Понеделник,

25 май

  • 06:00

    Вкусът на Мелбърн с Рейчъл Ку

    +

    Кулинарната общност на Мелбърн, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл разглежда интересни места в предградията на града. Първата ѝ среща я отвежда до едни от най-вкусните кроасани извън Париж. След това тя готви заедно с привърженика на сезонната храна Мат Уилкинсън.

    Към предаването
  • 06:25

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Лигурия, Сезон 4 | Епизод 6

    Този северен регион обгръща Лигурско море и е известен с природния и културен резерват Чинкуе Тере, простиращ се по крайбрежието. Тук Джино ще научи тайните на италианското джелато и ще посети маслинова горичка, разположена високо над брега.

    Към предаването
  • 06:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Пиемонт, Сезон 4 | Епизод 7

    Северният регион Пиемонт, разположен в подножието на Алпите, има общи граници с Франция и Швейцария. Освен с изисканата си кухня и вината си, регионът е известен и с най-големия фестивал на трюфелите. Джино ще се срещне с един събирач на трюфели.

    Към предаването
  • 07:15

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пътешествието на Рик Стайн го отвежда към граничните райони на Франция - Елзас и Юра, които са дом на любимото му френско ястие, кисело зеле с различни видове месо, и на любимото му френско сирене - комте.

    Към предаването
  • 08:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Глазирано свинско филе и брускети тапас, Сезон 1 | Епизод 29

    Днес Джейми приготвя глазирано свинско филе, ориз в стил Каджун с барбекю сос, плюс брускети тапас и златисти сардини на скара.

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Агнешко кюфте и вегетарианско къри от Кералан, Сезон 1 | Епизод 30

    В днешното меню има агнешко кофте, питка и гръцка салата, плюс зеленчуково къри Кералан, пападом, оризово и кисело мляко с мента.

    Към предаването
  • 09:05

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Силата на брашното, Сезон 8 | Епизод 5

    Брашното е основата на множество печива и то не е непременно само бяло, затова в днешното предаване Марта ще използва уникални брашна в три фантастични рецепти: билков киш с ръжена коричка, кейк с боровинки и топинг от мюсли и бърз хляб със семена.

    Към предаването
  • 09:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Поръсени със семена, Сезон 8 | Епизод 6

    Семената създават истинска кулинарна магия в множество печива и Марта ще изтъкне техните предимства, като предложи три фантастични рецепти: пълнозърнести английски мъфини, торта "Саратога" и пълнозърнести крекери за коктейлни партита.

    Към предаването
  • 10:05

    Тайните на месото

    +

    По австралийски, Сезон 2 | Епизод 10

    Ейдриън споделя любимата на своето австралийско семейство рецепта, приготвяна от майка му - сочно печено пиле. А с рецептата за сицилианско люто телешко рагу ще ни впечатли истински.

    Към предаването
  • 10:30

    Тайните на месото

    +

    По скандинавски, Сезон 2 | Епизод 11

    Ейдриън приготвя топла скандинавска яхния и ни показва колко лесно всъщност се готви еленско месо. Освен това Ейдриън успява да направи и десерт с месо - захаросан бекон, поръсен с разтопен шоколад.

    Към предаването
  • 11:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Специална салата и невероятни плодове, Сезон 1 | Епизод 20

    Майстор-готвачът ще ни покаже как лесно и бързо да приготвяме храна за специални поводи, включително салата със зелена папая и милфьой с малини.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 12:00

    Среща в кухнята

    +

    Празнична маса, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 12:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 13:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 13:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 14:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Тажин с бяла риба и люто пиле каджун, Сезон 1 | Епизод 31

    Днес Джейми готви таджин с бяла риба, моркови, мента и мандарини, плюс пикантно пиле по каджунски, пюре от сладки картофи и салса от царевица.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Къри с говеждо кюфте и пролетна фритата, Сезон 1 | Епизод 32

    В днешното меню има къри с говеждо кюфте, пухкав ориз, боб и грах, плюс пролетна фритата, препечени филийски с домати, салата с кресон и грах.

    Към предаването
  • 16:00

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храната, с която съм израснал, Сезон 1 | Епизод 1

    Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Любими закуски от тесто с мая, Сезон 8 | Епизод 7

    Маята е вълшебната съставка в много любими печива и днес Марта ще сподели кулинарни трикове с три изпитани рецепти: кифлички с лешници и сушени череши, пълнозърнест хляб с мед и маймунски хлебчета.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    По-добри за продажба, както и за вас, Сезон 8 | Епизод 8

    В днешното предаване три рецепти, пълни със здравословни съставки, ще зарадват както родителите, така и децата: кексчета с лимонов йогурт и малинова глазура, пълнозърнести кифлички и ароматен ечемичен кекс с портокалова кора.

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 19:00

    Среща в кухнята

    +

    Празнична маса, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 19:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 20:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пълнежи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рефика ще приготви долма и кадаиф, а изненадващият ѝ гост е Сафет Емре Тонгуч.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 15 минути

    +

    Тажин с бяла риба и люто пиле каджун, Сезон 1 | Епизод 31

    Днес Джейми готви таджин с бяла риба, моркови, мента и мандарини, плюс пикантно пиле по каджунски, пюре от сладки картофи и салса от царевица.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 15 минути

    +

    Къри с говеждо кюфте и пролетна фритата, Сезон 1 | Епизод 32

    В днешното меню има къри с говеждо кюфте, пухкав ориз, боб и грах, плюс пролетна фритата, препечени филийски с домати, салата с кресон и грах.

    Към предаването
  • 22:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 23:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Джейми ще приготви макарони със сирене и карфиол, печена наденица и любимият десерт на сина му – флапджак, като използва наличните продукти в хладилника си.

    Към предаването
  • 23:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Днес Джейми ще сготви вкусен сингапурски ориз и ще ни припомни рецепти от миналото – лесни ньоки и печено пилешко само с пет съставки.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Нов прочит, Сезон 4 | Епизод 9

    Картофената салата е класика. Лора и Стоян ще я направят така, че да стане по-различна и много вкусна. По нестандартен начин ще бъдат приготвени и котлетите по милански. Десертът е неустоим кекс с кафяво масло и глазура.

    Към предаването
  • 00:30

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храната, с която съм израснал, Сезон 1 | Епизод 1

    Гордън приготвя модерни версии на ястия, любими на англичаните от детството, като овчарски пай.

    Към предаването
  • 01:00

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Амалфи, Сезон 5 | Епизод 1

    Джино разкрива любимите си места по италианското Средиземноморие като започва от Амалфи. Присъединете се към Джино, докато показва живите кулинарни традиции. Приготвя вкусни, зашеметяващо прости ястия с вкусове от красивия бряг на Амалфи.

    Към предаването
  • 01:30

    Крайбрежната одисея на Джино Д'Акампо

    +

    Соренто и Капри, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес Джино плава до задължителния за посещение италиански остров Капри, за да вкуси от долче вита. Разкрива историята на най-известния дижестив в Италия. На континенталната част търси уникална съставка и приготвя две прекрасни ястия.

    Към предаването
  • 01:55

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 02:20

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 02:40

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пълнежи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рефика ще приготви долма и кадаиф, а изненадващият ѝ гост е Сафет Емре Тонгуч.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Любими закуски от тесто с мая, Сезон 8 | Епизод 7

    Маята е вълшебната съставка в много любими печива и днес Марта ще сподели кулинарни трикове с три изпитани рецепти: кифлички с лешници и сушени череши, пълнозърнест хляб с мед и маймунски хлебчета.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    По-добри за продажба, както и за вас, Сезон 8 | Епизод 8

    В днешното предаване три рецепти, пълни със здравословни съставки, ще зарадват както родителите, така и децата: кексчета с лимонов йогурт и малинова глазура, пълнозърнести кифлички и ароматен ечемичен кекс с портокалова кора.

    Към предаването
  • 04:20

    Среща в кухнята

    +

    Празнична маса, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 04:45

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 05:10

    Моето меню за 15 минути

    +

    Тажин с бяла риба и люто пиле каджун, Сезон 1 | Епизод 31

    Днес Джейми готви таджин с бяла риба, моркови, мента и мандарини, плюс пикантно пиле по каджунски, пюре от сладки картофи и салса от царевица.

    Към предаването
  • 05:35

    Моето меню за 15 минути

    +

    Къри с говеждо кюфте и пролетна фритата, Сезон 1 | Епизод 32

    В днешното меню има къри с говеждо кюфте, пухкав ориз, боб и грах, плюс пролетна фритата, препечени филийски с домати, салата с кресон и грах.

    Към предаването