Сряда,

5 август

  • 06:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Планината Тамбурин, Сезон 1 | Епизод 9

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Към предаването
  • 06:25

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - бенгалска храна, Сезон 2 | Епизод 7

    Гари Мейган се потапя в експлозия от бенгалски вкусове със семейство, което обича храната. Какво ще сготви Гари, за да ги впечатли?

    Към предаването
  • 06:50

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - храната на марварите, Сезон 2 | Епизод 8

    Гари Мейган опитва богатството от вкусове на кухнята на марварите. Какво ще сготви Гари на домакините си жени, които обичат своята храна?

    Към предаването
  • 07:15

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Остин, Сезон 8 | Епизод 11

    Музикалната инди сцена, барбекюто, камионите за храна, езерата и реките... Тони се потопява в Остин по време на музикалния фестивал „На юг от югозапад“.

    Към предаването
  • 08:10

    Спести с Джейми

    +

    Пука къри, Сезон 2 | Епизод 6

    Тази седмица Джейми приготвя автентично пука къри - истински икономичен пир благодарение на разфасоването на месото. Пилешките бутчета са много по-сочни от гърдите и наполовина по-евтини.

    Към предаването
  • 09:05

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Три вида лук, Сезон 1 | Епизод 7

    Любимите пайове и пудинги на Пол Холивуд се пренасят на следващо ниво в този епизод с печиво с три вида лук, пудинг рулада, приготвен с най-традиционния аромат на мента и накрая пикантни индийски пайове с шеф Манджу Мали.

    Към предаването
  • 10:05

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Истанбул за всички, Сезон 1 | Епизод 8

    Киран излиза извън центъра на Истанбул, за да прекара един ден сред природата. Сара пък прекарва деня сред изкуство и мода.

    Към предаването
  • 10:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Задушени дюли с ориз, Сезон 1 | Епизод 16

  • 11:00

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Бягство, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 18, Сезон 3 | Епизод 18

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 13:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 13:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 14:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12

    Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.

    Към предаването
  • 15:00

    20 години с Джейми Оливър

    +

    20 години с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    Преди 20 години Джейми Оливър нахлу на телевизионните екрани с предаването си "Голият готвач", но сега обръщаме поглед към кариерата му и влиянието му върху храненето ни с 60-минутен специален епизод, включващ архивни кадри, документални кадри и интервюта.

    Към предаването
  • 16:00

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Лежерно, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 18, Сезон 3 | Епизод 18

    Към предаването
  • 17:00

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Гост: Андрю Чишолм, Сезон 1 | Епизод 8

    Пол Холивуд разкрива магията на британските пайове и пудинги с шотландския майстор на пайовете и световен шампион Андрю Чизълм. В менюто ще присъстват огромни количества цвекло, защото испанският готвач Омар Алибой представя вкусните си иберийски пайове и пудинги.

    Към предаването
  • 18:00

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Истанбул за всички, Сезон 1 | Епизод 8

    Киран излиза извън центъра на Истанбул, за да прекара един ден сред природата. Сара пък прекарва деня сред изкуство и мода.

    Към предаването
  • 18:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Агнешки бут с патладжан и бадеми, Сезон 1 | Епизод 17

  • 19:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 19:30

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Холбърн), Сезон 1 | Епизод 3

    Днес пътува до Лондон за класически кюфтета, виетнамска сьомга и вариация на овчарски пай.

    Към предаването
  • 21:00

    20 години с Джейми Оливър

    +

    20 години с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    Преди 20 години Джейми Оливър нахлу на телевизионните екрани с предаването си "Голият готвач", но сега обръщаме поглед към кариерата му и влиянието му върху храненето ни с 60-минутен специален епизод, включващ архивни кадри, документални кадри и интервюта.

    Към предаването
  • 22:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бургундия, Сезон 8 | Епизод 12

    Семейните корени на Тони се простират до Франция, но той никога не е бил в тази част на Франция. Местният шеф-готвач Людо Лефевр ще му бъде личен гид по време на опознаването на Бургундия.

    Към предаването
  • 23:00

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    В празничния епизод, посветен на коледните и новогодишни дни, Донал ще предложи специални рецепти – патешко със смокини и рубинен ориз, пуешки кюфтенца, супа от червена леща, чили и сладки картофи, а за финал - цитрусов сладкиш от полента с облачета от маскарпоне с нар и роза.

    Към предаването
  • 23:30

    Супер храна за минути с Донал

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    В епизода Донал ще приготви пролетно агнешко с пресни картофи и грах, печени патладжани с мента и жасминов ориз, вдъхновени от Азия, пилешко с хариса и салата „Дъга“. А пържената скумрия с чили, чесън и гарнитура от боб може да се приготви за 5 минути.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 18, Сезон 3 | Епизод 18

    Към предаването
  • 00:30

    Кухнята на Бил: Нотинг Хил

    +

    Лежерно, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 01:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - китайска храна, Сезон 2 | Епизод 9

    Гари Мейган изследва вкуса на китайската храна в сърцето на Колката.

    Към предаването
  • 01:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на низамите, Сезон 2 | Епизод 10

    Гари Мейган посещава топ ресторанти в Индия, в които царуват добрата храната и лукса. Ще впечатли ли ястието му господарите на вкуса?

    Към предаването
  • 01:55

    Вкусът на Истанбул с Киран и Сара

    +

    Истанбул за всички, Сезон 1 | Епизод 8

    Киран излиза извън центъра на Истанбул, за да прекара един ден сред природата. Сара пък прекарва деня сред изкуство и мода.

    Към предаването
  • 02:20

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Агнешки бут с патладжан и бадеми, Сезон 1 | Епизод 17

  • 02:40

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Холбърн), Сезон 1 | Епизод 3

    Днес пътува до Лондон за класически кюфтета, виетнамска сьомга и вариация на овчарски пай.

    Към предаването
  • 03:30

    Пайове и пудинги с Пол Холивуд

    +

    Гост: Андрю Чишолм, Сезон 1 | Епизод 8

    Пол Холивуд разкрива магията на британските пайове и пудинги с шотландския майстор на пайовете и световен шампион Андрю Чизълм. В менюто ще присъстват огромни количества цвекло, защото испанският готвач Омар Алибой представя вкусните си иберийски пайове и пудинги.

    Към предаването
  • 04:20

    Да готвим като италианци

    +

    Пиршество като за италианец, Сезон 1 | Епизод 5

    Когато италианците се съберат около масата, винаги има хаос, любов и вкусна храна. В чест на приятелите си, които ще отседнат за няколко дни при нея, Силвия ще приготви паста по рецепта на баба си, както и кейк с рикота и семолина.

    Към предаването
  • 04:45

    Да готвим като италианци

    +

    Сготви веднъж, яж два пъти, Сезон 1 | Епизод 6

    Без съмнение италианците са най-изобретателните готвачи на планетата, те вярват в старата максима: „Сготви веднъж, яж два пъти“. Днес Силвия ще направи палачинки с пълнеж от рикота, а след това, с останалите продукти, ще ни покаже как да създадем селски пай и паста ал форно.

    Към предаването
  • 05:10

    20 години с Джейми Оливър

    +

    20 години с Джейми Оливър, Допълнителен | Епизод 1

    Преди 20 години Джейми Оливър нахлу на телевизионните екрани с предаването си "Голият готвач", но сега обръщаме поглед към кариерата му и влиянието му върху храненето ни с 60-минутен специален епизод, включващ архивни кадри, документални кадри и интервюта.

    Към предаването