Петък,

29 май

  • 06:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    В ресторанта на аржентинския шеф-готвач Мауро Кайегари, Сезон 1 | Епизод 7

    Рейчъл се отправя към хълмовете на Мелбърн за еднодневна разходка и разглежда региона Данденонгс. Тя се среща с аржентинския готвач Мауро Кайегари и двамата заедно приготвят местна златна пъстърва.

    Към предаването
  • 06:25

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Калабрия, Сезон 5 | Епизод 7

    Към предаването
  • 06:50

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Еолийски острови, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 07:15

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В края на пътуването си през Франция Рик Стайн обръща поглед към кулинарните изкушения на Лангедок. Той прави домати конфи и Тарт татен с патладжан.

    Към предаването
  • 08:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Мексиканско зеленчуково чили, Сезон 1 | Епизод 37

    Днес Джейми готви пържола по каджунски, опушен печен боб и листни зеленчуци, плюс пилешка тика, салата с леща, спанак и наан.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Риба по азиатски, Сезон 1 | Епизод 38

    Днешните рецепти са азиатска риба, нудъли с мисо и хрупкави зеленчуци/тако със свинско, пикантен черен боб и градинска салата с авокадо.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Пълнозърнести закуски, Сезон 8 | Епизод 13

    В днешното предаване Марта ще сподели три здравословни рецепти, които ще ни стимулират никога повече да не пропускаме закуската: ирландски ръжени хлебчета, пухкави пълнозърнести кифлички и бърз хляб с фурми и пълнозърнесто брашно.

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Скандинавски бисквити, Сезон 9 | Епизод 1

    Скандинавците са известни с пекарските си умения. Днес представяме три традиционни скандинавски рецепти: прочутите датски маслени бисквити, пикантни бисквити с индийско орехче и финландски звезди със сладко.

    Към предаването
  • 10:05

    Тайните на месото

    +

    По корнуолски, Сезон 3 | Епизод 5

    Следвайки съветите на лекаря си да яде повече зеленчуци, Ейдриън приготвя класически корнуелски пай с телешко, бекон и зеленчуци за късмет.

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на месото

    +

    По филипински, Сезон 3 | Епизод 6

    Ейдриън приготвя проста филипинска рецепта, повлияна от испанските и китайски вкусове. Това е вкусът на Манила.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Голямо и дръзко, Сезон 1 | Епизод 4

    Ръководството на Гордън за домашна кухня продължава, показва как да поднасяме страхотна пикантна храна.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 12:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 12:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Към предаването
  • 13:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Иран, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл завършва обиколката си в Иран, където изследва тайните на персийската кухня. В Техеран той открива, че въпреки бума на бързата храна, там все още могат да се намерят и традиционни гозби, а по-късно се включва в беритбата на нар и шафран.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн

    +

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Ньоки с наденица, Сезон 1 | Епизод 39

    Днес Джейми приготвя ньоки с наденица, топла салата от кейл и боб, плюс мексиканско пиле, страхотен сос, зеленчуци и ориз.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Паста карбонара с чоризо, Сезон 1 | Епизод 40

    В днешното меню има азиатски лаврак, лепкав ориз и зеленчуци с дресинг, плюс карбонара с чорисо, каталунска салата.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Класически рецепти с допълнение, Сезон 1 | Епизод 5

    Рецептите включват неустоима закуска от пълнени кроасани с мергез и фонтина, пикантна мексиканска супа, а най-голямата дъщеря Меган помага в приготвянето на хрупкава печена патица със сос от черен боб и зашеметяващ пикантен бананов тарт татен.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Австралия и Нова Зеландия, Сезон 9 | Епизод 2

    Днес научете как да приготвите три невероятно вкусни австралийски бисквити: шоколадови ментови сандвич-бисквитки, емблематични джинджифилови бисквити и бисквитки с пълнеж от маракуя, които буквално се топят в устата ви.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Северна Америка, Сезон 9 | Епизод 3

    Сандвич-бисквитки с кленов крем; бисквити с шоколадови парченца; бисквити от овесени ядки със стафиди.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 7

    От малкото италианско градче Телве директно в кухнята ни, Ейдриън ще ни покаже любимите си ястия от детството.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По китайски, Сезон 3 | Епизод 8

    Сингапурска класика - поширано пиле с класически азиатски аромати. Ястие с крекери, което само чака да бъде изядено.

    Към предаването
  • 19:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 19:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Към предаването
  • 20:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Бюрек, Сезон 1 | Епизод 9

    Рефика ще покаже как се приготвя бюрек и сладолед със салеп. На гости ще бъде Аслъхан Гюрбюз.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Ньоки с наденица, Сезон 1 | Епизод 39

    Днес Джейми приготвя ньоки с наденица, топла салата от кейл и боб, плюс мексиканско пиле, страхотен сос, зеленчуци и ориз.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Паста карбонара с чоризо, Сезон 1 | Епизод 40

    В днешното меню има азиатски лаврак, лепкав ориз и зеленчуци с дресинг, плюс карбонара с чорисо, каталунска салата.

    Към предаването
  • 22:00

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн

    +

    Вкусът на Шанхай с Рик Стайн, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн ще открие малкото останали места в града, на които се предлага традиционна храна – ястията, по които копнеят шанхайците, когато са далеч от дома.

    Към предаването
  • 23:00

    Из Близкия изток с Найджъл Слейтър

    +

    Иран, Сезон 1 | Епизод 3

    Найджъл завършва обиколката си в Иран, където изследва тайните на персийската кухня. В Техеран той открива, че въпреки бума на бързата храна, там все още могат да се намерят и традиционни гозби, а по-късно се включва в беритбата на нар и шафран.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Рожден ден, Сезон 4 | Епизод 13

    Празнично меню, като за рожден ден, това ще предложат Лора и Стоян в този епизод. Предястието е с цедено кисело мляко, нарича се лабне и е с ядки, подправено със заатар. Кюфтенцата са от пуешко месо, а тортата - повече от празнична - медовик с цедено кисело мляко и боровинки.

    Към предаването
  • 00:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Класически рецепти с допълнение, Сезон 1 | Епизод 5

    Рецептите включват неустоима закуска от пълнени кроасани с мергез и фонтина, пикантна мексиканска супа, а най-голямата дъщеря Меган помага в приготвянето на хрупкава печена патица със сос от черен боб и зашеметяващ пикантен бананов тарт татен.

    Към предаването
  • 01:00

    Адриатическа Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Венеция и Бурано, Сезон 6 | Епизод 1

    Към предаването
  • 01:30

    Адриатическа Италия с Джино Д'Акампо

    +

    Равена и Сан Марино, Сезон 6 | Епизод 2

    Към предаването
  • 01:55

    Тайните на месото

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 7

    От малкото италианско градче Телве директно в кухнята ни, Ейдриън ще ни покаже любимите си ястия от детството.

    Към предаването
  • 02:20

    Тайните на месото

    +

    По китайски, Сезон 3 | Епизод 8

    Сингапурска класика - поширано пиле с класически азиатски аромати. Ястие с крекери, което само чака да бъде изядено.

    Към предаването
  • 02:40

    Турска кухня с Рефика

    +

    Бюрек, Сезон 1 | Епизод 9

    Рефика ще покаже как се приготвя бюрек и сладолед със салеп. На гости ще бъде Аслъхан Гюрбюз.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Австралия и Нова Зеландия, Сезон 9 | Епизод 2

    Днес научете как да приготвите три невероятно вкусни австралийски бисквити: шоколадови ментови сандвич-бисквитки, емблематични джинджифилови бисквити и бисквитки с пълнеж от маракуя, които буквално се топят в устата ви.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Северна Америка, Сезон 9 | Епизод 3

    Сандвич-бисквитки с кленов крем; бисквити с шоколадови парченца; бисквити от овесени ядки със стафиди.

    Към предаването
  • 04:20

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 04:45

    Кухня без граници

    +

    Епизод 25, Сезон 6 | Епизод 25

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Ньоки с наденица, Сезон 1 | Епизод 39

    Днес Джейми приготвя ньоки с наденица, топла салата от кейл и боб, плюс мексиканско пиле, страхотен сос, зеленчуци и ориз.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Паста карбонара с чоризо, Сезон 1 | Епизод 40

    В днешното меню има азиатски лаврак, лепкав ориз и зеленчуци с дресинг, плюс карбонара с чорисо, каталунска салата.

    Към предаването