Вторник,

26 май

  • 06:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Сирена „Drysdale“ от козе мляко, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл си взима глътка въздух от градския живот и се отправя на пътуване до полуостров Беларин. Срещите ѝ с ловец на миди, собственик на винарна и производител на сирена я възнаграждават с вдъхновяващи истории за храна и феноменални свежи продукти.

    Към предаването
  • 06:25

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 06:50

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 07:15

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 08:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Тажин с бяла риба и люто пиле каджун, Сезон 1 | Епизод 31

    Днес Джейми готви таджин с бяла риба, моркови, мента и мандарини, плюс пикантно пиле по каджунски, пюре от сладки картофи и салса от царевица.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Къри с говеждо кюфте и пролетна фритата, Сезон 1 | Епизод 32

    В днешното меню има къри с говеждо кюфте, пухкав ориз, боб и грах, плюс пролетна фритата, препечени филийски с домати, салата с кресон и грах.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Любими закуски от тесто с мая, Сезон 8 | Епизод 7

    Маята е вълшебната съставка в много любими печива и днес Марта ще сподели кулинарни трикове с три изпитани рецепти: кифлички с лешници и сушени череши, пълнозърнест хляб с мед и маймунски хлебчета.

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    По-добри за продажба, както и за вас, Сезон 8 | Епизод 8

    В днешното предаване три рецепти, пълни със здравословни съставки, ще зарадват както родителите, така и децата: кексчета с лимонов йогурт и малинова глазура, пълнозърнести кифлички и ароматен ечемичен кекс с портокалова кора.

    Към предаването
  • 10:05

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 11:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храната, с която съм израснал, Сезон 1 | Епизод 1

    Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10

    Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.

    Към предаването
  • 12:00

    Среща в кухнята

    +

    Аромати от фурната, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 12:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Към предаването
  • 13:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Чоризо с калмари и спагети по италиански, Сезон 1 | Епизод 33

    Днешните рецепти са чорисо и калмари, салата от кускус в гръцки стил, плюс обикновени спагети, салата с домати, босилек и извара.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за приятели, Сезон 1 | Епизод 2

    Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10

    Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от пекарната, Сезон 8 | Епизод 9

    Днес Марта ще ви приготви четири фантастични сладки в пълнозърнест вариант: сладки с шоколадови парченца, полумесеци със спелта и печени ядки, пълнозърнести курабийки с бадеми и масло и превъзходни блокчета от гранола.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Без глутен, Сезон 8 | Епизод 10

    Някои от най-добрите безглутенови десерти се правят с обикновени съставки, затова Марта ще ви покаже как да си приготвите лимоново-царевичен кейк, тиквен пай с оризова коричка и торта с шоколад и орехи без брашно.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    По тунизийски, Сезон 3 | Епизод 2

    Ейдриън приготвя сочна патица с класически тунизийски подправки, поднесена върху ориз с ядки. Пиршество, което да споделите с приятели и семейство, или пък да му се насладите сами, както прави самият Ейдриън.

    Към предаването
  • 19:00

    Среща в кухнята

    +

    Аромати от фурната, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 19:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Към предаването
  • 20:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Ястия със зехтин, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Рефика ще представи ястия със зехтин, както и сладки от Кавала. Изненадващият гост е Гупсе Йозай.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Чоризо с калмари и спагети по италиански, Сезон 1 | Епизод 33

    Днешните рецепти са чорисо и калмари, салата от кускус в гръцки стил, плюс обикновени спагети, салата с домати, босилек и извара.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рик пристига в Перигор, известен с черните си трюфели, орехи и ястия от патица. Той готви традиционно задушено-печено свинско, преди да се насочи към топлите брегове на река Мед.

    Към предаването
  • 23:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Лос Анджелис, Сезон 2 | Епизод 2

    Вдъхновен от слънцето и шоубизнеса на Лос Анджелис, Пол ще направи две печива. Със здравословния вариант на обикновени шоколадови бисквити ще почете американската традиция за домашни печива, а за да отпразнува разкоша на шоубизнеса ще направи филипинска лилава торта с четири блата.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Празник по време на делник, Сезон 4 | Епизод 10

    Този епизод е посветен на ястия, които превръщат делничния ден в празник. Започва с топла супа за душата с наденица и паста орзо, следва пиле с маслен ориз и пюре от моркови, а накрая ще разберем как от обикновени палачинки може да се приготви празнично руло с ягоди и маскарпоне.

    Към предаването
  • 00:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за приятели, Сезон 1 | Епизод 2

    Гордън продължава да споделя напътствията си за домашно готвене. В този епизод той ни показва какво да сготвим за приятели - рецепти, идеални за споделяне.

    Към предаването
  • 01:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Тоскана/Лацио, Сезон 5 | Епизод 3

    Към предаването
  • 01:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Елба, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 01:55

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 02:20

    Тайните на месото

    +

    По тунизийски, Сезон 3 | Епизод 2

    Ейдриън приготвя сочна патица с класически тунизийски подправки, поднесена върху ориз с ядки. Пиршество, което да споделите с приятели и семейство, или пък да му се насладите сами, както прави самият Ейдриън.

    Към предаването
  • 02:40

    Турска кухня с Рефика

    +

    Ястия със зехтин, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Рефика ще представи ястия със зехтин, както и сладки от Кавала. Изненадващият гост е Гупсе Йозай.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от пекарната, Сезон 8 | Епизод 9

    Днес Марта ще ви приготви четири фантастични сладки в пълнозърнест вариант: сладки с шоколадови парченца, полумесеци със спелта и печени ядки, пълнозърнести курабийки с бадеми и масло и превъзходни блокчета от гранола.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Без глутен, Сезон 8 | Епизод 10

    Някои от най-добрите безглутенови десерти се правят с обикновени съставки, затова Марта ще ви покаже как да си приготвите лимоново-царевичен кейк, тиквен пай с оризова коричка и торта с шоколад и орехи без брашно.

    Към предаването
  • 04:20

    Среща в кухнята

    +

    Аромати от фурната, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 04:45

    Кухня без граници

    +

    Епизод 22, Сезон 6 | Епизод 22

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Чоризо с калмари и спагети по италиански, Сезон 1 | Епизод 33

    Днешните рецепти са чорисо и калмари, салата от кускус в гръцки стил, плюс обикновени спагети, салата с домати, босилек и извара.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешки кюфтета и пилешка салата, Сезон 1 | Епизод 34

    Днес Джейми приготвя агнешки кюфтета, котлети и кисело мляко с хариса, плюс невероятно вкусна пилешка салата.

    Към предаването