Събота,

17 октомври

  • 06:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11

    Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.

    Към предаването
  • 06:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Сирене, Сезон 6 | Епизод 12

    Този епизод е посветен на една от любимите съставки на Пати Джинич - сиренето. В кухнята си тя приготвя три сладки рецепти със сирена. В Оаксака, Пати и тримата ѝ сина посещават производител на сирене, за да видят как се прави прочутото полутвърдо сирене „Оаксака“.

    Към предаването
  • 07:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 08:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 4

    Във Венеция Джейми се отклонява от туристическите маршрути, за да се срещне с аристократи в истинско палацо, както и с жени затворнички, които отглеждат зеленчуци зад решетките на остров Гуидека.

    Към предаването
  • 09:05

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Щастливите места на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 9

    Сара посещава две много специални места в Истанбул и се среща с нови хора.

    Към предаването
  • 09:35

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Последен ден в Истанбул, Сезон 1 | Епизод 10

    Двамата известни готвачи прекарват последния си ден в Истанбул, наслаждавайки се на красотата на Босфора и на вкусна храна.

    Към предаването
  • 10:05

    От любов към храната

    +

    Празненство с джинджифил и резене, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

    Към предаването
  • 10:30

    От любов към храната

    +

    Парти в тигана, Сезон 2 | Епизод 2

    Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.

    Към предаването
  • 11:00

    Тайните на месото

    +

    Различни видове месо, Сезон 3 | Епизод 9

    Внимавайте, днес Ейдриън ще използва острия си нож, за да направи кебап от пъдпъдъче месо на шиш. Ще направи и свой вариант на класическо кантонско ястие - бързо и лесно.

    Към предаването
  • 11:30

    Тайните на месото

    +

    По аржентински, Сезон 3 | Епизод 10

    Еидриън приготвя телешки ребра по традиционна аржентинска рецепта, но с нов прочит.

    Към предаването
  • 12:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Тоскана, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми прави едни по-специални спагети болонезе и пресъздава супер впечатляваща еврейско-италианска рецепта. Ще има и говежда яхния с папарделе.

    Към предаването
  • 13:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 14:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 14:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването
  • 15:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Френски Пиринеи, Сезон 1 | Епизод 5

    Във френските Пиринеи Джейми се наслаждава на френския начин на живот, участвайки в търсене на трюфели с прасе и в лов на глиган с кучета.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Аромат на анасон, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.

    Към предаването
  • 16:30

    От любов към храната

    +

    Домашно парти, Сезон 2 | Епизод 4

    Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.

    Към предаването
  • 17:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6

    Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.

    Към предаването
  • 17:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7

    Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    Различни видове месо, Сезон 3 | Епизод 9

    Внимавайте, днес Ейдриън ще използва острия си нож, за да направи кебап от пъдпъдъче месо на шиш. Ще направи и свой вариант на класическо кантонско ястие - бързо и лесно.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По аржентински, Сезон 3 | Епизод 10

    Еидриън приготвя телешки ребра по традиционна аржентинска рецепта, но с нов прочит.

    Към предаването
  • 19:00

    Рокери лакомници: Средиземноморско приключение

    +

    Балеарски острови, Сезон 1 | Епизод 5

    Рокерите лакомници посещават Минорка и Майорка, за да открият доказателство за британско влияние, страхотна прясна риба и местни продукти.

    Към предаването
  • 20:00

    Рокери лакомници: Средиземноморско приключение

    +

    Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Рокерите лакомници са в Южна Испания, пътувайки от Валенсия до Торемолинос по стъпките на маврите, оставили своя отпечатък върху кухнята на региона.

    Към предаването
  • 21:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 17, Сезон 2 | Епизод 17

    Направете децата щастливи като приготвите купички с ориз и лепкаво пиле и рулца с наденички, които днес ще ни покаже Джъстин. На гости в кухнята ще бъде Силвия Колока, която ще приготви безглутенов хляб с бекон и семена фенел.

    Към предаването
  • 21:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 18, Сезон 2 | Епизод 18

    Прегъвали ли сте някога пицата си на две? Страшно вкусно е! Силвия Колока ще ни покаже своя вариант на неаполитанска пица калцоне. А Джъстин ще приготви вкусна топла салата с киноа и сьомга.

    Към предаването
  • 22:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови макарони и шоколадово парфе, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Кирстен прави топящи се в устата шоколадови макарони и богати шоколадови корички с фъстъчено масло.

    Към предаването
  • 22:30

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадов салам и шоколадов пудинг с течен център, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Кирстен ще ни заинтригува с шоколадов салам, а след това ще ни покаже как да постигнем перфектния течен център на шоколадовия пудинг.

    Към предаването
  • 23:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Щастливите места на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 9

    Сара посещава две много специални места в Истанбул и се среща с нови хора.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Последен ден в Истанбул, Сезон 1 | Епизод 10

    Двамата известни готвачи прекарват последния си ден в Истанбул, наслаждавайки се на красотата на Босфора и на вкусна храна.

    Към предаването
  • 00:55

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Френски Пиринеи, Сезон 1 | Епизод 5

    Във френските Пиринеи Джейми се наслаждава на френския начин на живот, участвайки в търсене на трюфели с прасе и в лов на глиган с кучета.

    Към предаването
  • 01:50

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Викторианско пиршество, Сезон 1 | Епизод 1

    Хестън черпи вдъхновението си от "Алиса в Страната на чудесата", еманацията на викторианския роман, за да създаде своя версия на чаеното парти на Лудия шапкар, но със страховити гадинки в менюто.

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Средновековно пиршество, Сезон 1 | Епизод 2

    През Средновековието храната се е използвала като източник на забавление и бягство от суровата реалност на ежедневието. В този епизод Хестън създава вълшебен пир за знаменитости.

    Към предаването
  • 03:25

    Бон Апети

    +

    С полъх на Средиземноморие, Сезон 4 | Епизод 7

    Рецептите, които Лора и Стоян ще сготвят, носят средиземноморски привкус. Началото е вкусно и питателно - супа с нахут и зеленчуци. Следват телешки дроб с гъби и чоризо и празнична торта с мак и нежен крем с рикота за десерт.

    Към предаването
  • 03:50

    Бон Апети

    +

    Домашен уют, Сезон 4 | Епизод 8

    В кухнята на Лора и Стоян днес е уютно, от фурната се носи аромат на сладки и солени печива. Двамата готвачи ще приготвят бърз и въздушен лимонов кекс. Кишът ще направят с продукти, които им се намират под ръка, но преди това нещо свежо - салата от листни зеленчуци с топки от сирена.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10

    Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    За приятели, Сезон 4 | Епизод 12

    Приятели на гости! Какво по-хубаво от това? С какво да ги посрещнем, обаче? Лора и Стоян дават няколко чудесни идеи. Великолепен хумус с червено цвекло, колумбийски царевични хлебчета и патладжанени кюфтета.

    Към предаването