Четвъртък,

6 август

  • 06:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Какаови плантации, Сезон 1 | Епизод 10

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Към предаването
  • 06:25

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - китайска храна, Сезон 2 | Епизод 9

    Гари Мейган изследва вкуса на китайската храна в сърцето на Колката.

    Към предаването
  • 06:50

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на низамите, Сезон 2 | Епизод 10

    Гари Мейган посещава топ ресторанти в Индия, в които царуват добрата храната и лукса. Ще впечатли ли ястието му господарите на вкуса?

    Към предаването
  • 07:15

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12

    Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.

    Към предаването
  • 08:10

    20 години с Джейми Оливър

    +

    20 години с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    Преди 20 години Джейми Оливър нахлу на телевизионните екрани с предаването си "Голият готвач", но сега обръщаме поглед към кариерата му и влиянието му върху храненето ни с 60-минутен специален епизод, включващ архивни кадри, документални кадри и интервюта.

    Към предаването
  • 09:05

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Гост: Андрю Чишолм, Сезон 1 | Епизод 8

    Пол Холивуд разкрива магията на британските пайове и пудинги с шотландския майстор на пайовете и световен шампион Андрю Чизълм. В менюто ще присъстват огромни количества цвекло, защото испанският готвач Омар Алибой представя вкусните си иберийски пайове и пудинги.

    Към предаването
  • 10:05

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Щастливите места на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 9

    Сара посещава две много специални места в Истанбул и се среща с нови хора.

    Към предаването
  • 10:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Агнешки бут с патладжан и бадеми, Сезон 1 | Епизод 17

  • 11:00

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Лежерно, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 19, Сезон 3 | Епизод 19

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 13:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 13:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 14:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13

    Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.

    Към предаването
  • 15:00

    Вкусно лято с Джейми Оливър

    +

    Готвене навън, Допълнителен | Епизод 1

    В този едночасов специален епизод Джейми Оливър представя няколко невероятни летни ястия за изкусителна прясна храна.

    Към предаването
  • 16:00

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Някои го обичат горещо, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 19, Сезон 3 | Епизод 19

    Към предаването
  • 17:00

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Маршмелоу с невероятни вкусове, Сезон 1 | Епизод 9

    Пол Холивуд преоткрива любимите си британски пайове и пудинги, като добавя маршмелоус като съвършената добавка за лепкавия тофи пудинг.В менюто има също и рецепта за еклери със солен карамел и емпанади за пикник.

    Към предаването
  • 18:00

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Щастливите места на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 9

    Сара посещава две много специални места в Истанбул и се среща с нови хора.

    Към предаването
  • 18:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кебап в тава, Сезон 1 | Епизод 18

  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лейк Дистрикт, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес пътува до Лейк Дистрикт за прочута яхния, пудинг и шведско печено агне.

    Към предаването
  • 21:00

    Вкусно лято с Джейми Оливър

    +

    Готвене навън, Допълнителен | Епизод 1

    В този едночасов специален епизод Джейми Оливър представя няколко невероятни летни ястия за изкусителна прясна храна.

    Към предаването
  • 22:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Доминиканска република, Сезон 8 | Епизод 13

    Тони опитва вкусовете на Доминиканската република, сред които е ястие от емпанада и почти замразена бира, пържен салам с плантани. И още – хеликоптер ще го отведе до полуостров Самана за обяд.

    Към предаването
  • 23:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 23:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 19, Сезон 3 | Епизод 19

    Към предаването
  • 00:30

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Някои го обичат горещо, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 01:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на Андхра, Сезон 2 | Епизод 11

    Когато сте в Андхра, яжте като местните. Но дали Гари Мейган ще успее да сготви като местните?

    Към предаването
  • 01:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - пътят на биряни, Сезон 2 | Епизод 12

    Гари Мейган открива различни видове биряни в Хайдерабад, а после създава свой вариант на ястието, но без ориз.

    Към предаването
  • 01:55

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Щастливите места на Истанбул, Сезон 1 | Епизод 9

    Сара посещава две много специални места в Истанбул и се среща с нови хора.

    Към предаването
  • 02:20

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кебап в тава, Сезон 1 | Епизод 18

  • 02:40

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лейк Дистрикт, Сезон 1 | Епизод 4

    Днес пътува до Лейк Дистрикт за прочута яхния, пудинг и шведско печено агне.

    Към предаването
  • 03:30

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Маршмелоу с невероятни вкусове, Сезон 1 | Епизод 9

    Пол Холивуд преоткрива любимите си британски пайове и пудинги, като добавя маршмелоус като съвършената добавка за лепкавия тофи пудинг.В менюто има също и рецепта за еклери със солен карамел и емпанади за пикник.

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Зала на славата, Сезон 1 | Епизод 7

    Храната е неразделна част от идентичността на италианците. Днес Силвия ще обърне внимание на три ястия, превърнали се в национални съкровища – паста аматричана, ястие с морски дарове от региона на Пулия и пица „Наполетана“.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Традиция, Сезон 1 | Епизод 8

    За италианците храната играе голяма роля в запазването на традициите. В този епизод Силвия и приятелката ѝ Лина ще приготвят известното рагу по неаполитански – любимо неделно ястие за много италианци.

    Към предаването
  • 05:10

    Вкусно лято с Джейми Оливър

    +

    Готвене навън, Допълнителен | Епизод 1

    В този едночасов специален епизод Джейми Оливър представя няколко невероятни летни ястия за изкусителна прясна храна.

    Към предаването