Вторник,

16 юни

  • 06:00

    Свежата Анабел

    +

    Празнуване на пролетта, Сезон 3 | Епизод 2

    Пролетта е вече и в градината на Анабел в Уанака и тя бере първите хрупкави шушулки снежен грах, за да ги използва в тайландска салата с моркови. А след това, с жълтия си пикат отива да се срещне с майстор на ръчно изработен шоколад. По-късно ще направи вечеря с азиатски вкусове.

    Към предаването
  • 06:25

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Костенурката и заекът, Сезон 2 | Епизод 2

    Поредицата ни отвежда в Джърси за гурме закуска и поразителна гледка, после в Лондон ще се насладим на австрийска кухня и тиролски песни, в Монреал ще ни пленят пирати, а в Япония ще пийнем чай сред костенурки и разни други влечуги.

    Към предаването
  • 06:50

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Мазният влак, Сезон 2 | Епизод 3

    Поредицата ни отвежда на двучасова екскурзия в Монтана, после в Япония ще сърбаме рамен, ще продължим с барбекю в оазис в Германия и ще приключим в Банкок, където ще се насладим на японска кухня и ще потанцуваме с роботи.

    Към предаването
  • 07:15

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сао Пауло, Сезон 2 | Епизод 1

    Тони посещава Сао Пауло, град, който в миналото е ненавиждал, но се е научил да харесва. Съветът му за престой в Сао Пауло е да имате приятели, които да ви разведат.

    Към предаването
  • 08:05

    Моето меню за 15 минути

    +

    Риба тон на грил и пиле по тайландски, Сезон 1 | Епизод 21

    Днес Джейми готви риба тон на грил, салата Нисоаз, плюс тайландска пилешка лакса, леко пикантен бульон с тиква и нудъли.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки тажин и салата "Цезар" с пиле, Сезон 1 | Епизод 22

    В днешното меню има бърз агнешки тажин, пържен патладжан и кимион, плюс салата "Цезар" с пиле и хрупкава полента.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Разкрасени пайове, Сезон 10 | Епизод 11

    Днес Марта ще сподели различни техники за приготвяне на великолепни пайове, като печен пай с боровинки с решетка, неустоим пай с поширани круши и червени боровинки и пикантен солен пай с хрупкава основа. Всички обичат пайове!

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Торти с крем, Сезон 10 | Епизод 12

    В този епизод Марта ще трансформира една рецепта в три невероятни торти с крем – шарена ягодова торта, торта с лимонов мус и меренг и пищна торта с горски плодове и розички от маслен крем с швейцарски меренг.

    Към предаването
  • 10:05

    Уикенд по мъжки

    +

    Денят на майката - част 2, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 10:30

    Палитра от вкусове

    +

    Нахут, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 11:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 12, Сезон 3 | Епизод 12

    Към предаването
  • 12:00

    От любов към храната

    +

    Празненство с джинджифил и резене, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

    Към предаването
  • 12:30

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 13:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Никозия, Сезон 2 | Епизод 5

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Към предаването
  • 14:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Париж, Сезон 2 | Епизод 2

    Тони е в един от най-любимите си градове в света – Париж. Трудно е да се работи при положение, че в чашата ти непрекъснато се долива невероятно вино, а пред теб има изобилие от сирена или морска храна.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Фетучини и говеждо с черен боб, Сезон 1 | Епизод 23

    Днешните рецепти са фетучини, пушена пъстърва, аспержи и грах, бургери от говеждо месо и черен боб, нудъли и салата от кисели краставички.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско марсала и тайландски нудъли, Сезон 1 | Епизод 24

    Днес Джейми прави марсала със свинско, ориз с манатарки и пролетни зеленчуци, плюс салата Кох Самух, чили тофу и тайландски нудъли.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 12, Сезон 3 | Епизод 12

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Печива с фигури, Сезон 10 | Епизод 13

    В този епизод Марта ще демонстрира как декорирането чрез различни фигури на сладкиши, бисквити и тартове може наистина да промени техните вид, вкус и цвят. Марта ще превърне един обикновен чийзкейк в необикновен десерт с помощта на кайсии и ще направи мраморно руло и медени бисквити.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сушени плодове, Сезон 11 | Епизод 1

    Експертката по сушене и съхраняване на продуктите за дълго време Лида Мередит е на гости в кухнята на Марта, за да сподели своите техники за сушене на плодове. След това Марта ще включи сушени плодове в две традиционни английски рецепти, които ще покаже.

    Към предаването
  • 18:00

    Уикенд по мъжки

    +

    Денят на майката - част 2, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 18:30

    Палитра от вкусове

    +

    Леща, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 19:00

    От любов към храната

    +

    Празненство с джинджифил и резене, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

    Към предаването
  • 19:30

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 20:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Бюрек, Сезон 1 | Епизод 9

    Рефика ще покаже как се приготвя бюрек и сладолед със салеп. На гости ще бъде Аслъхан Гюрбюз.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Фетучини и говеждо с черен боб, Сезон 1 | Епизод 23

    Днешните рецепти са фетучини, пушена пъстърва, аспержи и грах, бургери от говеждо месо и черен боб, нудъли и салата от кисели краставички.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско марсала и тайландски нудъли, Сезон 1 | Епизод 24

    Днес Джейми прави марсала със свинско, ориз с манатарки и пролетни зеленчуци, плюс салата Кох Самух, чили тофу и тайландски нудъли.

    Към предаването
  • 22:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Париж, Сезон 2 | Епизод 2

    Тони е в един от най-любимите си градове в света – Париж. Трудно е да се работи при положение, че в чашата ти непрекъснато се долива невероятно вино, а пред теб има изобилие от сирена или морска храна.

    Към предаването
  • 23:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Никозия, Сезон 2 | Епизод 5

    Пол Холивуд ще добави портокалов привкус на традиционния сладкиш със семолина „Шамали“ и ще изпече дълъг 60 см хляб с маслини и пресни подправки, с който става известен в хотела, в който някога е работел.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети – летни епизоди

    +

    Епизод 12, Сезон 3 | Епизод 12

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 00:50

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Призраци и дракони, Сезон 2 | Епизод 4

    Поредицата ни отвежда в автентичен еврейски ресторант в Ню Йорк, после в Токио японски торбалани ще ни научат на послушание, във Ферара ще похапнем изненадващо гурме на тайно място, а в Тайланд ще ни обслужат летящи сервитьори.

    Към предаването
  • 01:15

    Най-чудатите ресторанти на света

    +

    Изкуството на вечерята, Сезон 2 | Епизод 5

    Поредицата ни отвежда в Украйна, където превръщат свинската мас в изкуство, после в Калифорния ще посетим ресторант с декор от рециклиран боклук, в Банкок ще послушаме рокендрол, а в Тенеси ни чака истинско дървосекаческо меню.

    Към предаването
  • 01:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Денят на майката - част 2, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 02:10

    Палитра от вкусове

    +

    Леща, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 02:40

    Турска кухня с Рефика

    +

    Бюрек, Сезон 1 | Епизод 9

    Рефика ще покаже как се приготвя бюрек и сладолед със салеп. На гости ще бъде Аслъхан Гюрбюз.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Печива с фигури, Сезон 10 | Епизод 13

    В този епизод Марта ще демонстрира как декорирането чрез различни фигури на сладкиши, бисквити и тартове може наистина да промени техните вид, вкус и цвят. Марта ще превърне един обикновен чийзкейк в необикновен десерт с помощта на кайсии и ще направи мраморно руло и медени бисквити.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сушени плодове, Сезон 11 | Епизод 1

    Експертката по сушене и съхраняване на продуктите за дълго време Лида Мередит е на гости в кухнята на Марта, за да сподели своите техники за сушене на плодове. След това Марта ще включи сушени плодове в две традиционни английски рецепти, които ще покаже.

    Към предаването
  • 04:20

    От любов към храната

    +

    Празненство с джинджифил и резене, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

    Към предаването
  • 04:45

    Домашни рецепти с Йоли

    +

    Маса за двама, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Фетучини и говеждо с черен боб, Сезон 1 | Епизод 23

    Днешните рецепти са фетучини, пушена пъстърва, аспержи и грах, бургери от говеждо месо и черен боб, нудъли и салата от кисели краставички.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Свинско марсала и тайландски нудъли, Сезон 1 | Епизод 24

    Днес Джейми прави марсала със свинско, ориз с манатарки и пролетни зеленчуци, плюс салата Кох Самух, чили тофу и тайландски нудъли.

    Към предаването