Неделя,

25 октомври

  • 06:10

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Маями, Сезон 1 | Епизод 9

    В този епизод Пол Холивуд е на парти в морски курорт в Маями. Създаден през 20-те години, Маями е всичко, което очаквате да бъде. Пол открива град, обсипан със скъпоценни сгради в стил Арт Деко, хора, каращи ролери по „Оушън драйв” и трениращи на плажа.

    Към предаването
  • 06:35

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мюнхен, Сезон 1 | Епизод 10

    В този епизод Пол пътува до Бавария и германския град Мюнхен. Какво повече може да предложи Мюнхен на света от страхотна бира и великолепни гевреци? Е, в това предаване Пол открива, че красивият град има още много да покаже.

    Към предаването
  • 07:00

    Двама лакоми италианци

    +

    Семейството (Болоня), Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод лакомите готвачи пътуват и дегустират из Емилия Романя, дом на пармската шунка и пармезана, за да разберат дали храната и семейството все още са в основата на италианския живот.

    Към предаването
  • 08:10

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 09:05

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Ексцентричният Истанбул, Сезон 1 | Епизод 5

    Сара и приятелят ѝ Белкис се наслаждават на здравословни веган деликатеси, а Киран решава да разгледа някои от най-интересните забележителности на Истанбул.

    Към предаването
  • 09:35

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Спокойният Истанбул, Сезон 1 | Епизод 6

    Двамата известни готвачи разглеждат най-спокойните места в Истанбул. Киран открива спокойствието на Бургазада, а Сара се наслаждава на малко време за себе си в един от най-старите ресторанти в града.

    Към предаването
  • 10:05

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Донал Скиан се завръща с подбрани рецепти, които ще обновят репертоара на всеки, който готви у дома. В епизода ще видим печено пиле със зеленчуци, стир-фрай с тофу, агнешко с билкова коричка със салата от бял боб и домати и десерт с карамелизирани банани, който се приготвя за пет минути.

    Към предаването
  • 10:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    В днешния епизод Донал ще ни представи медено-чесново пиле, монголско ястие с телешко, пикантни скариди с мексиканска бобена яхния и десерт, приготвен за 5 минути - сорбе от манго.

    Към предаването
  • 11:00

    Тайните на месото

    +

    По канадски, Сезон 3 | Епизод 3

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

    Към предаването
  • 11:30

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 12:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Мадурай и Керала, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн пристига в южния град Мадурай в Тамил Наду – земята на храмовете. Тук той научава повече за кулинарното изкуство в храмовете и усъвършенства умението си да се храни с ръце. Той опитва известния южноиндийски самбар преди да се отправи към Керала, земята на кокосовите орехи.

    Към предаването
  • 13:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Лукноу и Пенджаб, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик Стайн пристига в богатия на култура град Лукноу, известен като столицата на кърито в Индия, а може би и в целия свят. Той разглежда тази стара крепост на моголите в търсене на най-доброто пиле корма и научава колко трудно се прави идеалното пулао.

    Към предаването
  • 14:00

    Индия с Рик Стайн

    +

    Раджастан и Химачал-Прадеш, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн е в кралския щат Раджастан, земята на кралете. Повечето от обитателите на региона са месоядни и консумират ястия като Junglee Maas, което представлява перфектна комбинация от месо, люти чушки и подправки.

    Към предаването
  • 15:00

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Изненадай приятелите си, Сезон 2 | Епизод 17

    Днес Габриеле ни представя великолепни ястия, с които ще оберете овациите. Пържени банани със сладолед, оргетен с броколи и картофи и накрая палачинка с червени боровинки и пълнеж от гъби.

    Към предаването
  • 16:30

    От любов към храната

    +

    Повече отколкото гостите очакват, Сезон 2 | Епизод 18

    Габриеле ще ни покаже как да приготвим разкошна и богата трапеза, когато имаме гости. Забавното и цветно меню е съставено от запечени картофи със сирене халуми, айсберг с яйчен сос и малини и накрая шоколадово брауни.

    Към предаването
  • 17:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Удивителни пекари, Сезон 1 | Епизод 12

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят и ще ни припомни най-вдъхновяващите си срещи с пекари.

    Към предаването
  • 17:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Невероятни пекарни, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Пол се връща назад към невероятното си пътешествие, посветено на пекарството в големи градове из целия свят. Ще видим любимите му моменти, в които със запретнати ръкави работи редом с пекарите.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По корнуолски, Сезон 3 | Епизод 5

    Следвайки съветите на лекаря си да яде повече зеленчуци, Ейдриън приготвя класически корнуелски пай с телешко, бекон и зеленчуци за късмет.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По филипински, Сезон 3 | Епизод 6

    Ейдриън приготвя проста филипинска рецепта, повлияна от испанските и китайски вкусове. Това е вкусът на Манила.

    Към предаването
  • 19:00

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Австрия, Сезон 1 | Епизод 5

    Домът на Моцарт, "Звукът на музиката" и Арнолд Шварценегер са петата част от приключението на рокерите. Пътуването започва от Виена, сладкарската столица на света, и завършва над алпийския проход Гросклокнер, един от най-зрелищните в света.

    Към предаването
  • 20:00

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 6

    Това е шестата част от приключението на рокерите лакомници, стигнали са до Южна Европа, Италия. Започват от Венеция, изоставят моторите си в полза на гондолите, но това не ги спира да готвят. Край един канал пекат класическа фокача с розмарин.

    Към предаването
  • 21:00

    Кухнята на Мей

    +

    Палестина, Сезон 1 | Епизод 1

    Днес Мей ще приготви автентична палестинска закуска, която събира цялото семейство около масата. Второто ястие е маклюбе, а за финал – кюнефе от Наблус, топъл, сиропиран десерт с нотка портокалов цвят.

    Към предаването
  • 21:30

    Кухнята на Мей

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Мей ще представи традиционната ливанска кухня, като започне с мезета, пълна маса с предястия, сред които батата харра, фатуш и табуле. След това ще приготви пържени кибе, а за десерт ще има сладък оризов пудинг.

    Към предаването
  • 22:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя няколко бързи, свежи и лесни рецепти, сред които вкусни тортелини с мента и грах и ньоки със сос от печени домати и песто от рукола.

    Към предаването
  • 23:00

    Двама лакоми италианци

    +

    Храната на бедните (Амалфи), Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод двамата дегустират из региона на Кампания и виждат как бедността там е създала най-обичаната кухня на Италия и как тази "храна на бедняците" в крайна сметка е направила същия този регион богат.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Ексцентричният Истанбул, Сезон 1 | Епизод 5

    Сара и приятелят ѝ Белкис се наслаждават на здравословни веган деликатеси, а Киран решава да разгледа някои от най-интересните забележителности на Истанбул.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Спокойният Истанбул, Сезон 1 | Епизод 6

    Двамата известни готвачи разглеждат най-спокойните места в Истанбул. Киран открива спокойствието на Бургазада, а Сара се наслаждава на малко време за себе си в един от най-старите ресторанти в града.

    Към предаването
  • 00:55

    Кухнята на Джейми – Австралия

    +

    епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 01:50

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Пиршество в стил "Титаник", Сезон 2 | Епизод 3

    Хестън пресъздава приключенски пир от времето на крал Едуард, достоен да бъде поднесен на великия "Титаник" за гости, сред които са Едуина Къри, Майкъл Буърк и актрисата Оливия Лий.

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Ужасяващо готическо пиршество с Хестън, Сезон 2 | Епизод 4

    Хестън се прави на луд учен и създава меню, вдъхновено от любимите си романи на ужаса от 19 век. Включително "Дракула" и "Франкенщайн".

    Към предаването
  • 03:25

    Бон Апети

    +

    Епизод 10, Сезон 4 | Епизод 10

    Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.

    Към предаването
  • 03:50

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 4 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 4 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 4 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Епизод 14, Сезон 4 | Епизод 14

    Лора и Стоян ще ни покажат няколко рецепти с много продукти, които отнемат време, но си струват. Пилешки рулади с вкусна плънка, приготвени в доматен сос и сервирани с гарнитура от парижки ньоки. А за десерт шоколадова торта с круши и сладолед с маскарпоне.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 4 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването