Неделя,

4 октомври

  • 06:10

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    От селото до града, Сезон 6 | Епизод 5

    Пати прекарва деня с един от най-известните готвачи в Оахака Алекс Крус, който ѝ показва любимия си пазар и я води в семейна ферма, за да я запознае с всичко, което познава и обича. По-късно, в кухнята си, Пати готви за сина си Джуджу.

    Към предаването
  • 06:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Жените на Оахака, Сезон 6 | Епизод 6

    Пати се среща с жени шеф-готвачи, собственички на бизнес и обществени лидери, за да изследва ролята на жените в Оахака и влиянието им върху обичаите и кухнята, след което готви ястия, които е научила от тях.

    Към предаването
  • 07:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн търси най-добре пазените гастрономически тайни на Франция. Пътешествието му започва в Диеп с калкан направо от лодките и продължава със събиране на морски билки по протежението на залива на река Сома.

    Към предаването
  • 08:10

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Маракеш, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми за първи път е в Маракеш и вълнението и ентусиазмът му са ясно забележими докато разглежда града и опознава изключителната му кухня, смесица от френска, арабска и берберска култури.

    Към предаването
  • 09:05

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Скритите съкровища на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 3

    Двамата известни готвачи опознават скритите съкровища на Истанбул. Киран отива да поязди кон, а след това готви за приятели, а Сара разглежда града с кола и обядва в един от най-старите ресторанти в града.

    Към предаването
  • 09:35

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Старият и новият Истанбул, Сезон 1 | Епизод 4

    Киран върви по стъпките на историята на Истанбул докато продължава да изучава уличната храна на града. А Сара посещава приятелите си Рей и Зейнеб, с които приготвят здравословна храна.

    Към предаването
  • 10:05

    От любов към храната

    +

    Миди и картофи по селски, Сезон 1 | Епизод 25

    Днес в "От любов към храната" Габриеле приготвя миди с перлен лук и запечени картофи по селски.

    Към предаването
  • 10:30

    От любов към храната

    +

    Писия с морски боб, Сезон 1 | Епизод 26

    Габриеле приготвя карпачо от писия и ягодов десерт със сладко вино и босилек.

    Към предаването
  • 11:00

    Тайните на месото

    +

    По канадски, Сезон 3 | Епизод 3

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

    Към предаването
  • 11:30

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 12:00

    Традиции от Португалия

    +

    Виана до Кастело, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 12:30

    Традиции от Португалия

    +

    Брага, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 13:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 14:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Изкуството на молето, Сезон 6 | Епизод 7

    Пати изследва всичко, свързано със соса моле, с който е прочута Оахака и който се среща в множество разновидности. После, вече в кухнята на Пати ще научим всичко за основите на молето, неговата история и значение.

    Към предаването
  • 14:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    В търсене на Ла Микстека, Сезон 6 | Епизод 8

    Пати пътува до района Ла Микстека в Оахака и научава кое прави местната храна и култура толкова уникални, а после в кухнята си създава нови рецепти, вдъхновени от наученото през деня.

    Към предаването
  • 15:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Лазаня и купички с шоколад, Сезон 1 | Епизод 27

    В епизода Габриеле приготвя лазаня и купички с шоколад.

    Към предаването
  • 16:30

    От любов към храната

    +

    Пилешко с песто и сос бешамел, Сезон 1 | Епизод 28

    Габриеле приготвя пилешко с босилек и сос песто, както и картофена салата с аспержи.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Паят със самбал на Ланг Франс, Сезон 3 | Епизод 27

    Към предаването
  • 17:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Пол Холивуд се влюбва в печивата на Ню Йорк.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По канадски, Сезон 3 | Епизод 3

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 19:00

    Рокери лакомници: Вкуснотии с пиле и яйце

    +

    Израел, Сезон 1 | Епизод 5

    Дейв и Си пътуват до Израел, където посещават останките на 2500-годишната, първа в света птицеферма. След това приготвят шакшука в Тел Авив и пилешка шауарма кебап в стария Йерусалим.

    Към предаването
  • 20:00

    Рокери лакомници: Вкуснотии с пиле и яйце

    +

    Мултикултурна Великобритания, Сезон 1 | Епизод 6

    Дейв и Си се отправят към Бромсгроув, за да опитат пиле джърк и бирмингамско балти. А на фестивала WOMAD приготвят за публиката пилешко пири-пири и веселят хората с истории от пътуванията си.

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Пътешествието на Къртис, Сезон 2 | Епизод 7

    Ще посетим отново местата от пътешествието на Къртис през този сезон, за да открием непозната храна и нови преживявания. В Нов Южен Уелс Къртис открива карибски ром, направен от австралийска захарна тръстика.

    Към предаването
  • 21:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Големият остров - Хавай, Сезон 2 | Епизод 8

    Къртис се гмурка под водата край бреговете на Кона заедно с местен рибар, а след това помага в приготвянето на хванатата риба на автентично семейно хавайско празненство.

    Към предаването
  • 22:00

    Джейми готви в Италия

    +

    Базиликата, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми е в изключително живописния район Базиликата, за да открие стари италиански рецепти с помощта на семейство овчари и 89-годишен майстор на макарони.

    Към предаването
  • 23:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 00:00

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Скритите съкровища на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 3

    Двамата известни готвачи опознават скритите съкровища на Истанбул. Киран отива да поязди кон, а след това готви за приятели, а Сара разглежда града с кола и обядва в един от най-старите ресторанти в града.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Старият и новият Истанбул, Сезон 1 | Епизод 4

    Киран върви по стъпките на историята на Истанбул докато продължава да изучава уличната храна на града. А Сара посещава приятелите си Рей и Зейнеб, с които приготвят здравословна храна.

    Към предаването
  • 00:55

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Андалусия, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 01:50

    Рибното пиршество на Хестън

    +

    Рибното пиршество на Хестън, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването
  • 02:40

    Пиршеството на Хeстън

    +

    Викторианско пиршество, Сезон 1 | Епизод 1

    Хестън черпи вдъхновението си от "Алиса в Страната на чудесата", еманацията на викторианския роман, за да създаде своя версия на чаеното парти на Лудия шапкар, но със страховити гадинки в менюто.

    Към предаването
  • 03:25

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 03:50

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Лесно и бързо, Сезон 3 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще ни покажат, че не е никак сложно да опечем вкусни, домашни гризини. След това ще ни дадат идея за апетитно и бързо основно - ще направят омлет с кайма. Освен това ще ни покажат колко е лесно да направим сладоледени квадрати с манго и кисело мляко.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването