Сряда,

27 май

  • 06:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Камион за тако, Сезон 1 | Епизод 5

    Мелбърн се гордее, че е спортната столица на Австралия, затова Рейчъл лесно разбира коя е любимата бърза храна на спортните фанатици. След това тя готви със собственик на камион за храна, опитва най-доброто южняшко пържено пиле в града и посещава пивоварна.

    Към предаването
  • 06:25

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Тоскана/Лацио, Сезон 5 | Епизод 3

    Към предаването
  • 06:50

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Елба, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 07:15

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 08:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Чоризо с калмари и спагети по италиански, Сезон 1 | Епизод 33

    Днешните рецепти са чорисо и калмари, салата от кускус в гръцки стил, плюс обикновени спагети, салата с домати, босилек и извара.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от пекарната, Сезон 8 | Епизод 9

    Днес Марта ще ви приготви четири фантастични сладки в пълнозърнест вариант: сладки с шоколадови парченца, полумесеци със спелта и печени ядки, пълнозърнести курабийки с бадеми и масло и превъзходни блокчета от гранола.

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Без глутен, Сезон 8 | Епизод 10

    Някои от най-добрите безглутенови десерти се правят с обикновени съставки, затова Марта ще ви покаже как да си приготвите лимоново-царевичен кейк, тиквен пай с оризова коричка и торта с шоколад и орехи без брашно.

    Към предаването
  • 10:05

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на месото

    +

    По тунизийски, Сезон 3 | Епизод 2

    Ейдриън приготвя сочна патица с класически тунизийски подправки, поднесена върху ориз с ядки. Пиршество, което да споделите с приятели и семейство, или пък да му се насладите сами, както прави самият Ейдриън.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за приятели, Сезон 1 | Епизод 2

    Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 12:00

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 12:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Към предаването
  • 13:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 13:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Храната на шведските работници, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Спагети болонезе с рак, Сезон 1 | Епизод 35

    В днешното меню има болонезе от раци, салата с хрупкаво резене, плюс мексикански сандвич с бекон и маруля, лют червен пипер, гуакамоле и салата.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко тика къри, Сезон 1 | Епизод 36

    Днес Джейми готви пържола по каджунски, опушен печен боб и листни зеленчуци, плюс пилешка тика, салата с леща, спанак и наан.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вдъхновено от Югоизточна Азия, Сезон 1 | Епизод 3

    Гордън ни учи как да приготвяме невероятни закуска, обяд и вечеря, вдъхновени от ароматите и техниките на Югоизточна Азия.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Хлябове и рула, Сезон 8 | Епизод 11

    Днес Марта ще ви демонстрира как да преобразите любими изпитани рецепти с алтернативни брашна: пълнозърнести кошнички, пълнозърнеста пита и овесен хляб с меласа.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Преосмислени сладкиши с алтернативни съставки, Сезон 8 | Епизод 12

    Марта трансформира три стари рецепти за кейк с нов репертоар от съставки: класическо руло с овесено брашно, безглутенова торта с шоколад и елда и торта с тиквички и бадеми с глазура от крем сирене.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По канадски, Сезон 3 | Епизод 3

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 19:00

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 19:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Към предаването
  • 20:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 7

    В менюто днес има супа и турски локум, а на гости ще бъде Калбен.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Спагети болонезе с рак, Сезон 1 | Епизод 35

    В днешното меню има болонезе от раци, салата с хрупкаво резене, плюс мексикански сандвич с бекон и маруля, лют червен пипер, гуакамоле и салата.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко тика къри, Сезон 1 | Епизод 36

    Днес Джейми готви пържола по каджунски, опушен печен боб и листни зеленчуци, плюс пилешка тика, салата с леща, спанак и наан.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик продължава към по-слънчевия климат на Средиземноморието, за да изследва френско-каталунското наследство на Русийон в подножието на Пиренеите, до испанската граница.

    Към предаването
  • 23:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Вкусове от гората, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл Ку приготвя традиционна супа от грах с пушен бекон и ризото с горски гъби в шведски стил.

    Към предаването
  • 23:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Храната на шведските работници, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл Ку се впуска в кулинарно приключение през сезонната шведската храна. Тя изследва балансирания подход на шведите към храната и отдава почит на местните съставки.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Впечатляващо и лесно, Сезон 4 | Епизод 11

    Три бързи рецепти, без сложни техники, но истински вкусни. Бърза салатата от зелен фасул с лимонов дресинг, рулца от тиквички с мляно месо на фурна и сладка баница с млечен крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Вдъхновено от Югоизточна Азия, Сезон 1 | Епизод 3

    Гордън ни учи как да приготвяме невероятни закуска, обяд и вечеря, вдъхновени от ароматите и техниките на Югоизточна Азия.

    Към предаването
  • 01:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Пестум, Сезон 5 | Епизод 5

    Към предаването
  • 01:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Неапол, Сезон 5 | Епизод 6

    Към предаването
  • 01:55

    Тайните на месото

    +

    По канадски, Сезон 3 | Епизод 3

    Еидриън комбинира два от любимите си протеина в изкусително канадско ястие - патешки гърди, обвити в бекон. Ех, Канада!

    Към предаването
  • 02:20

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 02:40

    Турска кухня с Рефика

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 7

    В менюто днес има супа и турски локум, а на гости ще бъде Калбен.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Хлябове и рула, Сезон 8 | Епизод 11

    Днес Марта ще ви демонстрира как да преобразите любими изпитани рецепти с алтернативни брашна: пълнозърнести кошнички, пълнозърнеста пита и овесен хляб с меласа.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Преосмислени сладкиши с алтернативни съставки, Сезон 8 | Епизод 12

    Марта трансформира три стари рецепти за кейк с нов репертоар от съставки: класическо руло с овесено брашно, безглутенова торта с шоколад и елда и торта с тиквички и бадеми с глазура от крем сирене.

    Към предаването
  • 04:20

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 04:45

    Кухня без граници

    +

    Епизод 23, Сезон 6 | Епизод 23

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Спагети болонезе с рак, Сезон 1 | Епизод 35

    В днешното меню има болонезе от раци, салата с хрупкаво резене, плюс мексикански сандвич с бекон и маруля, лют червен пипер, гуакамоле и салата.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Пилешко тика къри, Сезон 1 | Епизод 36

    Днес Джейми готви пържола по каджунски, опушен печен боб и листни зеленчуци, плюс пилешка тика, салата с леща, спанак и наан.

    Към предаването