Сряда,

7 октомври

  • 06:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    В търсене на Ла Микстека, Сезон 6 | Епизод 8

    Пати пътува до района Ла Микстека в Оахака и научава кое прави местната храна и култура толкова уникални, а после в кухнята си създава нови рецепти, вдъхновени от наученото през деня.

    Към предаването
  • 06:25

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Камбър Сендс, Сезон 1 | Епизод 2

    Слънце, море, пясък и барбекю са перфектната комбинация за уикенда на Бил Грейнджър. Така че Бил е на точното място – в страхотна къща на зашеметяващия плаж Камбър Сандс в Съсекс.

    Към предаването
  • 07:15

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Бързо и лесно, Сезон 1 | Епизод 3

    Трудно е да намериш време за балансирана диета. В този епизод Гай готви страхотни рецепти, спестяващи време. С местния професионален сърфист Пърт Сандлик яхват вълните и приготвят тартини по 3 начина.

    Към предаването
  • 07:40

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    В семейното кафене, Сезон 1 | Епизод 4

    Време е Гай да влезе в кухнята в семейното кафене "Депо" в Северен Бондай. Там прави това, което обича най-много - да твори с продуктите. След като работата е свършена е време за купон с приятели и Гай сервира перфектната пържола с чимичури салса.

    Към предаването
  • 08:10

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джесика Енис-Хил, Сезон 7 | Епизод 6

    На гости на Джейми и Джими е златното момиче от Олимпийските игри през 2012 г. Джесика Енис-Хил, която ще сложи престилка и ще сготви вечеря за посетителите на кафенето, а именно – треска на тиган, увита в иберийски хамон с пушени бадеми, миди, мармалад от фенел, маслини и бейби тиквички.

    Към предаването
  • 09:05

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Берген, Сезон 2 | Епизод 8

    В чест на норвежките печива Пол Холивуд ще направи своя версия на два специалитета от Берген - коледен хляб с подправки, сушени плодове и тъмна бира и невероятна торта „Бяла дама“ с бадеми, сметана, черен и бял шоколад върху основа от макарон.

    Към предаването
  • 10:05

    От любов към храната

    +

    Паста със сос путанеска и сладолед, Сезон 1 | Епизод 33

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо паста със сос путанеска и изкусителни сладоледени рулца.

    Към предаването
  • 10:30

    От любов към храната

    +

    Бьоф Строганоф и пай с круши, Сезон 1 | Епизод 34

    В епизода Габриеле приготвя Бьоф Строганоф с индийско орехче и пай с круши.

    Към предаването
  • 11:00

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Сладки изкушения без захар, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 12:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Хляб, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 14:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Лесно готвене за повече хора, Сезон 1 | Епизод 5

    В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.

    Към предаването
  • 14:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Етично хранене, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай ни показва рецепти, които доказват, че здравословното хранене не ограничава нито възможностите, нито вкуса. Среща се и с Тим Силвърууд от организацията "Тейк 3", за да поговорят за пластмасата и океана.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Стивън Фрай, Сезон 7 | Епизод 7

    Джейми и Джими посрещат една национална гордост - Стивън Фрай. Той се присъединява към тях за урок по готварство и пътуване в страната на спомените. Джейми разказва за бавачката си, която е приготвяла най-вкусните ябълкови пайове и го е научила как да прави роза от тесто.

    Към предаването
  • 16:00

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 17:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 18:00

    От любов към храната

    +

    Скариди с коняк и нудли, Сезон 1 | Епизод 35

    Габриеле приготвя скариди с коняк и нудли.

    Към предаването
  • 18:30

    От любов към храната

    +

    Гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 36

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо ризото с гъби и пържени аспержи.

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Сладки изкушения без захар, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 19:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Хляб, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 20:00

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Коледно пиршество, Сезон 1 | Епизод 5

    Хестън приготвя превъзходен коледен пир, включващ предястие, любимо на крал Чарлз II, приготвено от повърнатото от кит. Поднася на знаменитостите сънливец, дивеч и вкусен сняг.

    Към предаването
  • 21:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Стивън Фрай, Сезон 7 | Епизод 7

    Джейми и Джими посрещат една национална гордост - Стивън Фрай. Той се присъединява към тях за урок по готварство и пътуване в страната на спомените. Джейми разказва за бавачката си, която е приготвяла най-вкусните ябълкови пайове и го е научила как да прави роза от тесто.

    Към предаването
  • 22:00

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Лесно готвене за повече хора, Сезон 1 | Епизод 5

    В ранни зори Гай вече е на плажа, приготвяйки вкусната закуска шакшука за някои от известните спасители в Бондай. След това хваща сърфа и се отправя на тренировка.

    Към предаването
  • 22:30

    Бондай Харвест с Гай Търланд

    +

    Етично хранене, Сезон 1 | Епизод 6

    Гай ни показва рецепти, които доказват, че здравословното хранене не ограничава нито възможностите, нито вкуса. Среща се и с Тим Силвърууд от организацията "Тейк 3", за да поговорят за пластмасата и океана.

    Към предаването
  • 23:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 15, Сезон 2 | Епизод 15

    Епизодът е вдъхновен от Мароко, Италия и Австралия.

    Към предаването
  • 23:30

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 16, Сезон 2 | Епизод 16

    В менюто днес – лепкаво китайско говеждо, ябълково-карамелен кекс и къри с цяло пиле.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 00:30

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 01:00

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Дартмут, Сезон 1 | Епизод 3

    Този уикенд Бил е в Дартмут и е крал на собствен замък, отсядайки в Гън Тауър на замъка Кингсуеър. Бил е тук, за да опита известната морска храна на Корнуел. Няма по-добър момент от този.

    Към предаването
  • 01:55

    От любов към храната

    +

    Скариди с коняк и нудли, Сезон 1 | Епизод 35

    Габриеле приготвя скариди с коняк и нудли.

    Към предаването
  • 02:20

    От любов към храната

    +

    Гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 36

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо ризото с гъби и пържени аспержи.

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Коледно пиршество, Сезон 1 | Епизод 5

    Хестън приготвя превъзходен коледен пир, включващ предястие, любимо на крал Чарлз II, приготвено от повърнатото от кит. Поднася на знаменитостите сънливец, дивеч и вкусен сняг.

    Към предаването
  • 03:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на леля Кати

    +

    Сладки изкушения без захар, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 04:45

    Тайните на леля Кати

    +

    Хляб, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 05:10

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Гост: Стивън Фрай, Сезон 7 | Епизод 7

    Джейми и Джими посрещат една национална гордост - Стивън Фрай. Той се присъединява към тях за урок по готварство и пътуване в страната на спомените. Джейми разказва за бавачката си, която е приготвяла най-вкусните ябълкови пайове и го е научила как да прави роза от тесто.

    Към предаването