

    Научил, че кухнята на манастирите има голямо историческо значение, Джейми решава да поживее в бенедиктинския манастир във Фарфа, северно от Рим и последния ден от престоя си предлага на монасите да им помогне с приготвянето на вечерята.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Марке, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми се отправя към планините на регион Марке, където живее една седмица в малка общност. Там той ходи на лов за глигани, коли агне, което след това приготвя за местните, участва в състезание за правене на паста, търси трюфели и събира диви гъби.

    Към предаването
  • 16:00

    Просто Найджела

    +

    Бързо и спокойно, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пълнено пиле с кестени и тиква, Сезон 2 | Епизод 11

    Към предаването
  • 17:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши без граници, Сезон 1 | Епизод 21

    Сочни сладкиши в екзотичен сироп от манго, кокосово мляко, ананас и подправки. Какаова торта на етажи с печени банани и желе от маракуя. И накрая бретонско саблé - хрупкави пръчици, потопени в солен карамел.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пикник, Сезон 1 | Епизод 22

    Забелязали ли сте, че на пикниците предпочитаната храна е солената? Франсишко иска да промени това, като предлага три изключителни идеи с екзотични плодове, какао и солен карамел.

    Към предаването
  • 18:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал Скиан се завръща с подбрани рецепти, които ще обновят репертоара на всеки, който готви у дома. В епизода ще видим печено пиле със зеленчуци, стир-фрай с тофу, агнешко с билкова коричка със салата от бял боб и домати и десерт с карамелизирани банани, който се приготвя за пет минути.

    Към предаването
  • 18:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешния епизод Донал ще ни представи медено-чесново пиле, монголско ястие с телешко, пикантни скариди с мексиканска бобена яхния и десерт, приготвен за 5 минути - сорбе от манго.

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Свещените сардини, Сезон 3 | Епизод 35

    Както много португалци, и леля Кати обича сардини. Днес тя ще ги приготви по различен начин. За предястие ще направи пудинг със сардини, домати и чушки и сос от маслини, а след това ще изпържи кюфтета със сардини, такива каквито не сте опитвали.

    Към предаването
  • 19:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Азия с Мануел Фернандес, Сезон 3 | Епизод 36

    Днес специален гост на леля Кати е Мануел Фернандес, с когото ще приготвят три азиатски рецепти. Предястието ще бъде уонтон със свинско и сладко-кисел сос, следва къри с телешко и сладки картофи, а за десерт – кокосов сладолед с хрупкави фъстъци и манго.

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Пиршество в стил "Титаник", Сезон 2 | Епизод 3

    Хестън пресъздава приключенски пир от времето на крал Едуард, достоен да бъде поднесен на великия "Титаник" за гости, сред които са Едуина Къри, Майкъл Буърк и актрисата Оливия Лий.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Манастир, Сезон 1 | Епизод 3

    Научил, че кухнята на манастирите има голямо историческо значение, Джейми решава да поживее в бенедиктинския манастир във Фарфа, северно от Рим и последния ден от престоя си предлага на монасите да им помогне с приготвянето на вечерята.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Марке, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми се отправя към планините на регион Марке, където живее една седмица в малка общност. Там той ходи на лов за глигани, коли агне, което след това приготвя за местните, участва в състезание за правене на паста, търси трюфели и събира диви гъби.

    Към предаването
  • 22:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Лукноу, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава петзвезден хотел в Мадурай, Тамил Наду и опитва пиле четинад, ястие вдъхновено от донасяните от търговците подправки от изток и от запад, приготвено от местни жени.

    Към предаването
  • 23:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Пиемонт, Сезон 1 | Епизод 8

    Вече е средата на зимата и Джейми е високо в заснежените италиански Алпи, търсейки легендарната храна за щастие на Пиемонт.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – есенни епизоди

    +

    Пълнено пиле с кестени и тиква, Сезон 2 | Епизод 11

    Към предаването
  • 00:30

    Просто Найджела

    +

    Бързо и спокойно, Сезон 1 | Епизод 1

    В тази нова поредица Найджела отново ни вдъхновява с изкусителни и неангажиращи ястия, чието приготвяне ще ни накара да се почувстваме много по-жизнени и ведри, като първата серия е посветена на бързите и успокояващи гозби.

    Към предаването
  • 01:00

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 6

    Австралийският ресторантьор Бил Грейнджър посещава остров Уайт, където опитва канелони и гулаш.

    Към предаването
  • 01:55

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал Скиан се завръща с подбрани рецепти, които ще обновят репертоара на всеки, който готви у дома. В епизода ще видим печено пиле със зеленчуци, стир-фрай с тофу, агнешко с билкова коричка със салата от бял боб и домати и десерт с карамелизирани банани, който се приготвя за пет минути.

    Към предаването
  • 02:20

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешния епизод Донал ще ни представи медено-чесново пиле, монголско ястие с телешко, пикантни скариди с мексиканска бобена яхния и десерт, приготвен за 5 минути - сорбе от манго.

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Пиршество в стил "Титаник", Сезон 2 | Епизод 3

    Хестън пресъздава приключенски пир от времето на крал Едуард, достоен да бъде поднесен на великия "Титаник" за гости, сред които са Едуина Къри, Майкъл Буърк и актрисата Оливия Лий.

    Към предаването
  • 03:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладкиши без граници, Сезон 1 | Епизод 21

    Сочни сладкиши в екзотичен сироп от манго, кокосово мляко, ананас и подправки. Какаова торта на етажи с печени банани и желе от маракуя. И накрая бретонско саблé - хрупкави пръчици, потопени в солен карамел.

    Към предаването
  • 03:55

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пикник, Сезон 1 | Епизод 22

    Забелязали ли сте, че на пикниците предпочитаната храна е солената? Франсишко иска да промени това, като предлага три изключителни идеи с екзотични плодове, какао и солен карамел.

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на леля Кати

    +

    Свещените сардини, Сезон 3 | Епизод 35

    Както много португалци, и леля Кати обича сардини. Днес тя ще ги приготви по различен начин. За предястие ще направи пудинг със сардини, домати и чушки и сос от маслини, а след това ще изпържи кюфтета със сардини, такива каквито не сте опитвали.

    Към предаването
  • 04:45

    Тайните на леля Кати

    +

    Азия с Мануел Фернандес, Сезон 3 | Епизод 36

    Днес специален гост на леля Кати е Мануел Фернандес, с когото ще приготвят три азиатски рецепти. Предястието ще бъде уонтон със свинско и сладко-кисел сос, следва къри с телешко и сладки картофи, а за десерт – кокосов сладолед с хрупкави фъстъци и манго.

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Манастир, Сезон 1 | Епизод 3

    Научил, че кухнята на манастирите има голямо историческо значение, Джейми решава да поживее в бенедиктинския манастир във Фарфа, северно от Рим и последния ден от престоя си предлага на монасите да им помогне с приготвянето на вечерята.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми Оливър - бягство в Италия

    +

    Марке, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми се отправя към планините на регион Марке, където живее една седмица в малка общност. Там той ходи на лов за глигани, коли агне, което след това приготвя за местните, участва в състезание за правене на паста, търси трюфели и събира диви гъби.

    Към предаването