Вторник,

14 юли

  • 06:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Към предаването
  • 06:25

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лондон и Брей, Сезон 1 | Епизод 14

    Нито едно приключение из Обединеното кралство не би било пълно без пътуване до столицата Лондон. Джеймс се чува с някои от старите си приятели и се спира при Клеър Смит.

    Към предаването
  • 07:15

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Неапол, Сезон 7 | Епизод 11

    Тони се отправя към Неапол в търсене на автентична италианска вечеря, вдъхновен от разговор между двама нюйоркски готвачи, според който италианската храна в Америка не представя оригиналните ястия.

    Към предаването
  • 08:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 08:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквитите никога не стигат, Сезон 6 | Епизод 7

    Бисквити, пълнени с плодове и ядки; сандвич от бисквити от ванилова захар и сорбе; маслени бисквити с кленов сироп и пекан и сандвичи от двойно шоколадови бисквити.

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Тесто за пица, Сезон 6 | Епизод 8

    Рецепта за тесто за пица и съвет как да получите хрупкава коричка на пица със спанак и три сирена. Също: калцоне с наденички и печени червени чушки и пица в тиган, гарнирана с диви гъби.

    Към предаването
  • 10:05

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Жълто, Сезон 1 | Епизод 4

    В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано там, ще бъде една гастрономическа и кулинарна одисея.

    Към предаването
  • 10:30

    Палитра от вкусове

    +

    Изкуството на вкуса: Максут и Секиз, Сезон 1 | Епизод 26

    Към предаването
  • 11:00

    Ваканцията на Бил

    +

    Каменистият Юг, Сезон 1 | Епизод 2

    Бил Грейнджър пътува из Южна Австралия. Той ще опознае живота на овчарите и ще търси червена риба тон.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 12:00

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 12:30

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 13:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 14:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Ел Були, Сезон 7 | Епизод 12

    Тони и колегата му шеф Хосе Андрес готвят редом с родоначалника на молекулярната кухня Феран Адриа в ресторанта му „Ел Були“, отличен с три звезди „Мишлен“ малко преди той да затвори врати завинаги.

    Към предаването
  • 15:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 15:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването
  • 16:00

    Ваканцията на Бил

    +

    Тропическият Север, Сезон 1 | Епизод 3

    Бил Грейнджър продължава кулинарното си приключение из Австралия, като спира в тропическия регион на Северен Куинсланд.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Десерти в купа, Сезон 6 | Епизод 9

    Сладкиши с масло, кокос и кашу, сливов сладкиш в тиган, брауни с фъдж и шотландски овесени питки.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Многопластово тесто с мая, Сезон 6 | Епизод 10

    Традиционен куин-аман и панделки със захар и канела. Също така: рецепта за охлюви, която може да се адаптирана към всеки вкус.

    Към предаването
  • 18:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Жълто, Сезон 1 | Епизод 4

    В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано там, ще бъде една гастрономическа и кулинарна одисея.

    Към предаването
  • 18:30

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кюфте далян, Сезон 1 | Епизод 1

  • 19:00

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 19:30

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 20:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Рочдейл, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес е в Рочдейл, Ланкашър за пай с пача, вариант на фиш енд чипс и френски киш.

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 21:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването
  • 22:00

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Ел Були, Сезон 7 | Епизод 12

    Тони и колегата му шеф Хосе Андрес готвят редом с родоначалника на молекулярната кухня Феран Адриа в ресторанта му „Ел Були“, отличен с три звезди „Мишлен“ малко преди той да затвори врати завинаги.

    Към предаването
  • 23:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Йерусалим, Сезон 2 | Епизод 9

    Вдъхновен от прекараното време в този невероятен град, Пол ще направи две печива - йерусалимски бейгъл хляб със сусам и кейк с едни от най-невероятните продукти, които могат да се видят по пазарите тук - бадеми и нар.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 2, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:30

    Ваканцията на Бил

    +

    Тропическият Север, Сезон 1 | Епизод 3

    Бил Грейнджър продължава кулинарното си приключение из Австралия, като спира в тропическия регион на Северен Куинсланд.

    Към предаването
  • 01:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лавърстоук и Гудууд, Сезон 1 | Епизод 15

    Джеймс стига с кулинарната си обиколка из Обединеното кралство до своя територия и прекарва приятни мигове в окръг Хемпшир, когото обича като родно място.

    Към предаването
  • 01:55

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Жълто, Сезон 1 | Епизод 4

    В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано там, ще бъде една гастрономическа и кулинарна одисея.

    Към предаването
  • 02:20

    Модерна турска кухня с Максут

    +

    Кюфте далян, Сезон 1 | Епизод 1

  • 02:40

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Рочдейл, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес е в Рочдейл, Ланкашър за пай с пача, вариант на фиш енд чипс и френски киш.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Десерти в купа, Сезон 6 | Епизод 9

    Сладкиши с масло, кокос и кашу, сливов сладкиш в тиган, брауни с фъдж и шотландски овесени питки.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Многопластово тесто с мая, Сезон 6 | Епизод 10

    Традиционен куин-аман и панделки със захар и канела. Също така: рецепта за охлюви, която може да се адаптирана към всеки вкус.

    Към предаването
  • 04:20

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 04:45

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 05:10

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    В епизода Джейми ще приготви сьомга с хрупкава коричка и ще сподели полезни рецепти от архива – вкусен даал с патладжани и яхния със свинско и нахут.

    Към предаването
  • 05:35

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Дори в извънредно положение рождените дни трябва да се празнуват. Затова днес Джейми ще направи шоколадова торта за рожденичката Петал. Той ще сподели и практичните рецепти за паста ротоло с тиква и спанак и пикантни пилешки крилца с пържен ориз.

    Към предаването