Събота,

11 юли

  • 00:50

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В епизода Джейми ще предложи супер лесен къри сос с продукти, които използваме всеки ден и вкусна супа минестроне.

    Към предаването
  • 01:20

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 6, Сезон 2 | Епизод 6

    В този епизод, заснет в дома му с мобилен телефон по време на извънредното положение, Джейми ще приготви зелена паста за семейството си, използвайки продукти от шкафовете, фризера и хладилника, както и пай със задушено пилешко, и зеленчуково рьощи.

    Към предаването
  • 01:50

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    Празнична новогодишна вечеря с Примож, Сезон 1 | Епизод 15

    В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички те да бъдат свежи и здравословни.

    Към предаването
  • 02:15

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    Ферма „Снопичар“, източната част на Любляна, Сезон 1 | Епизод 16

    В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички те да бъдат свежи и здравословни.

    Към предаването
  • 02:40

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    Ферма "Конц", село Клече, Сезон 1 | Епизод 17

    В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички те да бъдат свежи и здравословни.

    Към предаването
  • 03:05

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    На гости на майката на Примож, Сезон 1 | Епизод 18

    В това предаване ще пътуваме из Словения ще и представяме нейните провинциални част от кулинарна гледна точка. Чрез органично отгледани продукти ще покажем традиционни ястия и техники, като основното е всички те да бъдат свежи и здравословни.

    Към предаването
  • 03:25

    Грил тур с Примож

    +

    Словения, Сезон 1 | Епизод 1

    В този епизод Примож посреща словенските майстори на печене на грил на вол. Подготовката на грила е започнала предишната нощ и печеният вол вече е готов за сервиране.

    Към предаването
  • 03:50

    Грил тур с Примож

    +

    Далмация, Сезон 1 | Епизод 2

    В епизода Примож посещава малкия остров Каприе в Адриатическо море, разположен в Средна Далмация. Островът е заобиколен от кристално чиста вода, предлагаща много кулинарни деликатеси.

    Към предаването
  • 04:15

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    Преболд, Сезон 2 | Епизод 1

    Към предаването
  • 04:40

    От градината на масата: Най-доброто от Словения

    +

    Езерата на Любляна, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 05:10

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 5

    Шеф Павлов превръща разтопената захар във фини, ледени кристали и сервира карамеления сладолед по два начина: като елегантен десерт с топла шоколадова пяна и на клечка - форма, подходяща за парти.

    Към предаването
  • 05:35

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 6

    Разказват, че шамфъстъкът бил храна за богоизбрани. Шеф Павлов му отрежда две главни роли: в сладкия хляб, който поднася с крем, ухаещ на рози и в бисквитите, гарнирани с вишнев крем и залети с интересен шоколадов сос.

    Към предаването